Negi genitali?!
In urma cu o saptamana prietenul meu a descoperit pe penis un fel de negi, 2 la numar si inca doi mai mici pe scrot. Pe penis sunt exact ca niste alunite proemintente, de culoare rosiatica.Ideea e ca inainte de a ii descoperi am avut contact sexual. Daca intradevar sunt negi genitali, vreau sa stiu daca se pot trata definitiv si daca si eu as fi putut fi infectata aceasta boala.
3 comentarii
salut, vreau sa-ti spun ca nu pot fi tratati definitiv, e vorba de HPV.citeste in google si vei itelege despre ce e vorba.
vreau si eu un id de mess sa discut cu cineva inainte de a merge la medic...multumesc
Buna seara! Am si eu o problema mai personala.Am 18 ani si sunt virgin iar pe penis de cativa ani am Puncte Fordyce.De ceva timp un astfel de punct s-a inflamat si a inceput sa semene cu un neg si ma doare la atingere...din cate am citit pe internet negii genitali sunt declansati de virusul HPV dar acesta se ia numai cu transmitere sexuala iar eu fiind virgin nu am avut cum sa il iau...la doctor nu am fost inca fiindca am o oarecare jena dar vreau sa merg si nu stiu la ce fel de doctor sa merg, la dermatolog sau la dermato-venerica.Rog un medic de pe acest site sa imi raspuna va rog tare mult.
Alege-ți medicul și fă o programare!
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Alte subiecte care v-ar putea interesa:
- 5Sa fie un simplu neg sau altceva?
- 13negi in zona intima
- 6problema grava... negi genitali
- 5condilomatoza.. nu ar fi mai bine sa fac o cauterizare a negilor?
- 3ce trebuie facut sa nu mai apara negii genitali?
- 35ciuperca si neg pe penis. bicarbonat de sodiu
- 4Cum se pot depista negii genitali in gat sau pe corp?
- 3O gramada de negi pe mani, picioare si pe buza
- 7Pot folosi Wartec in urmatorul caz?
- 0Cum pot oprii sangerarea unui neg?
- 1Negi interfesieri !!
- 6Acum un an mi-au aparut niste negi mici... cu timpul au crescut
- 6negi pe gat
- 2Escrescente aidoma unor mici negi (posibil virus)
- 1negi in zona genitala
- 3bubite/negi zona genitala
- 0Negi genitali
- 4Negi genitali
- 2Neg la picior
Mai multe informații despre: negii Negii genitali
Din Biblioteca medicală vă mai recomandăm:
Din Ghidul de sănătate v-ar putea interesa și: