De cateva zile am racit cu tuse, rosu in gat si nas infundat
Buna.in urma cu cateva zile am racit cu tuse, rosu in gat si nas infundat, acum o luna am avut bronsita si intrebarea mea este aceasta bronsita se poate transforma in pneumonie in contextul racelii?Raceala a mai trecut dar a ramas o tuse si parca ma doare pieptul cand tusesc si am o sputa un galben-verde dechis, aceasta sputa poate fii de la nasul infundat?mentionez ca sunt mai panicoasa si sufar de anxietate cu fobie de boala si simt ca aceasta raceala imi da anumite simtome care nu exista defapt.Va multumesc
4 comentarii
un consult la ORL//si la pneumo-ftizio..este obligatoriu
Multumesc pentru raspuns, acum o luna cand am facut radiografie pulmonara am primit urmatorul rezultat:scd libere, desen interstitial acc.bilateral, bronsiectazii bilaterale, cord alungit si cum am tot citit pe internet m-am speriat de atunci nu mai dorm noaptea.Acum raceala a disparut cu tratament cu agumetin dat ma doare spatele ca o senzatie de durere musculara asemanatoare febrei musculare.M-am tot gandit la pneumonie dar febra nu am deloc 36-36, 4 maxim.Oricum astazi o sa merg la pneumologie
Am fost la pneumolog care s-a uitat peste radiografie, m-a ascultat simi-a spus ca nu am nimic la plamani, raceala a trecut dar acum am senzatia ca ma sufoc din gat si am gatul uscat, si nu mai tusesc cu expectoratii, mi-e cam frica deja nu mai stiu la ce medic sa merg, si pneumologul mi a spus ca senzatia de sufocare e din cauza anxietatii.unde as mai putea merge, deja am fost la toti medicii posibili...
mai sus scrie Romaneste.. si la ORL
Alege-ți medicul și fă o programare!
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Alte subiecte care v-ar putea interesa:
- 12nu scapa de tuse
- 4Sensibilitate a gatului
- 3am luat picaturi de Bromhexin Clorhidrat, ulterior am aflat ca sunt insarcinata!
- 7Astm bronsic dupa raceli repetate
- 7rinoadenoidita si disfunctie ototubara - otita medie
- 10De anul trecut are probleme cu nasul e tot timpul infundat si din cauza asta face bronsita
- 6am o tuse persistenta de 4-5 ani, tusesc pana nu mai am aer
- 3Cadere de par si sprancene! Senzatie de raceala!
- 1Nas infundat cu polipi mariti
- 0Posibila raceala?
- 1Raceala permanenta
- 9Polipi-nas infundat
- 1Tuse cu senzatie de voma de mai bine de 6 luni
- 0candidoza bucala si raceala
- 4rosu in gat frecvent
- 1Viroza respiratorie sau probleme la plamani? Tuse si expectoratii cu sange
- 0Cornete nazale marite
- 1Operatie de deviatie de sept
- 0Nas înfundat
Mai multe informații despre: Raceala Tusea nasul infundat rosu in gat