Nasuc infundat la nou-nascut

Buna ziua
Ma confrunt si eu cu o problema, bebelusul meu are 2luni jumate si inca din maternitate a avut nasul infundat, nu curg mucusorii si nici nu sunt pb la plamani(pediatrul l-a examinat) insa se aud fornaind, mai nou se inneaca de la ei si tuseste.Mi s-a recomandat sa ii pun ser fiziologic dar vad ca nu trec...nu mi se pare ok sa stea asa mult timp cu nasul fornaind.
A mai trecut cineva prin asta cu bb asa mic?Cum ati rezolvat?
Multumesc
Ma confrunt si eu cu o problema, bebelusul meu are 2luni jumate si inca din maternitate a avut nasul infundat, nu curg mucusorii si nici nu sunt pb la plamani(pediatrul l-a examinat) insa se aud fornaind, mai nou se inneaca de la ei si tuseste.Mi s-a recomandat sa ii pun ser fiziologic dar vad ca nu trec...nu mi se pare ok sa stea asa mult timp cu nasul fornaind.
A mai trecut cineva prin asta cu bb asa mic?Cum ati rezolvat?
Multumesc
3 comentarii

Imi pare rau ca va raspund asa tarziu. Daca mai aveti aceasta problema folositi ser fiziologic apoi batista bebelusului (se gaseste in farmacii si costa in jur de 50 lei, se ataseaza la aspirator si aspira mucozitatile bebelusului). Este foarte important pentru o respiratie buna si corecta sa aiba nasul curat. Multa sanatate!

Multumesc pentru raspuns, am folosit deja produsele despre care vorbiti dv insa fara efect.
Din pacate bebe are de 3 sapt bronsiolita/pneumonie :(
Din pacate bebe are de 3 sapt bronsiolita/pneumonie :(

Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Alte subiecte care v-ar putea interesa:
- 3nas infundat.. respir doar cu o nara
- 6nas infundat
- 3Nasuc infundat de 10 zile si nu mai trece
- 30nas infundat, dar numai cate o nara, cand se desfunda una se infunda cealalta
- 4Am tot timpul nasul infundat...
- 19Frunte si tample umflate
- 6Operatia de polipi necesara?
- 1mucozitati cu sange
- 2Gat inflamat tot timpul, nas infundat si stari de oboseala
- 2Nas foarte infundat
- 7Nas infundat.
- 14Probleme nas, ORL
- 1Nas foarte infundat!!!
- 4Nas infundat
- 1Nas înfundat și tusea la bebelus de 2 luni
- 4Nas infundat la bebe de 6luni jumate
- 5Nas înfundat permanent bebe
- 0Nas infundat-posibila dependenta de Olynth?
- 15Nas infundat copil de 2 ani
- 2Nas infundat
Mai multe informații despre: nasul infundat nas infundat bebe
Din Biblioteca medicală vă mai recomandăm:
Din Ghidul de sănătate v-ar putea interesa și: