bubite/negi zona genitala
buna ziua,
in urma cu cateva luni mi au aparut cateva bubite in zona genitala, am fost la dermatologie si m a dat cu o sulotie aplicata cu o scobitoare :). cateva ore am simtit niste usturimi puternice, pe prescriptie mi a recomandat crema cicalfate avene. crema asta are rolul de a elimina acele bubite? multumesc
in urma cu cateva luni mi au aparut cateva bubite in zona genitala, am fost la dermatologie si m a dat cu o sulotie aplicata cu o scobitoare :). cateva ore am simtit niste usturimi puternice, pe prescriptie mi a recomandat crema cicalfate avene. crema asta are rolul de a elimina acele bubite? multumesc
3 comentarii
Este vorba de virusul HPV care provoaca veruci. Crema le arde si cad dar pot reaparea. Este contagios.
Nu, Crema Cicalfate nu vindeca condiloamele. Ea va fost recoamndata pentru tratamentul iritatieii chimice indusa de primul tratament.
doctorita nu a mentionat nimic de hpv, chiar eu i am zis ca auzisem ca ar fi cauza acestor bubite dar nimic.
din ce am intrebat in alte locuri, sunt doua feluri de analize HPV, care sunt cele mai recomandate?
din ce am intrebat in alte locuri, sunt doua feluri de analize HPV, care sunt cele mai recomandate?
Alte subiecte care v-ar putea interesa:
- 2Bubite mici in zona genitala
- 3ceva ciudat... mi-a aparut pe una din labii o bubitza, ca un cos
- 3bubite insotite de mancarime
- 2mi-a aparut aproape de vagin o bubita, exact ca un neg
- 3bube, mancarimi... zona genitala
- 4e de bine sau de rau
- 4Negi genitali
- 5vegetatie penis
- 1pete rosii si bubite albe
- 0negi pe penis
- 4neg genital?