Probleme Secretii intre nas si gat
![andrei9526](https://cdn.romedic.ro/img/user-default.png)
Buna Ziua, ma confrunt de cateva luni bune cu niste secretii pe care le simt intre nas si gat in special dimineata si in aceeasi masura am o senzatie ciudata ca si cum intre nas si gat ar fi ceva inflamat, iar uneori simt niste intepaturi in zona maxilarului si simt nevoia sa imi dreg vocea deseori.Am fost la ORL si mi s-a dat un tratament timp de o luna in care am luat mucosolvant, sinutox si picaturi rinoclenil.Am luat tratamentul, dar nu s-a imbunatatit nimic. Am facut aerolos, exudat din nas si gat si nu a iesit nimic.Din cate stiu nu am vreo alergie.Nu prea stiu ce sa mai fac...sa fie ceva din cauza alimentatiei?
1 comentarii
![Dr. Elena Latcan](/arata_img.php?img=cont_4175.jpg&w=100&h=150&cale=/uploadpoze/forum)
Buna !
Trebuie efectuata o Fibroscopie rino-faringo-sinusala, examen de secretii nazala si exudat farigian si o Radiografie de sinusuri anterioare ale fetei
Sanatate!
E.Latcan
Trebuie efectuata o Fibroscopie rino-faringo-sinusala, examen de secretii nazala si exudat farigian si o Radiografie de sinusuri anterioare ale fetei
Sanatate!
E.Latcan
![Programari cabinete medicale, clinici](https://cdn.romedic.ro/icon/90x90-medic.png)
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Alte subiecte care v-ar putea interesa:
- 2Nu stiu ce am!!! se elimina o mucozitate din nas!
- 2mucus in gat
- 4secretii nazale copil special seara
- 5probleme mucoasa nazala
- 2Problema mare cu secretiile :(
- 3Scurgeri post-nazale
- 3Mucus nazal cu sange
- 2am mereu gatul plin cu o flegma groasa ce nu o pot inghiti
- 4Faringita?
- 4secretii nazale cu sange
- 4Problema nas-urechi
- 1secretii din nas in gat
- 3Nas infundat si care curge