Nas înfundat, sângerări nazale, mâncărime de piele, strănut

21-11-2020
Anaw
Nu este medic/terapeut
Anaw
Bună dimineața!
Întâmpin de ceva timp probleme cu sângerările nazale, când suflu nasul îmi curge când din nara stânga, când din nara dreapta. Uneori sângerările sunt ca niște firișoare alteori sunt ca o hemoragie, îmi curge mai mult timp sa zic.
În ultima perioada a început sa mi se infinde nasul, a început prima oara sa mi se înfunde foarte puțin nara dreapta, după care un timp nu s-a mai înfundat, după câteva zile a început și nara stânga sa se înfunde câte puțin. După mai multe zile rand pe rând se infudau, pana într-o zi când mi se înfundau tot pe rand mult mai puternic pana când nu mai puteam sa respir pe nara respectiva.
Dacă încerc sa suflu nasul am observat după cum am menționat și mai sus, ca îmi curge sânge din nara înfundata.
Menționez ca am și niște mâncărimi de piele, uneori îmi apar niște bubițe mici ( am ignorat acest aspect), uneori strănut și tușesc ( aceste 2 simptome le am doar uneori, nu sunt permanente). Acum mi se înfunda nara stânga noaptea ( nu trece noapte fără sa se înfunde), îmi simt nările uscate.
E posibil sa fie și de la aerul uscat din casa sau de la mască, observ totuși ca dacă aerisesc, nasul ușor, ușor își revine respirația?

Ce ar putea fi? Este grav?

Vă mulțumesc anticipat!
1 comentarii
0
07-03-2021, ora 05:56
.Luana
Nu este medic/terapeut
.Luana
Salutare!
Întâmpin aceeași problema de 3 zile. Îmi poți spune te rog dacă ai reușit sa găsești un răspuns?
Mulțumesc,
Luana
Adaugă un comentariu / răspuns

Programari cabinete medicale, clinici Alege-ți medicul și fă o programare!
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Din Ghidul de sănătate v-ar putea interesa și:
  • Experții avertizează asupra folosirii decongestionantelor nazale la copiii mici
  • Să înțelegem rinoreea și congestia nazală
  •