Nas foarte infundat!!!
Buna ziua!
M-am tot informat de aici de pe forum si din simptomele mele cred ca as avea o rinita alergica, ulterior si farmacista mi-a spus acelasi lucru.
In urma unei raceli (care mi-a trecut) am ramas cu nasul extrem de infundat, in sensul ca noaptea nu prea mai dorm mai deloc.
Am inceput cu Olynt timp de 10 zile (dupa folosirea lui reuseam sa dorm noaptea), apoi am fost din nou la farmacie si mi s-a dat Vibrocin, dar acesta din urma nu are mare efect..desfunda foarte putin nasul..mi s-a mai dat si Claritine (o pastila pe zi) pt ca am si o usoara mancarime a unui ochi, mi-a mai dat si niste pliculete de calciu si magneziu.
Am luat si astea si nasul e si mai infundat.
Am mers din nou la farmacista si mi-a dat un antibiotic Eficef (una pe zi) si un inhalant Herbaflu.
E ok sa iau aceste pastile?
Din pacate nu pot ajunge la medic, nu prea imi permite timpul din cauza serviciului.
Va multumesc!
M-am tot informat de aici de pe forum si din simptomele mele cred ca as avea o rinita alergica, ulterior si farmacista mi-a spus acelasi lucru.
In urma unei raceli (care mi-a trecut) am ramas cu nasul extrem de infundat, in sensul ca noaptea nu prea mai dorm mai deloc.
Am inceput cu Olynt timp de 10 zile (dupa folosirea lui reuseam sa dorm noaptea), apoi am fost din nou la farmacie si mi s-a dat Vibrocin, dar acesta din urma nu are mare efect..desfunda foarte putin nasul..mi s-a mai dat si Claritine (o pastila pe zi) pt ca am si o usoara mancarime a unui ochi, mi-a mai dat si niste pliculete de calciu si magneziu.
Am luat si astea si nasul e si mai infundat.
Am mers din nou la farmacista si mi-a dat un antibiotic Eficef (una pe zi) si un inhalant Herbaflu.
E ok sa iau aceste pastile?
Din pacate nu pot ajunge la medic, nu prea imi permite timpul din cauza serviciului.
Va multumesc!
1 comentarii
din pacate ai dat atatia bani degeaba pe farmacist...ca mai bine plateai rapid o consultatie in privat la ORL si stiai un diagnostic corect
Alege-ți medicul și fă o programare!
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Alte subiecte care v-ar putea interesa:
- 3Nas uscat si infundat - Ajutor, nu stiu ce sa fac
- 5baietel de 3 ani tot timpul racit.. laringita, rosu in gat, nas infundat si tuse
- 77Tuse si nas infundat fetita de 3 ani
- 3nas infundat
- 3stranut si nas infundat
- 7tuse si nasuc infundat
- 4Dureri de cap, nas infundat, durere de maxilar, ochi si ureche
- 4nas infundat fara secretii
- 2Nas infundat, respiratie ingreunata si uneori ameteli
- 6infectie corzi vocale?
- 2nas infundat si durere la inghitire pe dreapta
- 2doar o nara infundata (dupa operatie)
- 1Problema Nas
- 4aerosoli la copil
- 2Boala nas infundat
- 1Nas înfundat și tusea la bebelus de 2 luni
- 1Tratament bebe 7 luni
- 7Nas infundat
- 6Nas infundat-deviatie sept- frisoane
- 4Stranut dimineata foarte mult. Cand stau culcat mi se infunda nasul.
Mai multe informații despre: nasul infundat
Din Biblioteca medicală vă mai recomandăm:
Din Ghidul de sănătate v-ar putea interesa și: