respiratie ingreunata si nas infundat
Buna seara!
De 1 luna de zile am probleme cu respiratia si nasul mereu infundat!Nu reusesc sa imi umplu plamanii si oftez mereu...
Am fost la alergologie si mia spus ca am un inceput de astm. Ca tratament am primit singulair, ventolin si nasonex.Fara efect.
Acum am fost la control si am primit xyzal de 5 mg si medrol de 32 pentru 3 zile.
Am observat ca daca sunt cu gandul in alta parte si nu sunt atent nu bag de seama ca am respiratia ingreunata dar daca ma gandesc apar aceste sintome de insuficienta aer.
Nu stiu ce sa mai fac.M-am saturat de pastile luate fara rost si nu am nici un pas inainte spre insanatosire.
un sejur la mare ar face bine respiratiei ?
De 1 luna de zile am probleme cu respiratia si nasul mereu infundat!Nu reusesc sa imi umplu plamanii si oftez mereu...
Am fost la alergologie si mia spus ca am un inceput de astm. Ca tratament am primit singulair, ventolin si nasonex.Fara efect.
Acum am fost la control si am primit xyzal de 5 mg si medrol de 32 pentru 3 zile.
Am observat ca daca sunt cu gandul in alta parte si nu sunt atent nu bag de seama ca am respiratia ingreunata dar daca ma gandesc apar aceste sintome de insuficienta aer.
Nu stiu ce sa mai fac.M-am saturat de pastile luate fara rost si nu am nici un pas inainte spre insanatosire.
un sejur la mare ar face bine respiratiei ?
4 comentarii
buna seara, am avut rabdare si ti-am citit postarile, o data ai 16 ani, altadata ai 45 de ani, esti din mioveni, etc.eu cred ca ar fi mai bine sa consulti un medic psihiatru, ca prea treci de la o stare la alta.iti doresc multa sanatate.
sti...daca ai fi asa inteligent cum pari ar trebui sa sti ca postez si pt tatal meu ;) dar vad ca nu esti asa bine informat cum crezi ca esti
imi spunea odata un medic ca, CINE ofteaza des, are probleme cu inima...incearca sa mergi pt. ati face un ekg si eko la cardiologie..si astfel, excluzi acest..
am facut si ekg nimic!
am fost si la cardiolog nimic!
am fost pus si la aparate cu aer si cu un monitor: 100% aer si puls bun
am fost peste tot si nu mai suport :(
si radiografie la plamani am facut si nimic.am fost consultat la plamani de 5-6 medici. Raspuns: nu se aude nimic
am fost si la cardiolog nimic!
am fost pus si la aparate cu aer si cu un monitor: 100% aer si puls bun
am fost peste tot si nu mai suport :(
si radiografie la plamani am facut si nimic.am fost consultat la plamani de 5-6 medici. Raspuns: nu se aude nimic
Alege-ți medicul și fă o programare!
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Alte subiecte care v-ar putea interesa:
- 5Stari si simptome diverse
- 3uneori simt ca nu am aer
- 9are de mic nasul infundat!
- 8junghi in partea stanga sub omoplat
- 7nara infundata cand ma asezam in pozitia culcat
- 8ma sufoc cu saliva, nu mai pot respira
- 7nas infundat noaptea de vreun an
- 1urechi si nas infundate
- 14Iar e sezonul rece si iar avem probleme cu nasucul
- 1Nas infundat cu polipi mariti
- 343A facut de 3 ori puroi in gat, nas infundat si doarme cu gura deschisa
- 2Deviatie, perforatie de sept, buton septal, nas infundat
- 6De mai bine de un an am anumite simptome pe care eu le asociam cu ale unei raceli
- 1respiratia cronica
- 6Problema respiratorie
- 3Doresc un diagnostic la problemele mele legate de nas înfundat tuse seaca nod în gat
- 1Nas infundat
- 1Uscaciune nas si gat/ stranut des...
- 4Nas înfundat copil de 1 an si 10 luni..
- 2Nas înfundat operat deviație de sept
Mai multe informații despre: Insuficienta respiratorie nasul infundat
Din Biblioteca medicală vă mai recomandăm:
Din Ghidul de sănătate v-ar putea interesa și: