nas infundat
Buna ziua,
Am un baietel de 6 ani si de la virsta de 3 ani de cind l-am dat la gradinita numai pe timpul iernii i se infunda nasul, respira greu pe timpul noptii nu face rosu in git, febra sau alte simtome de acest fel.Am consultat si medici ORL si pediatri si a urmat diferite tratamente pe baza de anitibiotice(Axentin.Augmentin, Sumamed ) si siropuri antialergice(aerius, Zyrtec) si 6 luni de Singuler dupa administrarea caruia nu a mai facut forma asa de grava (secretii purulente care sa duca la aparitia otitei cum am mai patit). Sunt disperata va rog, sa ma credeti datimi un sfat.
Am un baietel de 6 ani si de la virsta de 3 ani de cind l-am dat la gradinita numai pe timpul iernii i se infunda nasul, respira greu pe timpul noptii nu face rosu in git, febra sau alte simtome de acest fel.Am consultat si medici ORL si pediatri si a urmat diferite tratamente pe baza de anitibiotice(Axentin.Augmentin, Sumamed ) si siropuri antialergice(aerius, Zyrtec) si 6 luni de Singuler dupa administrarea caruia nu a mai facut forma asa de grava (secretii purulente care sa duca la aparitia otitei cum am mai patit). Sunt disperata va rog, sa ma credeti datimi un sfat.
3 comentarii
in mod normal toti copii au polipi.. si la rece sau viroze usoare acei polipi cresc in volum.
dar au capacitatea sa se retraga.. daca se administreaza colargol 1% cate 3 pic la 8 ore 10 zile.. lunar
dar au capacitatea sa se retraga.. daca se administreaza colargol 1% cate 3 pic la 8 ore 10 zile.. lunar
Buna, baietelul meu de 3ani si 10luni, a fost operat de polipi acum 6 zile si din a doua zi a inceput sa fie infundat din nou nu stiam daca e racit deoarece alte simptome nu avea, apoi i-am facut spalaturi cu ceai mustel, picaturi de ser efedrinat si a inceput imediat dupa fiecare administrare sa sufle secretii groase roz cu firicele de sange, apoi zilele urmatoare nu mai erau asa roz, ci mai galbui uneori transparent dar tot grosi, si mai nou imi spune cand sufla nasul ca simte un gust rau.Va rog un sfat, Multumesc
trebuie sa continui spalaturile nazale pana dispar secretiile
cauta colargol ( se prepara in farmacie).. cate 2 pic la 8 ore penasul curat 10 zile
cauta colargol ( se prepara in farmacie).. cate 2 pic la 8 ore penasul curat 10 zile
Alege-ți medicul și fă o programare!
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Alte subiecte care v-ar putea interesa:
- 3picaturi de nas care desfunda bine
- 9are de mic nasul infundat!
- 4baietel - febra de trei zile
- 14gadilat in gat, nas infundat
- 4respiratie ingreunata si nas infundat
- 17Nas infundat
- 3am mereu nasul infundat!
- 4nas infundat
- 1nas infundat
- 4Probleme cu nasucul pentru ca nu a fost aspirat bine la nastere!
- 6sinuzita bimaxilara la copil de 4 ani
- 7Rinita vasomotorie de 12 luni
- 10Nas infundat, raceala copil 8 ani
- 3tiuit in urechi+ nas infundat
- 0curatarea corecta a nasului cu ser fiziologic
- 1Nas foarte infundat!!!
- 4Nas infundat
- 1Probleme cu respiratul din cauza narilor care sunt infundate
- 3Nas infundat
- 3Nas infundat
Mai multe informații despre: nasul infundat
Din Biblioteca medicală vă mai recomandăm: