Frate alcoolic
Buna ziua, fratele meu mai mic, un om bun de fel, cuminte, echilibrat... avem o afacere de familie productiva, insa tatal meu avand probleme financiare ne a tras dupa el, zicand ca astfel o sa ne revenim “noi” cand de fapt problema era la el si voia sa l salvam pe el. fratele meu a muncit mult, zi si noapte... in timpul asta tatal meu ii cerea si mai mult si mai mult si nici nu il incuraja, din contra mereu intra in conflict cu el. El a tacut pana cand n a mai putut si a izbucnit. Din pacate si a gasit consolarea in alcool si este maxim de depresiv. Nu stiu ce sa mai fac, incerc sa il ajut cum pot. Am incercat cu ajutorul iubitei sa l iau usor usor din monotonia asta, dar este un om foarte responsabil. Nu stiu ce sa fac, stiu ca primul pas este acceptarea bolii. Insa el nu vrea sa accepte problema lui, ci foarte rar cand ii este foarte rau. Si atunci plange si zice ca nu l meritam niciunul din familie pentru ca ne face sa suferim. Sunt disperata, fac orice este nevoie sa redevina el acel om bland, bun... plin de viata. Ma gandeam daca ii aduceam in fata un om care a avut problema lui si i o prezenta? Un om care s a vindecat si acum ii este bine. Oare exista voluntariat in astfel de probleme? Am fost la psiholog, insa nu mai accepta sa mearga... chiar la 2 diferiti la fiecare cate o sedinta. Daca cumva ma puteti sfatui, ajuta... multumesc!
1 comentarii
Trebuie sa mearga la psihiatru sa ia tratament sa se poata lasa si sa participe la sedintele de la Alcoolicii Anonimi daca poate. Poate vorbiti cu cineva de la Alcoolicii Anonimi sa ia legatura cu el. Cautati pe net unde sunt filiale.
Alege-ți medicul și fă o programare!
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Alte subiecte care v-ar putea interesa:
- 8Simptome multiple
- 4pete rosii aparute pe corp in urma consumului de alcool
- 5alcoolicii-la psiholog sau la psihiatru?
- 36Cum pot sa ajut o persoana dependenta de alcool
- 0tatal meu este fost alcoolic
- 5sunt sotie de alcoolic
- 5mama si fratele alcoolici iar tatal decedat nu stiu ce sa mai fac
- 15Cum sa ma las de baut?
- 4Ce trebuie sa fac sa scap de alcool?
- 57Loc de intalnire pentru alcoollisti autentici, cu vechime si grade multe la activ!
- 2alcool dauneaza
- 5Tratament homeopat pentru alcoolism
- 1Solutii pentru un alcoolic bolnav psihic
- 0Cum sa te lasi de baut? (plan sugestiv si incurajez sugestiile si povestirea experientei)
- 8Probleme cu iubitul/dependenta de alcool
- 5Sunt alcoolica si mi-e rusine sa cer ajutor. Mi-e teama ca daca continui, voi muri!
- 6Solutii limitare consum alcool
- 7Tratamente anti alcool, grup AA
- 1Despărțire
Mai multe informații despre: Alcoolismul renuntarea la alcool
Din Biblioteca medicală vă mai recomandăm:
Din Ghidul de sănătate v-ar putea interesa și: