cryopharma este eficianta in cazul negilor?

acest produs pt inghetarea negilor este eficient? sigur? are efecte secundare? am multe papiloame virale pe umeri si piept, poate sa le faca sa dispara?
4 comentarii

Cred ca cel mai corect ar fi sa mergeti la un medic dermatolog!Nu incercati sa le scoateti prin diferite metode, ca sa nu se agraveze situatia, eventual sa va apara mai multe sau sa intampinati anumite complicatii!
Sanatate!
Sanatate!

pai pareau destul de clari in reclama la televizor... dar ma intrebam daca e eficient...

Daca sunt negi sigur, probabil ca este eficient acest produs!Eu i-am scos fetitei mele un neg de la degetul de la picior cu verruca removal gel, dar bineinteles dupa cateva vizite la medicul dermatolog, care in prima faza i l-a extirpat, insa radacina ramanea si negul crestea din nou si am cautat produse pt scoaterea negilor, iar o farmacista mi-a recomandat gelul mentionat mai sus si astfel am reusit sa scot negul din radacina!
0
25-10-2009, ora 18:15
Terapeut Holistic Niculae Nicuşor (Mr. Nick)
Medicina naturista, complementara, alternativa

Cryopharma este eficient, dar nu suficient. De cele mai multe ori este necesară şi administrarea unui preparat antiviral oral (ex.:ceai de lemn dulce, Isoprinosine etc.)
Foarte bun este şi unguentul de Mărul Lupului, dar şi Herpigenul + Virago, documentaţi-vă şi consultaţi şi dermatologul! Toate cele bune;)
În speranţa că v-am putut fi de folos, cu plăcere şi deferenţă,
Mister NICK;)
Foarte bun este şi unguentul de Mărul Lupului, dar şi Herpigenul + Virago, documentaţi-vă şi consultaţi şi dermatologul! Toate cele bune;)
În speranţa că v-am putut fi de folos, cu plăcere şi deferenţă,
Mister NICK;)

Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Alte subiecte care v-ar putea interesa:
- 5Sa fie un simplu neg sau altceva?
- 37de vreo o luna am niste negi mici de tot in zona anal-genitala
- 25bubite care seamana cu negii de pe degete
- 2negi genitali prin sex oral !!sunt f speriat!!!!!
- 3cu ce sa tratez negii fetitei?
- 6negi in talpa si pe maini
- 2verug sau altceva?
- 3Negi genitali?!
- 2Negi virali pe piept si brate
- 2Negi pe spate
- 0Cum pot oprii sangerarea unui neg?
- 5neg rupt
- 0Negi pe cap
- 6negi pe gat
- 0mi-a aparut un fel de neg aproape de incheietura piciorului
- 2Negi în talpă şi pe mână!