Nas infundat
Buna ziua!
Am 18 ani, 74kg, 1.83, acum cativa ani m am operat de polipi (mici), si rinita cronica hipertrofica, din cauza nasului care era infundat, dupa operatii am scapat de aceste probleme si am ramas cu o nara complet desfundata, si una f putin infundata, deobicei se schimbau, recent cu aparitia sezonului rece, mi s-a infudnat complet nasul, am senzatie de mucus in spatele nasului care nu pot sa il suflu nici sa il trag in gat, iar cand incerc sa expir foarte puternic simt ca se desfunda pentru cateva secunde, dupa care se infunda la loc(sper ca v-am descris bine situatia), inca o chestie importanta, atunci cand transpir se desfunda complet nasul(activitate fizica, mediu foarte calduros), se desfunda complet nasul atunci cand am emotii sau cand ma sperii de ceva presupun ca atunci cand inima bate mai puternic in general nasul se desfunda.
Vreau sa precizez ca m am mai confruntat cu aceasta problema de cand m am operat, dar tinea maxim 2-3 sapt.
Multumesc frumos!
Am 18 ani, 74kg, 1.83, acum cativa ani m am operat de polipi (mici), si rinita cronica hipertrofica, din cauza nasului care era infundat, dupa operatii am scapat de aceste probleme si am ramas cu o nara complet desfundata, si una f putin infundata, deobicei se schimbau, recent cu aparitia sezonului rece, mi s-a infudnat complet nasul, am senzatie de mucus in spatele nasului care nu pot sa il suflu nici sa il trag in gat, iar cand incerc sa expir foarte puternic simt ca se desfunda pentru cateva secunde, dupa care se infunda la loc(sper ca v-am descris bine situatia), inca o chestie importanta, atunci cand transpir se desfunda complet nasul(activitate fizica, mediu foarte calduros), se desfunda complet nasul atunci cand am emotii sau cand ma sperii de ceva presupun ca atunci cand inima bate mai puternic in general nasul se desfunda.
Vreau sa precizez ca m am mai confruntat cu aceasta problema de cand m am operat, dar tinea maxim 2-3 sapt.
Multumesc frumos!
2 comentarii
Vreau sa precizez si cand aveam doar o nara putin infundata aceea se desfunda la transpiratii, efort fizic, emotii...
Pe forum găsești sute de mesaje unde am exolucat
Nasul în spate se întâlnește cu Faringele.
Faringele face parte din tractul digestiv
Deci. Alimentația incorecta seara produce reflyx gastroesofagian în somn. Acesta este motivul de ce se reinflameaza cornetele nazale
Nasul în spate se întâlnește cu Faringele.
Faringele face parte din tractul digestiv
Deci. Alimentația incorecta seara produce reflyx gastroesofagian în somn. Acesta este motivul de ce se reinflameaza cornetele nazale
Alege-ți medicul și fă o programare!
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Alte subiecte care v-ar putea interesa:
- 9urechi nas infundat
- 50M-am trezit intr-o dimineata cu nasul infundat
- 1Nas Infundat 24|7
- 3probleme respiratie, nas infundat
- 1nas infundat tot timpul
- 3ORL. Nas infundat permanent la un copil de 2 ani si 7 luni.
- 6De mai bine de un an am anumite simptome pe care eu le asociam cu ale unei raceli
- 6infectie corzi vocale?
- 4nas infundat la fetita de 2 ani jumate
- 27am febra in continuu cu frisoane, nas infundat, mi s-a umflat gatul si diaree
- 2Nas foarte infundat
- 1Sinuzita, Puroi in gat, ganglioni umflati si dureri de urechi
- 0respiratie doar pe gura
- 0Problema respiratorie
- 1Bebe 7 luni nas înfundat
- 1Tratament bebe 7 luni
- 7Nas Infundat
- 0Nas infundat-posibila dependenta de Olynth?
- 2Otita sau doar infundare, durere, tiuit, nas blocat de 2 saptamani
Mai multe informații despre: nasul infundat nas infundat
Din Biblioteca medicală vă mai recomandăm:
Din Ghidul de sănătate v-ar putea interesa și: