bubite/negi zona genitala
buna ziua,
in urma cu cateva luni mi au aparut cateva bubite in zona genitala, am fost la dermatologie si m a dat cu o sulotie aplicata cu o scobitoare :). cateva ore am simtit niste usturimi puternice, pe prescriptie mi a recomandat crema cicalfate avene. crema asta are rolul de a elimina acele bubite? multumesc
in urma cu cateva luni mi au aparut cateva bubite in zona genitala, am fost la dermatologie si m a dat cu o sulotie aplicata cu o scobitoare :). cateva ore am simtit niste usturimi puternice, pe prescriptie mi a recomandat crema cicalfate avene. crema asta are rolul de a elimina acele bubite? multumesc
3 comentarii
Este vorba de virusul HPV care provoaca veruci. Crema le arde si cad dar pot reaparea. Este contagios.
Nu, Crema Cicalfate nu vindeca condiloamele. Ea va fost recoamndata pentru tratamentul iritatieii chimice indusa de primul tratament.
doctorita nu a mentionat nimic de hpv, chiar eu i am zis ca auzisem ca ar fi cauza acestor bubite dar nimic.
din ce am intrebat in alte locuri, sunt doua feluri de analize HPV, care sunt cele mai recomandate?
din ce am intrebat in alte locuri, sunt doua feluri de analize HPV, care sunt cele mai recomandate?
Alege-ți medicul și fă o programare!
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Alte subiecte care v-ar putea interesa:
- 3mi-au aparut ca niste negi, cu toate ca nu au aspectul unui neg, sunt mici si alungiti
- 4Infectie, bubite rosii in zona genitala, menstruatie neregulata, chisturi
- 6bubite dureroase
- 2HPV... la barbati se poate manifesta ca si cancer?
- 35ciuperca si neg pe penis. bicarbonat de sodiu
- 5bubite transparente, vezicule?
- 8negi genitali care au reaparut
- 2Va rog un raspuns, bube si mancarimi zona genitala
- 3Negi?
- 6negi penis - ce riscuri am in privinta sarcinei?
- 3Bubite si mancarimi.
- 3Disperat de HPV - ajutor
- 0negi genitali
- 0Bubite mici care se transforma in basicute, ce poate sa fie?
- 5Bubite in jurul penisului
- 1Posibil neg genital?
- 0Ce poate sa fie? Un tratament? Poate fi herpes?
- 2Negi in zona inginala
- 1Penis cu infectie
Mai multe informații despre: bubite in zona genitala Negii genitali
Din Biblioteca medicală vă mai recomandăm:
Din Ghidul de sănătate v-ar putea interesa și: