Mancarimi in zona vaginului si mi-au aparut niste chestii ca niste nigei

22-01-2007
gyo
Nu este medic/terapeut
gyo
mi-am inceput viata sexuala cam acum o luna cu prietenul meu dar n am folosit prezervativ...dupa primele 2 saptamani am simtit mancarimi in zona vaginului si mi-au aparut niste chestii ca niste nigei care si acum provoaca mancarimi destul de tari...imi puteti spune cam ce fel de boala as putea avea si cam ce fel de analize ar trebui sa fac?...multumesc
3 comentarii
0
01-02-2007, ora 00:00
adelaide
Nu este medic/terapeut
adelaide
trebuie sa mergi la ginecolog si acolo o sa-ti faca o analiza. e posibil sa fi facut o ciuperca.
0
25-02-2007, ora 00:00
alexandra_simpatika
Nu este medic/terapeut
alexandra_simpatika
Buna!Sunt Alexandra, am 17 ani. nu mai sunt virgina de 3 luni.A fost totul normal, am un partener foarte atent insa, acum 4 zile a inceput sa ma manance in zona vaginului si sa am senzatii de usturime la urinare.. cam aceleasi simtome ca ioana18.. mi-am introdus un ovul.. m-am spalat cu ceai insa tot ma mai mananca.Ce sa fac?La doctor nu pot merge, pentru ca parintii mei nu stiu.. :( ajuta'ti'ma va implor :(
0
26-02-2007, ora 00:00
adelaide
Nu este medic/terapeut
adelaide
Buna, Alexandra. Imi pare rau ca mama ta nu este apropiata de tine, ca sa poti sa-i spui orice. Eu m-am casatorit de la 18 ani si am o fata de 20 de ani si am fost si suntem foarte apropiate si imi spune tot ce i se intampla. O mama trebuie sa-i fie fetei, mai intai cea mai buna prietena si apoi mama. Probabil ca mama ta nu este de acord ca tu sa nu mai fii virgina de la varsta asta. Problema de care spui tu, nu este ceva grav, dar nici nu trebuie sa stai asa si trebuie sa mergi la un ginecolog. Mai mult ca sigur ca ai capatat o ciuperca, lucru care se intampla de obicei multor fete, pentru ca sunt multe cauze care le produc. Nu trebuie sa te sperii, dar singura solutie este sa mergi la doctor sa vada ce este exact si sa-ti dea tratament. Nu folosi tu singura ovule sau altceva, pentru ca poti face mai mult rau decat bine. Nu trebuie sa stie parintii tai, ca sa mergi la doctor. Daca ai nevoie de ajutorul meu, orice, te rog sa-mi spui si o fac cu drag. Te pup si ai grija de tine.
Adaugă un comentariu / răspuns

Programari cabinete medicale, clinici Alege-ți medicul și fă o programare!
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.