HPV si condiloame dureroase
Buna.. sunt o fata de 20 de ani care recent a fost diagnosticata cu HPV de catre un dermatologist din pacate.. am multe condiloame in zona anala si cateva in zona genitala, pe labii. Pana voi merge in ianuarie pentru un Papanicolau si alte investigatii, doctorul mi-a dat sa aplic Condyline in fiecare seara. Am inceput sa aplic acum doua seri si de atunci bubele acelea ma dor destul de tare.. e suportabil dar totusi foarte deranjant pentru ca simt o durere continua cand ma misc, cand stau in fund etc.. e pentru ca solutia incepe sa si faca efectul si asa ar trebui sa se simta sau se inmultesc si e ceva mai grav? Pentru ca pana sa incep sa aplic solutia nu simteam nimic, parca nici nu stiam ca sunt acolo. E de la solutie? Multumesc si astept un raspuns.. sarbatori fericite tutror!
9 comentarii
Buna. Solutia actioneaza prin arderea chimica a tesutului, e normal sa simti un disconfort.
O solutie mai radicala ar fi electrocauterizarea sau arderea cu criogenarea lor.
DIn pacate, niciunul din tratamente nu iti garanteaza ca nu apare recidiva. E posibil sa fie nevoie de mai multe sedinte de tratament.
O solutie mai radicala ar fi electrocauterizarea sau arderea cu criogenarea lor.
DIn pacate, niciunul din tratamente nu iti garanteaza ca nu apare recidiva. E posibil sa fie nevoie de mai multe sedinte de tratament.
Buna.
Durerea este de la Condyline.
Adresati-va unui dermatolog sa va electrocauterizeze papiloamele din exterior si unui ginecolog sa va electrocauterizeze pe cele din vagin. Daca sunteti din Bucuresti, contactati-ma in privat sa va recomand un dermatolog cu trimitere casa nu platiti nimic.
Chiar daca ele vor fi electrocauterizate veti ramane purtatoare de virus si il veti da mai departe, chiar cu prezervativ. Acest virus ramane cantonat in piele si se ia prin frecare.
La 3 luni de la contactul in care banuiti ca ati luat acest virus, trebuie sa faceti testele pentru hiv, sifilis si hepatite.
La an faceti Papanicolaul, la ginecolog.
Tratati cu toata seriozitatea problema. E posibil sa fi luat si alte boli. Trebuie facute analize.
Durerea este de la Condyline.
Adresati-va unui dermatolog sa va electrocauterizeze papiloamele din exterior si unui ginecolog sa va electrocauterizeze pe cele din vagin. Daca sunteti din Bucuresti, contactati-ma in privat sa va recomand un dermatolog cu trimitere casa nu platiti nimic.
Chiar daca ele vor fi electrocauterizate veti ramane purtatoare de virus si il veti da mai departe, chiar cu prezervativ. Acest virus ramane cantonat in piele si se ia prin frecare.
La 3 luni de la contactul in care banuiti ca ati luat acest virus, trebuie sa faceti testele pentru hiv, sifilis si hepatite.
La an faceti Papanicolaul, la ginecolog.
Tratati cu toata seriozitatea problema. E posibil sa fi luat si alte boli. Trebuie facute analize.
Buna! Din pacate nu sunt din Bucuresti. Am programare la inceputul lunii viitoare atat la ginecolog cat si la gastro pentru a vedea daca am si condiloame interne. O sa fac si de asemenea papanicolau si testul hpv cat de repede posibil, am tratez cu Condyline si voi lua ceva de imunitate in speranta ca totusi se vor mai duce din ele pana sa ajung din nou la dermatolog sa electrocauterizeze. Dar toate acestea dupa sarbatori. Va multumesc mult pentru sfaturi!
Odata cauterizat condilomul, rezervorul de virus a fost eliminat, virusul se afla in tesut, nu in sange.
Nu e demonstrat ca ramai infectat cu tulpina HPV care da condiloame toata viata.
E necesar sa afli cu ce tulpina/tulpini esti infectata, condiloamele sunt dovada palpabila a unei tulpini ca 6/11, nu inseamna ca nu pot fi mai multe tulpini cu care sa fi luat contact.
Papanicolau, genotiparea HPV si colposcopie sunt primele investigatii necesare. In functie de rezultate, ginecologul va decide urmatorii pasi, monitorizare sau tratament.
Nu e demonstrat ca ramai infectat cu tulpina HPV care da condiloame toata viata.
E necesar sa afli cu ce tulpina/tulpini esti infectata, condiloamele sunt dovada palpabila a unei tulpini ca 6/11, nu inseamna ca nu pot fi mai multe tulpini cu care sa fi luat contact.
Papanicolau, genotiparea HPV si colposcopie sunt primele investigatii necesare. In functie de rezultate, ginecologul va decide urmatorii pasi, monitorizare sau tratament.
Documenteaza-te mai bine. Virusul HPV ramane cantonat in tesuturi si papiloamele reapar in functie de imunitatea persoanei. Vorbeste cu un medic dermato-venerolog sau ginecolog.
Buna! Inca o intrebare, bubitele mi au trecut aproape de tot in 4 zile datorita solutiei, dar tot as vrea sa fac o pauza de cateva zile deoarece ma doare destul de tare. Toata pielea din jurul anusului este foarte rosie si iritata. As putea opri momentan tratamentul cu Condyline si sa pun o crema pentru vindecarea ranilor si a inflamatiei? Daca da, ce ar trebui sa pun? Interfereaza cumva cu tratamentul? Mi-ar putea reaparea din nou daca folosesc o alta crema acolo?
clara_p, inteleg ca nu esti medic, dar ai mii de postari alarmiste pe forumul asta,.
Daca au fost cauterizate tesuturile care contine tulpina cu virusul HPV ce da condiloame, apar recidive doar daca a mai ramas tesut infectat.
Denisa
CONDYLINE trebuie aplicat de două ori pe zi, timp de 3 zile consecutiv. Acest tratament poate fi repetat săptămânal, timp de maximum 5 săptămâni consecutiv.
Nu aplici solutia mai multe zile, normal ca trebuuie sa iei o pauza.
Daca au fost cauterizate tesuturile care contine tulpina cu virusul HPV ce da condiloame, apar recidive doar daca a mai ramas tesut infectat.
Denisa
CONDYLINE trebuie aplicat de două ori pe zi, timp de 3 zile consecutiv. Acest tratament poate fi repetat săptămânal, timp de maximum 5 săptămâni consecutiv.
Nu aplici solutia mai multe zile, normal ca trebuuie sa iei o pauza.
Doctorul mi-a spus sa pun in fiecare seara pana se duc.. dar acum e prea inflamata zona si nu o sa mai pun. Este ok daca folosesc o crema pentru vindecarea roșeții si iritatiei? De ex crema de galbenele sau ceva de genul?
Crema de galbenele sau alta crema protectoare sa pui in jurul tesutului tratat.
Alege-ți medicul și fă o programare!
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Alte subiecte care v-ar putea interesa:
- 2cum se pot stabili radacinile HPV?
- 7Pot folosi Wartec in urmatorul caz?
- 10Despre HPV
- 0Candidoza sau hpv?
- 4Negi genitali!!
- 0ajutor...mi-am infectat partenerul fara sa vreau cu HPV
- 1Despre negi...
- 3HPV
- 4Cum scap de HPV
- 3negi genitali
- 5Probleme Hpv
- 19HPV negi genitali - Tratament naturist care functioneaza!
- 4suspiciunde de condiloame??
- 17HPV
- 24Virusul HPV la un tanar de 23 de ani
- 2Hpv - cancer la gat
- 5Condiloame genitale
- 9Analize genotipare hpv
- 3Neg intim - sunt însărcinată
- 0Ascus hpv 16
Mai multe informații despre: Condiloamele genitale infectia cu hpv Negii genitali condilomatoza genitala
Din Biblioteca medicală vă mai recomandăm:
Din Ghidul de sănătate v-ar putea interesa și: