Frate alcoolic

19-10-2018
Anamc
Nu este medic/terapeut
Anamc
Buna ziua, fratele meu mai mic, un om bun de fel, cuminte, echilibrat... avem o afacere de familie productiva, insa tatal meu avand probleme financiare ne a tras dupa el, zicand ca astfel o sa ne revenim “noi” cand de fapt problema era la el si voia sa l salvam pe el. fratele meu a muncit mult, zi si noapte... in timpul asta tatal meu ii cerea si mai mult si mai mult si nici nu il incuraja, din contra mereu intra in conflict cu el. El a tacut pana cand n a mai putut si a izbucnit. Din pacate si a gasit consolarea in alcool si este maxim de depresiv. Nu stiu ce sa mai fac, incerc sa il ajut cum pot. Am incercat cu ajutorul iubitei sa l iau usor usor din monotonia asta, dar este un om foarte responsabil. Nu stiu ce sa fac, stiu ca primul pas este acceptarea bolii. Insa el nu vrea sa accepte problema lui, ci foarte rar cand ii este foarte rau. Si atunci plange si zice ca nu l meritam niciunul din familie pentru ca ne face sa suferim. Sunt disperata, fac orice este nevoie sa redevina el acel om bland, bun... plin de viata. Ma gandeam daca ii aduceam in fata un om care a avut problema lui si i o prezenta? Un om care s a vindecat si acum ii este bine. Oare exista voluntariat in astfel de probleme? Am fost la psiholog, insa nu mai accepta sa mearga... chiar la 2 diferiti la fiecare cate o sedinta. Daca cumva ma puteti sfatui, ajuta... multumesc!
1 comentarii
0
20-10-2018, ora 23:18
clara_p
Nu este medic/terapeut
clara_p
Trebuie sa mearga la psihiatru sa ia tratament sa se poata lasa si sa participe la sedintele de la Alcoolicii Anonimi daca poate. Poate vorbiti cu cineva de la Alcoolicii Anonimi sa ia legatura cu el. Cautati pe net unde sunt filiale.
Adaugă un comentariu / răspuns

Programari cabinete medicale, clinici Alege-ți medicul și fă o programare!
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Din Biblioteca medicală vă mai recomandăm: