nas infundat la bebelusul de 11 luni
buna ziua!!! am o fetitza de 11 luni si de 2 zile are nasucu infundat... ii dau cu ser fiziologic... ii scot mucisori cu aspirator nasal...dar degeaba.. mucisori curg in continuu...nu stiu ce sa ii mai fac...cand simte aer rece stranuta f des...
Nu se poate odihni noaptea...si nu face febra...
astept un rsp... multumesc!!!
Nu se poate odihni noaptea...si nu face febra...
astept un rsp... multumesc!!!
2 comentarii
Chiar daca nu face febra du-o la medicul de familie la un control. Tu aspira-i nasucul, dar nu exagera. Doar o data pe zi, daca e cazul. Intreaba medicul de familie daca ii poti cumpara un sirop Ketof, se da jumatate de masura de 2, 5 ml pe zi.Nu va mai fi atat de sensibila la aer rece. Trebuie sa o obisnuiesti cu atmosfera de afara, chiar si atunci cand temperaturile scad ; o imbraci adecvat si o scoti mai des afara. Are aproape 1an, poti incerca sa-i cumperi si un sirop de Imunogrip junior ; va fi mai rezistenta fata de raceli.
Multumesc de raspuns..deocamdata noi locuim in spania si pediatra i-a dat doar ser fiziologic...dar am fost la farmacie si mi-a dat ceva ptr nasuc infundat.. pe moment i-a trecut cu aceea solutie... poate respira...dar are tot timpul mucisori..plimbarea bebelusului se face zilnic... macar o jumatate de ora...
Alege-ți medicul și fă o programare!
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Alte subiecte care v-ar putea interesa:
- 2nas infundat de aproape 20 ani
- 3Nasuc infundat de 10 zile si nu mai trece
- 3Nasuc infundat la nou-nascut
- 1nas infundat
- 5otita congestiva
- 1nas infundat
- 0nas infundat si dureri de cap
- 1nas infundat si tuse seaca permanenta
- 1Nas infundat dupa 3 operatii
- 4nas infundt
- 4aerosoli la copil
- 3Nu pot respira pe nas va rog un sfat daca se poate
- 0Rog urgent un sfat! deficiențe respiratorii f grave
- 2Nas infundat
- 4Nas înfundat copil de 1 an si 10 luni..
- 1Nas infundat partial in pozitia vertical si aproape total in pozitia orizontala
- 3Sinusuri infundate
- 2Nas înfundat operat deviație de sept
- 4Nas desfundat in poziție culcată?
Mai multe informații despre: nasul infundat nas infundat bebe
Din Biblioteca medicală vă mai recomandăm:
Din Ghidul de sănătate v-ar putea interesa și: