Naltrexone / Nalmefene - Metoda Sinclair (TSM) in Romania pentru dependenta de alcool
Buna seara,
Tatal meu sufera de dependenta de alcool si doreste ajutor. In ultima perioada am facut research si am descoperit The Sinclair Method, asociata cu Naltrexone (in Europa vandut sub numele de Selincro, iar substanta activa fiind Nalmefene, un derivat din naltrexone), care are foarte mare success!
Din cautarile efectuate, nu am putut gasi clinici sau doctori care practica aceasta metoda si la noi in Romania. As dori incercarea acestei metode si nu a celor clasice (AA, 12 pasi..) care au o rata de succes mica si care impun abstinenta.
Am gasit, in schimb, doar articole legate de dependenta de alcool prin care era mentionat si tratamentul cu Naltrexone, dar sunt putine si nu exista vreo referinta catre medici sau clinici care prescriu si folosesc metoda lui Sinclair.
Cunoaste cineva medici/clinici din tara care au folosit Naltrexone pentru tratarea dependentelor de opioide sau care cunosc metoda lui Sinclair?
Orasul nu conteaza in acest moment, doresc doar sa stiu ca aceasta alternativa de tratament este accesibila si la noi in tara.
Va multumesc!
Tatal meu sufera de dependenta de alcool si doreste ajutor. In ultima perioada am facut research si am descoperit The Sinclair Method, asociata cu Naltrexone (in Europa vandut sub numele de Selincro, iar substanta activa fiind Nalmefene, un derivat din naltrexone), care are foarte mare success!
Din cautarile efectuate, nu am putut gasi clinici sau doctori care practica aceasta metoda si la noi in Romania. As dori incercarea acestei metode si nu a celor clasice (AA, 12 pasi..) care au o rata de succes mica si care impun abstinenta.
Am gasit, in schimb, doar articole legate de dependenta de alcool prin care era mentionat si tratamentul cu Naltrexone, dar sunt putine si nu exista vreo referinta catre medici sau clinici care prescriu si folosesc metoda lui Sinclair.
Cunoaste cineva medici/clinici din tara care au folosit Naltrexone pentru tratarea dependentelor de opioide sau care cunosc metoda lui Sinclair?
Orasul nu conteaza in acest moment, doresc doar sa stiu ca aceasta alternativa de tratament este accesibila si la noi in tara.
Va multumesc!
5 comentarii
Buna seara!In Romania un rezultat foarte bun in tratamentul dependentelor il au Clinicile ALIAT, dar nu stiu daca utilizeaza metoda Sinclair.Puteti intra pe site-ul lor si sa ii contactati pentru mai multe detalii.O echipa deosebita, pe care am avut placerea sa o cunosc personal, este la Clinica ALIAT Suceava, unde ofera consultatii dr.Munteanu Vlad.Sper ca v-au fost de folos informatiile!
Buna, am auzit ca s-a deschis o clinica private rezidentiala unde se trateaza dependenta de alcool cu acesta metoda in Bucuresti.
Buna, Mirela111,
AI mai multe detalii legate de aceasta clinica?
Multumesc!
AI mai multe detalii legate de aceasta clinica?
Multumesc!
buna ziua, cunosc si eu o astfel de clinica fff buna, este o clinica rezidentiala cu personal calificat si tratament eficient
Salut! In cautarile mele, am dat peste Claudia Christian si experienta ei cu metoda Sinclair. Am aflat ca a organizat o fundatie in Europa menita sa ofere ghidare si ajutor persoanelor care isi doresc sa isi trateze dependenta de alcool. Gasesti fundatia ei aici: -----*
Succes!
(*modificat de admin)
Succes!
(*modificat de admin)
Alege-ți medicul și fă o programare!
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Alte subiecte care v-ar putea interesa:
- 5Renunţarea la vicii - de la vis la punere în aplicare
- 0tatal meu este fost alcoolic
- 0Tatal meu a renuntat brusc la alcool, ia pastile dar nu se simte bine
- 0nu pot sa-mi conving sotul sa nu mai bea!
- 2alcoolism... cum sa ma opresc?
- 1alcool si tutun
- 1nu vrea sa renunte la alcool dar nici de dragul fetite
- 0Cum sa te lasi de baut? (plan sugestiv si incurajez sugestiile si povestirea experientei)
- 3Tensiune
- 9El dependent de alcool, eu dependenta de el
- 5Am reușit singur sa renunt la alcool!
- 6Solutii limitare consum alcool
- 1Frate alcoolic
- 3Vreau un sfat, consum alcool de la o varsta frageda
- 7Tratamente anti alcool, grup AA
- 1Caut centru de dezalcoolizare
Mai multe informații despre: renuntarea la alcool
Din Ghidul de sănătate v-ar putea interesa și: