Nasul infundat de 3 ani
Buna ziua
Am o problema - de 3 ani nu mai pot respira pe nas deloc. am avut 3 interventii chirurgicale si nu a ajutat nici una.
1- a fost indreptat septul nazal
2- medicii au spus ca au ars ceva acolo
3 - o interventie cu laserul
Deja nu mai stiu ce sa mai fac, nu prea am incredere in medicii de pe la noi (Sunt din Republica Moldova - Chisinau)
Aproximativ de un an nu mai administrez picaturi nazale, am auzit ca nu e prea bine sa faci asta.
Voi fi foarte recunoscator celor care imi vor da un sfat
Va multumesc anticipat
Am o problema - de 3 ani nu mai pot respira pe nas deloc. am avut 3 interventii chirurgicale si nu a ajutat nici una.
1- a fost indreptat septul nazal
2- medicii au spus ca au ars ceva acolo
3 - o interventie cu laserul
Deja nu mai stiu ce sa mai fac, nu prea am incredere in medicii de pe la noi (Sunt din Republica Moldova - Chisinau)
Aproximativ de un an nu mai administrez picaturi nazale, am auzit ca nu e prea bine sa faci asta.
Voi fi foarte recunoscator celor care imi vor da un sfat
Va multumesc anticipat
4 comentarii
Buna ziua,
Consultati un alt medic ORL-ist. Daca este totul ok din punct de vedere ORL atunci faceti un exudat nazal si faringian si un consult alergologic.
Toate cele bune!
Consultati un alt medic ORL-ist. Daca este totul ok din punct de vedere ORL atunci faceti un exudat nazal si faringian si un consult alergologic.
Toate cele bune!
buna ziua.am si eu o problema am 25 de ani si de cind ma tin minte nasul mii plin cu muci si in git tot am.acum si o ureche ma supara cind se raceste.mam saturat tot timpul trebuie sami suflu nasul si sa tusesc sa se rupa din git.ajutatima va rog
Buna ziua,
Mergeti sa va vada un medic ORL, sa nu fie polipi in nas sau sinuzita. Poate medicul ORL-ist va poate efectua si un exudat nazal si faringian sa excludem si o infectie. Daca toate aceste investigatii sunt bune, atunci mergeti la un medic alergolog, sa vada daca este rinita alergica.
Toate cele bune!
Mergeti sa va vada un medic ORL, sa nu fie polipi in nas sau sinuzita. Poate medicul ORL-ist va poate efectua si un exudat nazal si faringian sa excludem si o infectie. Daca toate aceste investigatii sunt bune, atunci mergeti la un medic alergolog, sa vada daca este rinita alergica.
Toate cele bune!
La alergolog am fost si acolo am trecut mia spus ca nu am alergie la nimic
Alege-ți medicul și fă o programare!
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Alte subiecte care v-ar putea interesa:
- 12rinita cronica catarala hipetrofica
- 18Dupa o raceala puternica, nu mai pot sa respir!
- 4nara infundata
- 7nara infundata cand ma asezam in pozitia culcat
- 1nas infundat tot timpul
- 3nas infundat
- 9Simt ca ar trebui sa eructez, incerc, dar nu pot.
- 1nas infundat si tuse
- 6polipi nazali si de doua luni are nasul infundat
- 4nas infundat fara secretii
- 7Rinita vasomotorie de 12 luni
- 2Gat inflamat tot timpul, nas infundat si stari de oboseala
- 2Nas infundat
- 4nas infundat la fetita de 2 ani jumate
- 1O nara infundata permanent !
- 0Cornete nazale marite
- 0Bună ziua! Am presupun eu o rinită vasomotorie sau hipertrofică cronică.
- 5Nas infundat cu secretie
- 3Operatie deviatie sept și hipertrofie cornet nazal
- 1Nas infundat, posibila lipsa de oxigen accentuata pe timpul noptii
Mai multe informații despre: nasul infundat
Din Biblioteca medicală vă mai recomandăm:
Din Ghidul de sănătate v-ar putea interesa și: