bubite/negi zona genitala

buna ziua,
in urma cu cateva luni mi au aparut cateva bubite in zona genitala, am fost la dermatologie si m a dat cu o sulotie aplicata cu o scobitoare :). cateva ore am simtit niste usturimi puternice, pe prescriptie mi a recomandat crema cicalfate avene. crema asta are rolul de a elimina acele bubite? multumesc
in urma cu cateva luni mi au aparut cateva bubite in zona genitala, am fost la dermatologie si m a dat cu o sulotie aplicata cu o scobitoare :). cateva ore am simtit niste usturimi puternice, pe prescriptie mi a recomandat crema cicalfate avene. crema asta are rolul de a elimina acele bubite? multumesc
3 comentarii

Este vorba de virusul HPV care provoaca veruci. Crema le arde si cad dar pot reaparea. Este contagios.

Nu, Crema Cicalfate nu vindeca condiloamele. Ea va fost recoamndata pentru tratamentul iritatieii chimice indusa de primul tratament.

doctorita nu a mentionat nimic de hpv, chiar eu i am zis ca auzisem ca ar fi cauza acestor bubite dar nimic.
din ce am intrebat in alte locuri, sunt doua feluri de analize HPV, care sunt cele mai recomandate?
din ce am intrebat in alte locuri, sunt doua feluri de analize HPV, care sunt cele mai recomandate?

Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Alte subiecte care v-ar putea interesa:
- 2punctulete mici albe
- 1Bubite rosii in zona pubiana
- 3este alergie sau ce?
- 5vegetatie penis
- 3mancarimea in zona genitala + bubite
- 3Bubite, scurgere, mancarime in zona genitala.
- 6Acum un an mi-au aparut niste negi mici... cu timpul au crescut
- 5Test papanicolau.. negii genitali
- 1Negi (piele ingrosata) la baza penisului din cauza lenjeriei sintetice !
- 5Ganglioni (de marimea unui bob de fasole) in zona genitala.. tratament?
- 6hiv sau nu?
- 23Virusul HPV si negii genitali
- 1Cum se transmit negii vaginali?
- 1Negi vaginali
- 2Bube in zona intima
- 0Herpes genital? Infectie doar?
- 0herpes genital?
- 1Relatie dupa HPV?
- 5Afte in zona intima!!! afte in zona intima
- 9HPV si condiloame dureroase
Mai multe informații despre: bubite in zona genitala Negii genitali
Din Biblioteca medicală vă mai recomandăm: