nas infundat, fetita un an
am o fetita de 1 ani si 0 luna de 3 luni in curge nasucul in continuu, medicii mi-au spus ca e de la dintisorii, dar ii curg muculetii verzi si una una, i-am facut un exudat din nas si ia iesit ca are staphilocococul aureus, medicul mi-a zis sa nu ii dau nimik, dar fetita nu poate sa respire pe nasuc, mai ales cand iesim afara, abia sufla, numai pe gurita, ce sfaturi puteti sa imi dati
4 comentarii
sfaturi gasiti aici.. cu sutele
nasul trebuie aspirat, spalat.. se fac inhalatii, aerosoli.. se face tratament cu colargol, protargol
daca nu e calra situatia.. numia un medic ORL poate sa va ajute... nu med. de familie
nasul trebuie aspirat, spalat.. se fac inhalatii, aerosoli.. se face tratament cu colargol, protargol
daca nu e calra situatia.. numia un medic ORL poate sa va ajute... nu med. de familie
ii curat nasul ii fac aerosol si degeaba tot asa acuma de atata timp am incercat totu si nimik
cititi despre produsele alimentere producatoare de MUCUS.. poate are intoleranta la unele produse ( le excludeti)
mergeti la ORL
mergeti la ORL
Alte subiecte care v-ar putea interesa:
- 4dupa sinuzita (din cauza aerului conditionat de la masina): nasul infundat, durere de cap...
- 6Am un bebe de 3 luni si jumatate.. de la 2 luni are nasul infundat
- 3nasuc infundat dimineata
- 59Nas infundat - remedii naturiste
- 3nas infundat si ochi umflati
- 8va rog ajutati-ma cu un sfat; nas infundat la copil
- 3nas infundat si lipsa de aer
- 3De vreo cateva zile imi "joaca" nara stanga a nasului
- 2nas infundat la bebelusul de 11 luni
- 6nas infundat... am fost operata acum 2 ani de polipi si deviatie de sept
- 6nas infundat si mucus in gat foarte gros care cateodata ma sufoca
- 3ORL. Nas infundat permanent la un copil de 2 ani si 7 luni.
- 6de 2 luni am nasul infundat (nara stanga)
- 4problema nas.
- 5Nas infundat tot timpul
- 6Nas înfundat, ureche înfundata cu pulsatie, durere de cap frunte cu pulsatie.
- 4Nas înfundat copil de 1 an si 10 luni..
- 3Nas înfundat
- 4Nas infundat la bebe de 6luni jumate
- 1Nas înfundat, sângerări nazale, mâncărime de piele, strănut
Mai multe informații despre: nasul infundat
Din Biblioteca medicală vă mai recomandăm:
Din Ghidul de sănătate v-ar putea interesa și: