Tatal meu a renuntat brusc la alcool, ia pastile dar nu se simte bine
Tatal meu, in varsta de 70 de ani, alcoolic, anul asta a facut un accident vascular cerebral ischiemic, lejer, nu a ramas cu paralizii sau alte probleme. Evident ca a trebuit sa renunte la alcool. Medicul de familie l-a pus pe Coaxil si Anxiar. A refuzat constant toate demersurile mele de a-l duce la un psihiatru. Acum, il sun si imi spune ca nu se simte bine, ca nu se opreste din tremurat, nu mananca, e anorexic, a slabit foarte mult. Medicul de familie stie toate astea, i le-am spus si eu. Eu nu sunt in tara, d'abia m-am intors din ro, de unde l-am scos de la spital si am mai stat cu el cateva saptamani pana s-a obisnuit sa-si ia pastilele - pe care am inteleles ca le cam sare, nu stiu pe care dintre ele, desi i s-a explicat destul de clar ca trebuie sa le ia obligatoriu. Nu bea apa! Ani de zile nu a baut apa! Acum a trebuit sa duc o adevarata munca de convingere si sa-l controlez la sticla de apa! I-a spus doctorul de familie ca poate bea bere fara alcool si a preferat berea. Pana la urma a inceput sa bea si ceva apa. Pur si simplu nu stiu ce sa mai fac!
Ce se intampla? Daca ia pastilele de mai sus si spune ca nu se simte bine? Mai mult ca sigur face si atacuri de panica!
Stiu si eu ca pana la urma trebuie sa-l vada un psihiatru, dar desi imi promite la telefon ca se duce, nu o face, cand ma duc eu, nu vrea sa mearga, acum a zis ca in august cand o sa vin acasa o sa mearga. Intrebarea mea este, poate sta in starea care e pana in august? Ce se intampla de nu se simte bine de la pastile?
Multumesc.
Ce se intampla? Daca ia pastilele de mai sus si spune ca nu se simte bine? Mai mult ca sigur face si atacuri de panica!
Stiu si eu ca pana la urma trebuie sa-l vada un psihiatru, dar desi imi promite la telefon ca se duce, nu o face, cand ma duc eu, nu vrea sa mearga, acum a zis ca in august cand o sa vin acasa o sa mearga. Intrebarea mea este, poate sta in starea care e pana in august? Ce se intampla de nu se simte bine de la pastile?
Multumesc.
0 comentarii
Adaugă un comentariu / răspuns
Alege-ți medicul și fă o programare!
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Alte subiecte care v-ar putea interesa:
- 3recuperare AVC + acupunctura
- 5nu ne cunoaste, o striga doar pe mama ei moarta, nu mai mananca, nu mai bea nici apa...
- 4kombuco orientali - dependenta de alcool
- 5Accident Vascular Cerebral - Pareza partea stanga
- 31 - 2 pahare vin pe zi - dependent de alcool ?
- 0avc, fibrilatie atriala si nervozitate
- 5dureri de cap zona ochiului drept
- 8problema respiratorie
- 29Spuneţi NU drogurilor, alcoolului, tutunului; cereţi ajutor!
- 6depresie? rog sfatul unui psihiatru.
- 3Tratament AVC raspuns urgent pls!!!
- 7cum sa-mi conving sotul sa bea cu masura?
- 0nu pot sa-mi conving sotul sa nu mai bea!
- 4regim pentru hipercolesteromie
- 1GGT marit indicator al consumului de alcool?
- 4amortire degete mana stanga+informatii..
- 2avc tratament cu cerebrolysin
- 5Naltrexone / Nalmefene - Metoda Sinclair (TSM) in Romania pentru dependenta de alcool
- 3Dementa vasculara in urma accidentului vascular cerebral
- 0Tratament accident vascular
Mai multe informații despre: Accidentul vascular cerebral (AVC) Alcoolul renuntarea la alcool
Din Biblioteca medicală vă mai recomandăm:
Din Ghidul de sănătate v-ar putea interesa și: