nas infundat fara secretii
Copilul meu are nasul infundat de cateva zile dar fara secretii. Ce pot face. Sa_i fac aerosoli? Daca da.cu ce? Sau ce alta solutie imi puteti da. Multumesc
4 comentarii
In prima faza puteti incerca cu ser fiziologic si doar daca este necesar cu aerosoli.
Puteti pune in aparatul de aerosoli solutie de uleiuri esentiale Hapciu-Usureaza respiratia, 3-4 picaturi, sau intr-o candela de aromaterapie, in camera copilului peste noapte.
Si fetita mea a avut anut trecut asa ceva; nas infundat, secretiile 'se auzeau' noaptea dar daca o aspiram nu iesea nimic, si tuse; am fost cu ea la Medsana, la dna Crisan, si ne-a dat un tratament cu aerosoli cu ser fiziologic si dexametazona, apoi sinupret si zyrtec; cam intr-o saptamana i-a trecut. La aerosoli importante sunt substantele, dar si cantitatile, in functie de varsta copilului. Poate ar fi bine sa intrebati si medicul copilului, ca sa va dea aceste cantitati.
Va rog sa-mi spuneti ce cantitate de ceai de musetel as putea folosi in aerosoli pentru un copil de 2, 6 ani, care are doar secretii nazale? Este recomandat sa intre in colectivitate desi este racit?
Alege-ți medicul și fă o programare!
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Alte subiecte care v-ar putea interesa:
- 2de un an ma simt foarte rau: dureri de gat, dureri de urechi, dureri la baza nasului, nas infundat
- 5membrana sinusala perforata?
- 3Nu mai am miros
- 8Operatie cornete cu laser
- 4mi se infunda nasul si ma ustura gatul des
- 3probleme respiratie, nas infundat
- 5otita congestiva
- 8Nas infundat si sforait la bebe de 11 luni
- 1urechi si nas infundate
- 1nari si urechi infundate, presiune la ureche si nas
- 10Nas infundat, raceala copil 8 ani
- 3Doresc un diagnostic la problemele mele legate de nas înfundat tuse seaca nod în gat
- 1Nas infundat
- 1Nas si cap infundat.la.copiil
- 1Nas infundat la bebelus de 2 luni
- 4Nas înfundat copil de 1 an si 10 luni..
- 5Nas infundat
- 3Bebe 5 luni haraie pe nas da nu ies mucisori
- 0Dispnee inspiratorie, nas înfundat fără secretii
Mai multe informații despre: nasul infundat
Din Biblioteca medicală vă mai recomandăm:
Din Ghidul de sănătate v-ar putea interesa și: