nas infundat si ochi umflati
Bine v-am gasit!
In ultimul timp am o problema cu nasul infundat la culcare, nu ambele nari, ziua nu simt ca as avea ceva. De dormit dorm dar nu prea bine, ma trezesc cateodata si imi dau seama ca sforai si dimineata ochii imi sunt un pic umflati. Daca incerc sa-mi suflu nasul nu curge nimic si simt ca raspunde in ochi tot efortul de a sufla nasul. Mi-am pus ocazional olinth. o alta problema este aceea ca uneori simt ca nu pot sa-mi inghit saliva, sau cum sa va explic trebuie sa incerc de mai multe ori si parca ar fi ceva dar nu pot inghiti.
Va multumesc pt. atentie!
In ultimul timp am o problema cu nasul infundat la culcare, nu ambele nari, ziua nu simt ca as avea ceva. De dormit dorm dar nu prea bine, ma trezesc cateodata si imi dau seama ca sforai si dimineata ochii imi sunt un pic umflati. Daca incerc sa-mi suflu nasul nu curge nimic si simt ca raspunde in ochi tot efortul de a sufla nasul. Mi-am pus ocazional olinth. o alta problema este aceea ca uneori simt ca nu pot sa-mi inghit saliva, sau cum sa va explic trebuie sa incerc de mai multe ori si parca ar fi ceva dar nu pot inghiti.
Va multumesc pt. atentie!
3 comentarii
cauta o farmacie care prepara Colargol sau Protargol de 1%.. cate 3 pic la 8 ore in pozitie culcat pe spate 10 zile. are efect de cauterizare chimica a mucosei.
Sinupret 2comp la 8 ore 10 zile ( 60 tab.)
si vorbim peste 10 zile
Sinupret 2comp la 8 ore 10 zile ( 60 tab.)
si vorbim peste 10 zile
Buna ziua.Fiul meu de 6 ani are de o perioada nasul infundat, nu este racit si nici nu avem probleme cu racelile, de cateva ori i-a curs sange din nas dar numai noaptea.Refuza sa sufle nasul (poate din incapatanare, zice ca nu trebuie).ce ma sfatuiti sa ii administrez?Precizez ca nu a fost racit sau bolnav mai serios niciodata si nu se plange ca l-ar durea ceva.Va multumesc.
Colargol de 1%( se prepara in farmacie).. 3 pic la 8 ore in pozitie culcat pe spate.
Tarosin 1 comp la 8 ore..
totul 10 zile.. dac nu este nici un rezultat.. o sa mergeti la ORL.
Tarosin 1 comp la 8 ore..
totul 10 zile.. dac nu este nici un rezultat.. o sa mergeti la ORL.
Alege-ți medicul și fă o programare!
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Alte subiecte care v-ar putea interesa:
- 24are cornetele marite
- 6secretii in gat cam de trei ani
- 14gadilat in gat, nas infundat
- 3nas infundat
- 10Adenoidita cronica
- 6Am mancat un tort de inghetata si am urechile si nasul infundat
- 4Probleme cu nasul
- 0nas infundat si otita
- 1nas infundat
- 6De mai bine de un an am anumite simptome pe care eu le asociam cu ale unei raceli
- 5rinita?
- 2Mucotomie baiatel 5 ani si 7 luni
- 3Nas înfundat 3 luni
- 2Nas infundat dupa rinoplastie
- 5Durere de ureche după tratament
- 1Tuse si nas infundat
- 3Nas infundat de cateva luni
- 5Nas infundat cu secretie
- 1Nas infundat, cate o nara alternativ
- 3Buna ziua, pt Domnul Fluieru - copilul respira pe gura cand doarme
Mai multe informații despre: nasul infundat
Din Biblioteca medicală vă mai recomandăm: