aerosoli nas infundat

buna ziua...am un baietel de 4 ani, dupa o raceala a ramas cu nasul infundat ce tine cam de 1 luna.I-am facut aerosoli cu ser fiziologic dar degeaba.Va rog sa-mi spuneti si mie dozele exacte de ceai musetel +ulei eucalipt+ser.Am inteles ca ajuta combinatia asta.Uleiul esential de eucalipt este acelasi cu ulei volatil de eucalipt.Multumesc
1 comentarii

Buna ziua,
Medicul ORL i-a prescris baietelului meu de 5 ani si 6 luni pentru o rinofaringita+otita medie acuta congestiva bilaterala urmatoarele : 5 zile nurofen 7.5ml/8 ore, aerosli cu dexa si ser, tonsilotren, colargol de 3 ori pe zi. Baietelul fiind si intr-o stare generala proasta nu prea s-a alimentat si a refuzat si o mare mare din tratament, in afara de aerosoli. Noaptea respira greu, se aud secretiile in nas si gat, dar nu iese nimic nici la suflat nasul nici cu batista bebelusului. La control, dupa 5 zile, avand in vedere si faptul ca baietelul nu a prea cooperat, medicul ne-a recomandat tratament la urechi timp de 5 zile, cu lumina polarizata.
Va rog dati-mi un sfat, aceasta lumina chiar vindeca? adica se merita ?
Mai am o intrebare : am observat mereu la tratament cu colargol ca baiatul are nasul infundat si secretii multe. Este posibil sa fie din cauza colargolului sau a virozei, otitei?
Medicul ORL i-a prescris baietelului meu de 5 ani si 6 luni pentru o rinofaringita+otita medie acuta congestiva bilaterala urmatoarele : 5 zile nurofen 7.5ml/8 ore, aerosli cu dexa si ser, tonsilotren, colargol de 3 ori pe zi. Baietelul fiind si intr-o stare generala proasta nu prea s-a alimentat si a refuzat si o mare mare din tratament, in afara de aerosoli. Noaptea respira greu, se aud secretiile in nas si gat, dar nu iese nimic nici la suflat nasul nici cu batista bebelusului. La control, dupa 5 zile, avand in vedere si faptul ca baietelul nu a prea cooperat, medicul ne-a recomandat tratament la urechi timp de 5 zile, cu lumina polarizata.
Va rog dati-mi un sfat, aceasta lumina chiar vindeca? adica se merita ?
Mai am o intrebare : am observat mereu la tratament cu colargol ca baiatul are nasul infundat si secretii multe. Este posibil sa fie din cauza colargolului sau a virozei, otitei?

Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Alte subiecte care v-ar putea interesa:
- 7senzatie nervanta: nas infundat
- 107rinoadenoidita?
- 4baietel - febra de trei zile
- 4nas infundat pe timpul noptii
- 0tuse nocturna, nas infundat
- 18Nasul si gatul
- 1simptom de nas infundat
- 3nas infundat dupa o lovitura puternica la nas
- 3nas infundat la copil 1 an jumatate
- 1Nas infundat dupa 3 operatii
- 3Doresc un diagnostic la problemele mele legate de nas înfundat tuse seaca nod în gat
- 1Problema Nas
- 0respiratie doar pe gura
- 1Uscaciune nas si gat/ stranut des...
- 6Nas înfundat, ureche înfundata cu pulsatie, durere de cap frunte cu pulsatie.
- 3Sinusuri infundate
- 1Nas infundat
- 4Congestie nasala
- 15Nas infundat copil de 2 ani
Mai multe informații despre: nasul infundat
Din Biblioteca medicală vă mai recomandăm:
Din Ghidul de sănătate v-ar putea interesa și: