bubite/negi zona genitala
buna ziua,
in urma cu cateva luni mi au aparut cateva bubite in zona genitala, am fost la dermatologie si m a dat cu o sulotie aplicata cu o scobitoare :). cateva ore am simtit niste usturimi puternice, pe prescriptie mi a recomandat crema cicalfate avene. crema asta are rolul de a elimina acele bubite? multumesc
in urma cu cateva luni mi au aparut cateva bubite in zona genitala, am fost la dermatologie si m a dat cu o sulotie aplicata cu o scobitoare :). cateva ore am simtit niste usturimi puternice, pe prescriptie mi a recomandat crema cicalfate avene. crema asta are rolul de a elimina acele bubite? multumesc
3 comentarii
Este vorba de virusul HPV care provoaca veruci. Crema le arde si cad dar pot reaparea. Este contagios.
Nu, Crema Cicalfate nu vindeca condiloamele. Ea va fost recoamndata pentru tratamentul iritatieii chimice indusa de primul tratament.
doctorita nu a mentionat nimic de hpv, chiar eu i am zis ca auzisem ca ar fi cauza acestor bubite dar nimic.
din ce am intrebat in alte locuri, sunt doua feluri de analize HPV, care sunt cele mai recomandate?
din ce am intrebat in alte locuri, sunt doua feluri de analize HPV, care sunt cele mai recomandate?
Alte subiecte care v-ar putea interesa:
- 8negi genitali
- 2mi-au aparut in zona genitala mai ales in zona labiilor ceva asemanator cu negii
- 8am niste bubite incolore sau de culoarea pieli care ma mananca
- 4Negi genitali
- 5bube si macarimi zona genitala
- 7de vrei trei ani ma lupt cu niste bube urate in zona genitala, ce sa mai fac?
- 6prietenul meu are de ceva timp niste negii pe partea stanga..
- 3semne si negi
- 5Test papanicolau.. negii genitali
- 1bubite rosii in jurul vaginului
- 3negi genitali
- 3Negi in zona genitala
- 4Un neg sau o infectie?
- 1Un fel de bubite in apropierea zonei genitale
- 5Bubite pe labiile mici
- 1Negi genitali si matreata
- 0Ajutor! Buba in zona genitala!
- 2Epilare corecta negi genitali
- 0Remedii herpes genital + usturime la mers și urinare?
Mai multe informații despre: bubite in zona genitala Negii genitali
Din Biblioteca medicală vă mai recomandăm:
Din Ghidul de sănătate v-ar putea interesa și: