Nasul infundat de 3 ani
Buna ziua
Am o problema - de 3 ani nu mai pot respira pe nas deloc. am avut 3 interventii chirurgicale si nu a ajutat nici una.
1- a fost indreptat septul nazal
2- medicii au spus ca au ars ceva acolo
3 - o interventie cu laserul
Deja nu mai stiu ce sa mai fac, nu prea am incredere in medicii de pe la noi (Sunt din Republica Moldova - Chisinau)
Aproximativ de un an nu mai administrez picaturi nazale, am auzit ca nu e prea bine sa faci asta.
Voi fi foarte recunoscator celor care imi vor da un sfat
Va multumesc anticipat
Am o problema - de 3 ani nu mai pot respira pe nas deloc. am avut 3 interventii chirurgicale si nu a ajutat nici una.
1- a fost indreptat septul nazal
2- medicii au spus ca au ars ceva acolo
3 - o interventie cu laserul
Deja nu mai stiu ce sa mai fac, nu prea am incredere in medicii de pe la noi (Sunt din Republica Moldova - Chisinau)
Aproximativ de un an nu mai administrez picaturi nazale, am auzit ca nu e prea bine sa faci asta.
Voi fi foarte recunoscator celor care imi vor da un sfat
Va multumesc anticipat
4 comentarii
Buna ziua,
Consultati un alt medic ORL-ist. Daca este totul ok din punct de vedere ORL atunci faceti un exudat nazal si faringian si un consult alergologic.
Toate cele bune!
Consultati un alt medic ORL-ist. Daca este totul ok din punct de vedere ORL atunci faceti un exudat nazal si faringian si un consult alergologic.
Toate cele bune!
buna ziua.am si eu o problema am 25 de ani si de cind ma tin minte nasul mii plin cu muci si in git tot am.acum si o ureche ma supara cind se raceste.mam saturat tot timpul trebuie sami suflu nasul si sa tusesc sa se rupa din git.ajutatima va rog
Buna ziua,
Mergeti sa va vada un medic ORL, sa nu fie polipi in nas sau sinuzita. Poate medicul ORL-ist va poate efectua si un exudat nazal si faringian sa excludem si o infectie. Daca toate aceste investigatii sunt bune, atunci mergeti la un medic alergolog, sa vada daca este rinita alergica.
Toate cele bune!
Mergeti sa va vada un medic ORL, sa nu fie polipi in nas sau sinuzita. Poate medicul ORL-ist va poate efectua si un exudat nazal si faringian sa excludem si o infectie. Daca toate aceste investigatii sunt bune, atunci mergeti la un medic alergolog, sa vada daca este rinita alergica.
Toate cele bune!
La alergolog am fost si acolo am trecut mia spus ca nu am alergie la nimic
Alege-ți medicul și fă o programare!
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Alte subiecte care v-ar putea interesa:
- 4nas infundat seara, sunt dependent de rinxil
- 4dupa sinuzita (din cauza aerului conditionat de la masina): nasul infundat, durere de cap...
- 8va rog ajutati-ma cu un sfat; nas infundat la copil
- 5nas infundat, fumat...
- 7nas infundat foarte rau!
- 8Rosu in gat persistent, rezistent la antibiotic
- 4nas infundat
- 6nas infundat la bebelus de 2 luni
- 1nas infundat si tuse
- 4Dureri de cap, nas infundat, durere de maxilar, ochi si ureche
- 3ORL. Nas infundat permanent la un copil de 2 ani si 7 luni.
- 9Rinita alergica perena-Nas infundat
- 10Nas infundat, raceala copil 8 ani
- 7Nas infundat
- 5Nas infundat de la nastere
- 10Rinita subacuta
- 0nas permanent infundat, raguseala, dureri de cap, sufocare
- 6Nas înfundat, ureche înfundata cu pulsatie, durere de cap frunte cu pulsatie.
- 3Bebe 5 luni haraie pe nas da nu ies mucisori
- 3Nas infundat copil 6 ani
Mai multe informații despre: nasul infundat
Din Biblioteca medicală vă mai recomandăm:
Din Ghidul de sănătate v-ar putea interesa și: