Nasuc infundat la nou-nascut
Buna ziua
Ma confrunt si eu cu o problema, bebelusul meu are 2luni jumate si inca din maternitate a avut nasul infundat, nu curg mucusorii si nici nu sunt pb la plamani(pediatrul l-a examinat) insa se aud fornaind, mai nou se inneaca de la ei si tuseste.Mi s-a recomandat sa ii pun ser fiziologic dar vad ca nu trec...nu mi se pare ok sa stea asa mult timp cu nasul fornaind.
A mai trecut cineva prin asta cu bb asa mic?Cum ati rezolvat?
Multumesc
Ma confrunt si eu cu o problema, bebelusul meu are 2luni jumate si inca din maternitate a avut nasul infundat, nu curg mucusorii si nici nu sunt pb la plamani(pediatrul l-a examinat) insa se aud fornaind, mai nou se inneaca de la ei si tuseste.Mi s-a recomandat sa ii pun ser fiziologic dar vad ca nu trec...nu mi se pare ok sa stea asa mult timp cu nasul fornaind.
A mai trecut cineva prin asta cu bb asa mic?Cum ati rezolvat?
Multumesc
3 comentarii
Imi pare rau ca va raspund asa tarziu. Daca mai aveti aceasta problema folositi ser fiziologic apoi batista bebelusului (se gaseste in farmacii si costa in jur de 50 lei, se ataseaza la aspirator si aspira mucozitatile bebelusului). Este foarte important pentru o respiratie buna si corecta sa aiba nasul curat. Multa sanatate!
Multumesc pentru raspuns, am folosit deja produsele despre care vorbiti dv insa fara efect.
Din pacate bebe are de 3 sapt bronsiolita/pneumonie :(
Din pacate bebe are de 3 sapt bronsiolita/pneumonie :(
Alege-ți medicul și fă o programare!
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Alte subiecte care v-ar putea interesa:
- 4nas infundat seara, sunt dependent de rinxil
- 5baietel de 3 ani tot timpul racit.. laringita, rosu in gat, nas infundat si tuse
- 10De anul trecut are probleme cu nasul e tot timpul infundat si din cauza asta face bronsita
- 5nas si ureche infundata + ameteli
- 13Nas infundat si tuse
- 1Tuse productiva si nas infundat
- 2nas infundat si durere la inghitire pe dreapta
- 6Nas infundat-Adenoidita?
- 1Nas înfundat fara secretii
- 3Nu pot respira pe nas va rog un sfat daca se poate
- 0Cornete nazale marite
- 1Nas infundat la bebelus de 2 luni
- 2Boala nas infundat
- 1Năsuc infundat și tușit
- 0Nas infundat fara secretii
- 0Nas înfundat
- 1Nas infundat, cate o nara alternativ
- 2Nas infundat, durere in gat, stranut, lipsa miros.
- 0Nas înfundat permanent bebe
Mai multe informații despre: nasul infundat nas infundat bebe
Din Biblioteca medicală vă mai recomandăm:
Din Ghidul de sănătate v-ar putea interesa și: