Nas infundat.
Buns ziua.
Asta vara am fost la medic ORL, pentru nas infundat si urechi infundate. Urechile s-su desfundat, si nasul, dar dupa 2 sapt a inceput iar sa se infunde. Pana acum o sapt eu am folosit Olinth pentru desfundare. Acum o sapt. ma luat o raceala, iar picaturile de nas nu mai faceau faţă, asa ca am renuntat la ele. De o sapt nasul meu este infundat, cel mai rau este cand stau in pat. In picioare, uneori este 100% desfundat. Pe langa asta, nasul imi curge mai tot timpul, si mi sa infundat si urechea dreapta
Asta vara am fost la medic ORL, pentru nas infundat si urechi infundate. Urechile s-su desfundat, si nasul, dar dupa 2 sapt a inceput iar sa se infunde. Pana acum o sapt eu am folosit Olinth pentru desfundare. Acum o sapt. ma luat o raceala, iar picaturile de nas nu mai faceau faţă, asa ca am renuntat la ele. De o sapt nasul meu este infundat, cel mai rau este cand stau in pat. In picioare, uneori este 100% desfundat. Pe langa asta, nasul imi curge mai tot timpul, si mi sa infundat si urechea dreapta
7 comentarii
Am uitat sa mai spun ca atunci cand stau lungit in pat pe o parte, acea parte a nasului pe care stau este infundata, si invers. Cealalta parte este complet desfundata. Desfundata mai bine decat cu olinthul
1 citeste ce am scris pe forum despre Rinita Vasomotorie
2 un singur consult ORL.. nu e relevant
corect se face un consult.. se primeste un tratament..se merge la acelas medic la control pentru a vedea rezultatul si a evalua riscurile recidivei problemelor
2 un singur consult ORL.. nu e relevant
corect se face un consult.. se primeste un tratament..se merge la acelas medic la control pentru a vedea rezultatul si a evalua riscurile recidivei problemelor
D-le doctor. Aceasta rinita are ceva in comun cu mainile si picioarele? Pentru ca imi ingheata.
nu rinita duce la picioare reci
fac parte din aceiasi problema
care tine de digestie proasta, tensiune arteriala mica si circulatie periferica proasta
fac parte din aceiasi problema
care tine de digestie proasta, tensiune arteriala mica si circulatie periferica proasta
Da, ceea ce pot spune este ca picioarele imi ingheta foarte des.
In legatura cu prob. medicala, am fost la med de familie azi si nu w vrut sa imi dea trimitere.
A zis ca abia luni, dupa ce vede ce "roade" da tratamentul de la ea.
Am primit un audispray, cica as avea un dop de ceara. In fine, eu nu prea cred, cred ca este de la nas.
Iar pentru nas am primit 2 spray-uri. Unul cu apa de mare si inca unul rhino... nu stiu cum.
Ei astept sa imi dea trimiterea si sa ma duc la ORL.
Are ceva daca mai astept pans luni? Un tratament cevs pana atunci?
In legatura cu prob. medicala, am fost la med de familie azi si nu w vrut sa imi dea trimitere.
A zis ca abia luni, dupa ce vede ce "roade" da tratamentul de la ea.
Am primit un audispray, cica as avea un dop de ceara. In fine, eu nu prea cred, cred ca este de la nas.
Iar pentru nas am primit 2 spray-uri. Unul cu apa de mare si inca unul rhino... nu stiu cum.
Ei astept sa imi dea trimiterea si sa ma duc la ORL.
Are ceva daca mai astept pans luni? Un tratament cevs pana atunci?
D-le doctor.
In jur de peste 90% nasul s-a vindecat. Adica ziua respir normal, nasul curge foarte rar, doar seara se mai infunda putin.
Problema este ca urechea nu s-a desfundat inca.
Am facut urmatoarele tratamente locale: am incalzit urechea cu uscatorul de par, si am mestecat multa guma.
Ce altceva as mai putea face?
Daca va este de ajutor, atunci cand stau cu capul in jos aud oleac' mai bine.
In jur de peste 90% nasul s-a vindecat. Adica ziua respir normal, nasul curge foarte rar, doar seara se mai infunda putin.
Problema este ca urechea nu s-a desfundat inca.
Am facut urmatoarele tratamente locale: am incalzit urechea cu uscatorul de par, si am mestecat multa guma.
Ce altceva as mai putea face?
Daca va este de ajutor, atunci cand stau cu capul in jos aud oleac' mai bine.
un medic ORL.. care o sa vada urechea o sa se pronunte...
Alege-ți medicul și fă o programare!
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Alte subiecte care v-ar putea interesa:
- 5membrana sinusala perforata?
- 7senzatie nervanta: nas infundat
- 3nasuc infundat dimineata
- 61Zgomot ureche, senzatie de ureche infundata
- 7urechi infundate ! Poate fi tensiune?
- 2nas infundat la bebelusul de 11 luni
- 6urechi sensibile la cel mai mic zgomot
- 0Ureche infundata, dureri in gat si nas infundat
- 9Polipi-nas infundat
- 4Respir doar pe o nara fosa nazala
- 1aerosoli nas infundat
- 9Urechii infundate!
- 0Nas infundat.
- 7nas si urechi infundate, durere in gat mucusuri ingrosate.
- 8pentru dl dr flueraru
- 7Secreții nazale și gat uscat în timpul nopții
- 0Cornete nazale marite
- 1Ureche infundata
- 4Ajutati_ma. am un copil cu problema ORL.i se infunda urechea,.
- 2Ureche infundata
Mai multe informații despre: nasul infundat urechea infundata
Din Biblioteca medicală vă mai recomandăm:
Din Ghidul de sănătate v-ar putea interesa și: