neg intre testicule si anus
buna ziua,
de vreo 2 ani i-a iesit sotului meu intre testicole si anus un neg, doar unul singur care nu doare nu deranjeaza. chiar la inceput am cerut opinia unui cadru medical care ne-a spus ca e probabil un semn (sotul meu are multe semne din nastere mai proeminente) sa nu-l bazaie si daca nu il deranjeaza e ok. oricum mergem la derma dar as vrea sa stiu ce credeti ca ar putea fi, tinand cont ca e doar unul singul si mie nu imi mai pare a semn si pare a fi un neg. alte simptome nu are. multumesc anticipat
de vreo 2 ani i-a iesit sotului meu intre testicole si anus un neg, doar unul singur care nu doare nu deranjeaza. chiar la inceput am cerut opinia unui cadru medical care ne-a spus ca e probabil un semn (sotul meu are multe semne din nastere mai proeminente) sa nu-l bazaie si daca nu il deranjeaza e ok. oricum mergem la derma dar as vrea sa stiu ce credeti ca ar putea fi, tinand cont ca e doar unul singul si mie nu imi mai pare a semn si pare a fi un neg. alte simptome nu are. multumesc anticipat
4 comentarii
Poate fi un molluscum pendulum, o vegetatie veneriana sau un alt tip de tumora benigna. Pentru a sti exact ce este, dupa excizie, ar fi indicat un examen anatomopatologic.
Pot fi de condiloame acuminate date de papilomavirus. Se transmit pe cale sexuala. Un dermato-venerolog va va lumina.
Succes
Succes
Condiloamele acuminate, vegetatiile veneriene si negii genitali sunt acelasi lucru !!
Alege-ți medicul și fă o programare!
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Alte subiecte care v-ar putea interesa:
- 3acnee sau negi genitali?
- 1negi genitali
- 2mi-au aparut in zona genitala mai ales in zona labiilor ceva asemanator cu negii
- 6problema grava... negi genitali
- 2Negi genitali
- 63Negi genitali
- 35ciuperca si neg pe penis. bicarbonat de sodiu
- 4Negi genitali!!
- 2negii genitali
- 3Negi genitali
- 3semne si negi
- 0negi pe penis
- 1negi in zona genitala
- 1Cum se transmit negii vaginali?
- 1Posibil neg genital?