nas infundat la copil 1 an jumatate
Buna ziua!am o fetita de 1 si 6 luni si de pe la varsta de 1 an cand a inceput sa prinda un pic de raceala i-a aparut si un sforait, un sforait dar si un somn cu gura deschisa, am fost la medicul de fam.si mi-a dat antibiotic (augmentin es, fluimucil, ebalgin si nazomer)dar nicio rezolvare.ii trece rosul in gat ca avea si asta dar senzatia de nas infundat si somn cu gura deschisa nu i-a disparut.ce as putea sa fac??va rog sa ma indrumati deoarece se trezeste f des din cauza faptului ca nu poate respira pe nas si respira cu gura deschisa!
3 comentarii
Buna seara!am un baietel de 1 an si o luna si acum 1 luna a racit, a facut un 38:4, a tusit putin dat in schimb i-a curs foarte tare nasul.medicul ne-a prescris fluimucil, vibrocil picaturi, ibuprofen si panadol la nevoie.dupa 2 saptamani nici o schimbare, doar ca mucisorii din aposi au devenit galbeni si vascosi.dupa aceea a facut 39:4 si am trecut 6 zile pe antibiotic, ceclor.i-au trecut toate astea dar dupa o saptamana au aparut deodata iarasi mucisorii foarte multi si nasul infundat.doar ca acum are nasul foarte, foarte infundat, se ineaca in somn.imi recomandati cv pt nasuc(acum folosim iarasi vibrocil) sau cel mai bn ar fi un control Orl?doctora ne-a spus ca poate fi si din cauza unei alergii, din aer.asa ca luam seara Zyrtec, picaturi.pana acum nu a fost racit decat de 2 ori de cand l-am nascut si i-a trecut foarte repede de fiecare data, fara prea multe medicamente.Va multumesc!
Alege-ți medicul și fă o programare!
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Alte subiecte care v-ar putea interesa:
- 4nas infundat seara, sunt dependent de rinxil
- 24are cornetele marite
- 12vegetatii adenoide
- 13Nas infundat
- 0tuse nocturna, nas infundat
- 8Am suflat nasul si am observat o punga rosiatica in nara dreapta spre sinus
- 39nas infundat, dureri de urechi
- 14Iar e sezonul rece si iar avem probleme cu nasucul
- 343A facut de 3 ori puroi in gat, nas infundat si doarme cu gura deschisa
- 6nas infundat si mucus in gat foarte gros care cateodata ma sufoca
- 4nas infundat, fetita un an
- 1Nas infundat
- 3la 2 luni de la operatie de polipi copilul sforaie
- 3Doresc un diagnostic la problemele mele legate de nas înfundat tuse seaca nod în gat
- 2doar o nara infundata (dupa operatie)
- 0Nas si ureche infundata dupa aterizare cu avionul
- 1respiratie doar pe gura
- 3Sinusuri infundate
- 2Muci care nu curg
- 0Nas infundat-posibila dependenta de Olynth?
Mai multe informații despre: nasul infundat Sforaitul
Din Biblioteca medicală vă mai recomandăm:
Din Ghidul de sănătate v-ar putea interesa și: