Nas incarcat

23-02-2018
Teodora567
Nu este medic/terapeut
Teodora567
Buna ziua, fetita mea in varsta de 2 luni are nasul extrem de incarcat de cam 2 saptamani desi ii pun in nas, aspir si ii fac aerosoli.
Tin sa mentionez ca acum doua saptamani am fost la medic, avea rosu in gat si tot asa nasul incarcat si medicul I a prescris Amoxacilina si Eferalgan. Dupa incheierea tratamentului, Lore a inceput sa fie ragusita. Am fost la ORL au spus ca nu are absolut nimic si de acolo m au trimis la un medic pediatru cu ea, primind acelasi raspuns. Ma gandesc ca de doua saptamani ar fi trebuit sa I treaca nasul si raguseala de tot ( acum mai e destul de putin ragusita). Alte simtome precum febra sau tusea nu a avut.
Imi puteti da, va rog o idee cu ce sa mai fac? Ca mi se rupe sufletul noaptea cand I se infunda nasul si devine agitata
3 comentarii
1
23-02-2018, ora 09:48
Dr. Eugenia Vitan
Pediatrie, Alba-Iulia
Dr. Eugenia Vitan
Buna ziua
As dori sa va linistesc, oarecum, spunandu-va ca, faptul ca medicii, care au consultat fetita, au apreciat ca nu este cazul sa o tratati in continuare cu medicamente, denota o constatare unanima, justa si, fetita Dvs., este pe calea buna.
Nasucul infundat care o chinuie inca, ar putea fi cauzat de o mucoasa nazala cu un minim de inflamatie restanta si... aerul prea uscat, pt. ea, in camera in care doarme. Este necesar sa aerisiti camera in cursul zilei si inainte de culcare si sa umidificati aerul, punand pe sursa de incalzire un vas cu apa, noaptea. Sanatate !
1
23-02-2018, ora 09:58
Dr. Baciu Damian
Pediatrie, Brasov
Dr. Baciu Damian
Puteti folosi peste noapte pic. nazale cu Vibrocil 1/2 cu ser fiziologic. Peste 4-5 zile analizam situatia. Succes !
0
23-02-2018, ora 16:30
Teodora567
Nu este medic/terapeut
Teodora567
Voi incerca, va multumesc mult.
Adaugă un comentariu / răspuns

Programari cabinete medicale, clinici Alege-ți medicul și fă o programare!
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
10-10-2016, ora 10:00
Publicitate ROmedic
Administrator forum
La-Pediatru.ro
La-Pediatru.ro - Centrul de informare pentru părinți
La-Pediatru.ro este un proiect ROmedic ce vine în sprijinul părinților cu informații complete și documentate științific despre toate aspectele îngrijirii copiilor. În plus vă oferă o listă actualizată de peste 4000 de pediatri cu date de contact, prezentări și recomandări de la părinți. Accesați site-ul
Din Biblioteca medicală vă mai recomandăm:
Din Ghidul de sănătate v-ar putea interesa și: