Nas infundat

Buna ziua
Am un copil de 2 ani si 6 luni.La inceputul lunii iunie a facut otita la urechea dreapta insotita cu febra.Tratamentul :augmentin, betabioptal, tantum verde, eurobiotic.Dupa terminarea tratamentului, la o saptamana, otita a aparut si la urechea stanga fara febra.Tratament:vibrocil, nurofen(daca apare febra), tantum verde.Am fost la un consult ORL, iar dl doctor a recomandat operatie polipi si amigdale la varsta de 3 ani.A mai recomandat sa-i mai pun cate 2 picaturi in fiecare nara, vibrocil timp de o saptamana.Doarme si respira, doar pe gura, sforaie, dar de o saptamana se ineaca si tuseste.
Am citit ca ati recomandat colgarol pentru micsorarea polipilor.
As putea sa-i dau seara ca sa poata sa respire mai bine ?
Multumesc
Am un copil de 2 ani si 6 luni.La inceputul lunii iunie a facut otita la urechea dreapta insotita cu febra.Tratamentul :augmentin, betabioptal, tantum verde, eurobiotic.Dupa terminarea tratamentului, la o saptamana, otita a aparut si la urechea stanga fara febra.Tratament:vibrocil, nurofen(daca apare febra), tantum verde.Am fost la un consult ORL, iar dl doctor a recomandat operatie polipi si amigdale la varsta de 3 ani.A mai recomandat sa-i mai pun cate 2 picaturi in fiecare nara, vibrocil timp de o saptamana.Doarme si respira, doar pe gura, sforaie, dar de o saptamana se ineaca si tuseste.
Am citit ca ati recomandat colgarol pentru micsorarea polipilor.
As putea sa-i dau seara ca sa poata sa respire mai bine ?
Multumesc
7 comentarii

tot ce ati citit...sau o sa mai cititi este indicat. pentru a evita operatia la acasta varsta

Va multumesc pentru raspuns.
Va mai deranjez cu o intrebare.picaturile de colargol isi fac efectul daca se pun doar dimineata si seara?copilul merge la cresa si nu pot sa le pun la 8 ore.
Va multumesc inca o data.
Va mai deranjez cu o intrebare.picaturile de colargol isi fac efectul daca se pun doar dimineata si seara?copilul merge la cresa si nu pot sa le pun la 8 ore.
Va multumesc inca o data.

da este bine si la 12 ore

da este bine si la 12 ore

buna ziua
revin la dvs cu o problema legata de mine.am 32 de ani si de duminica seara am avut o durere foarte puternica in gat.nu puteam inghiti.luni dupa-masa m-am prezentat la ORL si mi s-a dat raspunsul: flegmon periamigdalita pe partea dreapta.amigdalele le am scoase de 10-15 ani.mi s-a dat tratament zinnat, nurofen, tantum verde spray+capsule si gargara cu bicarbonat de sodiu.mi s-a spus ca daca durerea nu trece in 2-3 zile sa revin pentru incizie. intrebarea mea este...este posibil sa mi se mai scoata inca o data amigdalele?se refac in timp?multumesc frumos
revin la dvs cu o problema legata de mine.am 32 de ani si de duminica seara am avut o durere foarte puternica in gat.nu puteam inghiti.luni dupa-masa m-am prezentat la ORL si mi s-a dat raspunsul: flegmon periamigdalita pe partea dreapta.amigdalele le am scoase de 10-15 ani.mi s-a dat tratament zinnat, nurofen, tantum verde spray+capsule si gargara cu bicarbonat de sodiu.mi s-a spus ca daca durerea nu trece in 2-3 zile sa revin pentru incizie. intrebarea mea este...este posibil sa mi se mai scoata inca o data amigdalele?se refac in timp?multumesc frumos

nu se refac
daca a ramas un rest de amigdala este posibil ca de la alimente acre, acide si reflux gastro-esofagian
acel rest de amigdala sa se inflameze, sa se mareasca in volum si sa faca flegmon
dupa vindecare.., dupa 3 saptamani este bine de facut reducerea acelui rest amigdalian in volum cu radiofrecventa...
altfel se repeta problema
daca a ramas un rest de amigdala este posibil ca de la alimente acre, acide si reflux gastro-esofagian
acel rest de amigdala sa se inflameze, sa se mareasca in volum si sa faca flegmon
dupa vindecare.., dupa 3 saptamani este bine de facut reducerea acelui rest amigdalian in volum cu radiofrecventa...
altfel se repeta problema

va multumesc pt raspuns.problema cu durera in gat o am de fiecare data cand racesc.exista remedii naturiste pt aceasta problema?gargare, ceaiuri, propolis.si va rog sa ma indrumati unde se fac aceste radiofrecvente in brasov.
va multumesc inca odata.
va multumesc inca odata.

Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Alte subiecte care v-ar putea interesa:
- 28Nas infundat in urma unei raceli
- 4in urma unei raceli am ramas cu secretii in gat
- 6nasuc infundat, raceala, temperatura, rosu in gat...
- 4Nas infundat influentat de stres sau regim alimentar?
- 14gadilat in gat, nas infundat
- 5Rinita hipertrofica interventie RF ?
- 77Tuse si nas infundat fetita de 3 ani
- 7nas infundat foarte rau!
- 5nas si ureche infundata + ameteli
- 4respiratie ingreunata si nas infundat
- 4Probleme cu nasucul pentru ca nu a fost aspirat bine la nastere!
- 4Respir doar pe o nara fosa nazala
- 4secretii nazale cu sange
- 4aerosoli la copil
- 0respiratie doar pe gura
- 1Nas foarte infundat!!!
- 2Nas înfundat
- 1Nas înfundat și tusea la bebelus de 2 luni
- 0Dispnee inspiratorie, nas înfundat fără secretii
- 1Nas infundat, posibila lipsa de oxigen accentuata pe timpul noptii
Mai multe informații despre: nasul infundat
Din Biblioteca medicală vă mai recomandăm:
Din Ghidul de sănătate v-ar putea interesa și: