aerosoli la copil

05-11-2016
dora84
Nu este medic/terapeut
dora84
baiatul meu de 4 ani are nasul infundat de 1 luna am administrat vibrocil dar numai 7 zile si a curs mult nasu.dupa ce nu am mai pus sa i fundat si nu a mai curs nimik.medicul orl mia recomandat in urma unui consult sai dau maxitrol 3x2 pic pe zi 14 zile si aerosoli cu respisun 3 ml + acc jumate de fiola.dupa administrarea de maxitrol nasul este infundat si cand sufla copilul nasu nu mai iese nimik dar totusi se aude infundat si aerosoli ii fac doar de 2 zile.trebuie sa mai dureze cu aerosoli pana isi da drumu nasu sau nu este buna solutia.cum sar proceda corect domnu doctor?
4 comentarii
0
06-11-2016, ora 18:26
Dr. Flueraru Valeriu
ORL - Otorinolaringologie, Pascani
Dr. Flueraru Valeriu
puneti peste acele medicamente, in aparatul de aerosoli si 2-3 pic de BIxtonim
ana reusiti sa desfundati nasul
Cautati Colargol in farmacii cu laborator( unde se prepara asa ceva
se pun cate 2 pic la 8 ore, culcat pe spate
0
08-11-2016, ora 15:29
dora84
Nu este medic/terapeut
dora84
in urma aerosolilor cu acc a inceput tuse productiva nasul pare tot infundat secretiile sunt incolore si vascoase.ies in urma administrarii de respisun picuri.tusea este de la acc si de la secretiile ce se scurg in gat? pot administra dupa terminarea tratamentului cu maxitrol sa pun colargol si cat timp? baiatul este alergic la praf de casa.oare sunt polipii sau alergie? astept raspuns domnu doctor
0
09-11-2016, ora 09:25
Dr. Flueraru Valeriu
ORL - Otorinolaringologie, Pascani
Dr. Flueraru Valeriu
1. da. am avut cazuri când de la ACC au fost mai multe secretii si mai abundente
2 am mai scris pe forum... ca doar copii cu probleme gastro-intestinale si intoleranta la anumite alimente.. ( lactoza, gluten..s.a) fac reactii alergice din cauza organismului intoxicat. citiiti pe Google despre alimente producatoare de MUCUS si le Excludeti
3 mergeti la ORL..si vedeti daca nu e cazul de operat plipii
0
15-11-2016, ora 21:29
dora84
Nu este medic/terapeut
dora84
am administrat copilului eurespal la indicatia pediatrei pt tuse de la aerosolu cu acc (nu se mai rupea tusea)acuma nu mai tuseste dar nasul este tot ibfundat.in urma controlului la orl a zis ca are cornete inflamate dar acu 2 saptamani nu a zis asa ceva.am vazut ca reconandati colargol.care sa fie concenteatia ? cate zile si ce altceva pe langa colargol?as incerca cu asa ceva si apoi cu operatia.dimibeata are mycozitati galbui si vascoase.oare de la eurespal?sau este sinuzita? doctoru a zis ca nu e sinuzita asa mic
Adaugă un comentariu / răspuns

Programari cabinete medicale, clinici Alege-ți medicul și fă o programare!
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Din Biblioteca medicală vă mai recomandăm:
Din Ghidul de sănătate v-ar putea interesa și: