aerosoli nas infundat
buna ziua...am un baietel de 4 ani, dupa o raceala a ramas cu nasul infundat ce tine cam de 1 luna.I-am facut aerosoli cu ser fiziologic dar degeaba.Va rog sa-mi spuneti si mie dozele exacte de ceai musetel +ulei eucalipt+ser.Am inteles ca ajuta combinatia asta.Uleiul esential de eucalipt este acelasi cu ulei volatil de eucalipt.Multumesc
1 comentarii
Buna ziua,
Medicul ORL i-a prescris baietelului meu de 5 ani si 6 luni pentru o rinofaringita+otita medie acuta congestiva bilaterala urmatoarele : 5 zile nurofen 7.5ml/8 ore, aerosli cu dexa si ser, tonsilotren, colargol de 3 ori pe zi. Baietelul fiind si intr-o stare generala proasta nu prea s-a alimentat si a refuzat si o mare mare din tratament, in afara de aerosoli. Noaptea respira greu, se aud secretiile in nas si gat, dar nu iese nimic nici la suflat nasul nici cu batista bebelusului. La control, dupa 5 zile, avand in vedere si faptul ca baietelul nu a prea cooperat, medicul ne-a recomandat tratament la urechi timp de 5 zile, cu lumina polarizata.
Va rog dati-mi un sfat, aceasta lumina chiar vindeca? adica se merita ?
Mai am o intrebare : am observat mereu la tratament cu colargol ca baiatul are nasul infundat si secretii multe. Este posibil sa fie din cauza colargolului sau a virozei, otitei?
Medicul ORL i-a prescris baietelului meu de 5 ani si 6 luni pentru o rinofaringita+otita medie acuta congestiva bilaterala urmatoarele : 5 zile nurofen 7.5ml/8 ore, aerosli cu dexa si ser, tonsilotren, colargol de 3 ori pe zi. Baietelul fiind si intr-o stare generala proasta nu prea s-a alimentat si a refuzat si o mare mare din tratament, in afara de aerosoli. Noaptea respira greu, se aud secretiile in nas si gat, dar nu iese nimic nici la suflat nasul nici cu batista bebelusului. La control, dupa 5 zile, avand in vedere si faptul ca baietelul nu a prea cooperat, medicul ne-a recomandat tratament la urechi timp de 5 zile, cu lumina polarizata.
Va rog dati-mi un sfat, aceasta lumina chiar vindeca? adica se merita ?
Mai am o intrebare : am observat mereu la tratament cu colargol ca baiatul are nasul infundat si secretii multe. Este posibil sa fie din cauza colargolului sau a virozei, otitei?
Alege-ți medicul și fă o programare!
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Alte subiecte care v-ar putea interesa:
- 8Rosu in gat persistent, rezistent la antibiotic
- 3nas infundat
- 5nas si ureche infundata + ameteli
- 7De cateva zile am o mancarime in urechea dreapta
- 4tuse seaca si nas infundat
- 5Nas infundat tot timpul
- 14Probleme nas, ORL
- 5Durere de ureche după tratament
- 0nas permanent infundat, raguseala, dureri de cap, sufocare
- 2Nas infundat
- 1alergie?