problema grava... negi genitali
am mai scris pe forum si va multumesc pt raspuns.. ideea este ca am depistat prin control ginecologic negi genitali..acum fac tratament dar prietenului meu nu i'a aparut nimik.. ideea este ca sunt de ceva timp cu el si nu l'am inselat..se poate ca el sa fie purtator de virus dar sa nu se manifeste? exista vreun tratament de curatire a penisului? cum exista pt femei unele ovule care curata vaginul..pt barbati exista asa ceva? vre'o crema? Va multumesc anticipat
6 comentarii
Exista o crema, omologata de curand in SUA si in curs de omologare in EU, care se va numi VEREGEN (sinecatechins). Nu as putea preciza cand va aparea pe piata europeana si in ce stat se va lansa prima data!
dar in Romania exista vre'un tratament de dezinfectie pt penis? pentru orice boala venerica.. nu ma refer numai la vegetatii.. Va multumesc mult
Nu se poate face un "tratament de dezinfectie pt. penis", mai ales "pentru orice boala venerica" !!!
buna, cam cat ar costa acesta crema? estimativ
Buna ziua si La Multi Ani! As avea rugamintea sa imi dati mai multe detalii despre crema Veregen. In urma cu 12 ani am avut negi genitali- veruci, am fost cauterizat la Oradea, de un urolog, cu anestezie totala 15-20 minute si vreo 3 sapt.am stat cu o sonda. Can nasol. Acum un an de zile am fost la dermatolog la un control ptr. am avut bubita rozie pe capul penisului era de fapt neg genital. Mi s-a dat Condylyne o solutie care am avut arsuri locale si a trebuie sa dau cu ceca crema. De frica am incercat apoi un tratament naturist cu otet de mere si sincer a avut efect negii au disparut s-au si vazit urme gropite pe capul penisului. Dar ulterior au reaparut ceva urme ca niste buburuze mici. Am citit pe cd-ul cumparat de pe internet despr enegii genitali si internet ca pot aparea daca ai probleme cu sistemul imunitar si un plus eu merg des la bazin sa inot.
Ce imi recomandati? Este buna acea crema Veregen pe baza de ceai verde? si se gaseste deja in Romania?
In asteptarea raspunsului dvs. va doresc o zi buna!
cu stima,
Marius Manea
Ce imi recomandati? Este buna acea crema Veregen pe baza de ceai verde? si se gaseste deja in Romania?
In asteptarea raspunsului dvs. va doresc o zi buna!
cu stima,
Marius Manea
Alege-ți medicul și fă o programare!
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Alte subiecte care v-ar putea interesa:
- 13negi in zona intima
- 2mi-a aparut aproape de vagin o bubita, exact ca un neg
- 2negi genitali prin sex oral !!sunt f speriat!!!!!
- 6negi in talpa si pe maini
- 4cryopharma este eficianta in cazul negilor?
- 4imi e frica sa merg la doctor.. mi-au iesit negii in zona vaginului
- 3(condilomatoza genitala) negi sau ciupercute pe penis
- 4negi vegetali nu stiu denumirea stiintifica
- 5ceva ciudat iesit pe piele, la subrat.. exista motiv de ingrijorare?
- 2negii genitali
- 3negi in gura
- 3Disperat de HPV - ajutor
- 0negi sau alta boala de piele?
- 0negi pe penis
- 1Negi (piele ingrosata) la baza penisului din cauza lenjeriei sintetice !
- 6negi pe gat
- 1Negi genitali?
- 2NEG la talpa piciorului care este exact pe vena.
- 2Negi in zona inginala
Mai multe informații despre: negii Negii genitali
Din Biblioteca medicală vă mai recomandăm:
Din Ghidul de sănătate v-ar putea interesa și: