Nas infundat
Buna ziua. Copil de 3ani și 10 luni, are nasul înfundat de aproximativ 2 sapt jumătate, i am aplicat olynt 2 puf / 3 ori pe zi - 5 zile cu pauza 2 zile și am reluat 5 zile ... i am administrat 7 zile acc și restul sinupret... și i am făcut 5 zile aerosoli cu dexa —- tratament recomandat de Dr ORL. După tot acest tratament tot mai are nasul înfundat ( in urma cu un an i s a umflat ochiul de la mucus ). Ce mi recomandați. Va multumesc frumos !
7 comentarii
1. Exclus din alimentație Laptele de vaca. Dulciurile cu creme. Citricele. Mâncăruri acre cu Oțet Lamai sosuri cu rosii. Sucurile
2 la culcare gaviscon 2ml
3aerius sirop 3 ml la cina
4. Colargol câte 1 pic în nas la 8 ore
5 laridep sprey în gat
2 la culcare gaviscon 2ml
3aerius sirop 3 ml la cina
4. Colargol câte 1 pic în nas la 8 ore
5 laridep sprey în gat
Îmi cer scuze, am uitat sa mentionez ca după olinth i am aplicat la un sfert de ora și colargol, 10 zile cu 2pauza. ( vineri ultima zi ) Pot sa i mai dau in continuare. Va multumesc mult d le doctor !
nu
in acest caz , mai bine se poate face 5 zile tratament cu mometazona foruat... dimineata si seara cate 1 puf, la fel ca si colargolul trebuie sa ajunga in rinofaringe
in acest caz , mai bine se poate face 5 zile tratament cu mometazona foruat... dimineata si seara cate 1 puf, la fel ca si colargolul trebuie sa ajunga in rinofaringe
Buna ziua
Am 2 copii fiecare cu un nepot, si am vrut sa le fac o surpriza cumparandu-le cate un irigator/dus nazal [si unul pentru mine am 70 ani]pentru spalarea zilnica a mucoasei nazale.
In prospectul irigatorului se recomanda prepararea urmatoarei solutii saline
•1+ ½ lingurita de sare de mare neiodata,
• 1000 ml de apa filtrata, distilata, la temperatura de 36-38 ° C;
•1+ ½ lingurita de bicarbonat de sodiu.
Dupa mintea mea nu este totuna apa filtrata cu apa distilata, si nu stiu ce sa aleg.
Am cautat pe internet dar n-am gasit apa distilata pentru uz intern numai pentru uz tehnic cu puritatea de 99, 98.
Va multumesc.
Am 2 copii fiecare cu un nepot, si am vrut sa le fac o surpriza cumparandu-le cate un irigator/dus nazal [si unul pentru mine am 70 ani]pentru spalarea zilnica a mucoasei nazale.
In prospectul irigatorului se recomanda prepararea urmatoarei solutii saline
•1+ ½ lingurita de sare de mare neiodata,
• 1000 ml de apa filtrata, distilata, la temperatura de 36-38 ° C;
•1+ ½ lingurita de bicarbonat de sodiu.
Dupa mintea mea nu este totuna apa filtrata cu apa distilata, si nu stiu ce sa aleg.
Am cautat pe internet dar n-am gasit apa distilata pentru uz intern numai pentru uz tehnic cu puritatea de 99, 98.
Va multumesc.
imi pare rau sa Va dezamagesc
NU recomand aceste aparate
ele pot duce la infundarea urechii, otite
mai simplu spreiurile pentru tualeta nasala... cu care se curata fiecare parte a nasului separat
NU recomand aceste aparate
ele pot duce la infundarea urechii, otite
mai simplu spreiurile pentru tualeta nasala... cu care se curata fiecare parte a nasului separat
Alege-ți medicul și fă o programare!
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Alte subiecte care v-ar putea interesa:
- 3am tot timpul nasul infundat
- 3nas infundat si ochi umflati
- 3nas infundat
- 12Operatie nas - ajutor!
- 64Nas infundat tot timpul anului.
- 4nas infundat fara secretii
- 2nas infundat aproape complet, lipsa miros, mucus in gat..
- 10Nas infundat si secretii care nu pot fi aspirate
- 3nas infundat dupa o lovitura puternica la nas
- 4problema nas.
- 1Sinuzita, Puroi in gat, ganglioni umflati si dureri de urechi
- 3Nas infundat si care curge
- 4aerosoli la copil
- 2Leac din usturoi pentru nas înfundat?
- 1Nas infundat de un an de zile cu secretii
- 1Nas infundat, cate o nara alternativ
- 2Nas infundat, durere in gat, stranut, lipsa miros.
- 4Deviatie de sept, nas infundat, respiratie dificila, ameteala
- 2Stare de rau
Mai multe informații despre: nasul infundat nas infundat
Din Biblioteca medicală vă mai recomandăm:
Din Ghidul de sănătate v-ar putea interesa și: