Tensiune

Buna seara, m-am oprit din a consuma alcool de 8 zile dar problema ar fi ca a început sa crească tensiunea mai ales seara e din cauza abstinentei oare? Ajunge la 15 cu 8 si apoi scade la 13 cu 7.. Ma ia in momentele in care eram obișnuit sa consum mult, va trece?
3 comentarii

Buna ziua,
Hipertensiunea arteriala este unul din simptomele starii de sevraj care poate aparea in urma renuntarii brusc la consumul de alcool. In general, renuntarea la consumul de alcool se face sub observatie medicala, internat in spital, tocmai pentru a vi se acorda ajutor medical in aceasta perioada in care pot aparea diferite simptome/ efecte. Va recomand sa mrgeti la medicul de familie sa discutati cu el si sa va dea internare sau cel putin sa va supravegheze medical si sa faceti analizele specifice necesare. Despre renuntatul la alcool puteti citi mai multe aici : -----*
In alta ordine de idei, va felicit pentru decizia luata si va urez succes !
(*modificat de admin)
Hipertensiunea arteriala este unul din simptomele starii de sevraj care poate aparea in urma renuntarii brusc la consumul de alcool. In general, renuntarea la consumul de alcool se face sub observatie medicala, internat in spital, tocmai pentru a vi se acorda ajutor medical in aceasta perioada in care pot aparea diferite simptome/ efecte. Va recomand sa mrgeti la medicul de familie sa discutati cu el si sa va dea internare sau cel putin sa va supravegheze medical si sa faceti analizele specifice necesare. Despre renuntatul la alcool puteti citi mai multe aici : -----*
In alta ordine de idei, va felicit pentru decizia luata si va urez succes !
(*modificat de admin)

Bună ziua!
De obicei se face și tratament medical și psihoterapie care să vă ajute să treceți peste perioada de sevraj.
E greu să treceți singur, fără ajutor specializat. Vă recomand ca și colega mea să mergeți la medicul de familie să vă îndrume ce aveți de făcut mai departe.
De obicei se face și tratament medical și psihoterapie care să vă ajute să treceți peste perioada de sevraj.
E greu să treceți singur, fără ajutor specializat. Vă recomand ca și colega mea să mergeți la medicul de familie să vă îndrume ce aveți de făcut mai departe.

Va mulțumesc de răspunsuri dar nu ma aflu intr-o stare grava in care sa am nevoie de spital, ma simt bine de când am oprit insa doar tensiunea era nelămurirea mea, atât.. In rest nu am alt simptom decât nevoia de a bea dar ma abțin ce sa fac, mulțumesc inca o data.

Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Alte subiecte care v-ar putea interesa:
- 68va rog... cine are aceleasi simptome sa ma ajute!
- 26atacul de panica
- 3hipertensiune arteriala
- 3lokren si aspacardin - cat timp sa le iau?
- 5Hipertensiune dupa donare de sange
- 8hipertensiune - acufene
- 1hipertensiune in tratament
- 13Spondiloza cervicala-Cauza Hipertensiune Arteriala severa?
- 5Neuronita sau Cauza Virala-Hipertensiune Arteriala?
- 6Hipertensiune arteriala oscilanta - recomandari
- 3Este posibil ca hipertensiunea sa fie un efect la sclerozarea de cornete?
- 5ajutor! am tensiunea mare 14, 8
- 3tensiune mare si palpitatii
- 0hipertensiune arteriala, hematii si trombocite crescute
- 0Spironolactona, tablete 25 mg
- 1Am tensiunea crescuta
- 0Probleme cu tensiunea
- 1Hipertensiune arteriala
- 1Probleme cu Tensiunea?
Mai multe informații despre: Hipertensiunea arteriala (HTA) Hipertensiunea renuntarea la alcool
Din Biblioteca medicală vă mai recomandăm:
- Hipertensiunea intracraniana
- Hipertensiunea pulmonara
- Hipertensiunea portala
- Hipertensiunea arteriala (HTA)
- Hipertensiunea indusa de sarcina - Preeclampsia si eclampsia
- Boala cardiaca hipertensiva
- Hipertensiunea arteriala la copil
- Hipertensiunea de halat alb (sindromul de halat alb)
- Hipertensiunea arterială secundară de cauză endocrină
- Hipertensiunea arterială la gravidă
- Inhibitorii enzimei de conversie (IECA)
- Dieta in hipertensiunea arteriala
- Alimentele cu multă sare și efectul lor asupra sănătății
Din Ghidul de sănătate v-ar putea interesa și: