Am reușit singur sa renunt la alcool!
Am consumat alcool vro 10 ani in 3 ani am dat în dependenta, am fost internat de doua ori la spital nu sa rezolvat, am pus punct intro zi și singur am rezolvat am avut câteva complicații de exemplu sevrajul și tremuratul dar au trecut de 6 luni si nu mai beau oare sunt vindecat? Oricum mă simt mai bine dar simt nervozitate uneori și depresie
5 comentarii
Esti vindecat dar nu trebuie sa mai pui gura pe alcool in viata ta ca apoi iar te imbolnavesti. Ai grija!
Buna ziua
Mergeți la un consult psihiatric pentru reevaluare.Va felicit sunteți un luptător
Mergeți la un consult psihiatric pentru reevaluare.Va felicit sunteți un luptător
Bună ziua.
Felicitări pentru inițiativa. Trebuie sa evitați alcoolul pentru ca tentația poate sa apară.
Recomand sa mergeți la un psihiatru pentru o evaluare.
Felicitări pentru inițiativa. Trebuie sa evitați alcoolul pentru ca tentația poate sa apară.
Recomand sa mergeți la un psihiatru pentru o evaluare.
Va mulțumesc pentru sfat și nu va supărati pe mine pentru că am zis că spitalul nu a rezolvat dimpotrivă și el este de mare ajutor in cazuri mai grave, nici spitalele nu își doresc sa fie pline cu aceasta problema
Felicitări ! Sa va tina!
Nu se supără nimeni, în fond, spitalul si medici nu pot face nimic cata vreme pacienții nu iau decizia ferma de a începe un proces de reabilitare. Meritul este al dvs.
Nu se supără nimeni, în fond, spitalul si medici nu pot face nimic cata vreme pacienții nu iau decizia ferma de a începe un proces de reabilitare. Meritul este al dvs.
Alege-ți medicul și fă o programare!
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Alte subiecte care v-ar putea interesa:
- 5Renunţarea la vicii - de la vis la punere în aplicare
- 0tatal meu este fost alcoolic
- 0Tatal meu a renuntat brusc la alcool, ia pastile dar nu se simte bine
- 4Ce trebuie sa fac sa scap de alcool?
- 0nu pot sa-mi conving sotul sa nu mai bea!
- 2alcoolism... cum sa ma opresc?
- 1alcool si tutun
- 1nu vrea sa renunte la alcool dar nici de dragul fetite
- 0Cum sa te lasi de baut? (plan sugestiv si incurajez sugestiile si povestirea experientei)
- 3Tensiune
- 9El dependent de alcool, eu dependenta de el
- 3Alcoolismul
- 6Solutii limitare consum alcool
- 1Frate alcoolic
- 3Vreau un sfat, consum alcool de la o varsta frageda
- 7Tratamente anti alcool, grup AA
- 1Caut centru de dezalcoolizare
Mai multe informații despre: renuntarea la alcool
Din Ghidul de sănătate v-ar putea interesa și: