am ramas insarcinata
buna .am si eu o problema...acum cateva zile am facut sex a 2 oara problema e ca l inceput am facut-o neprotejat nu si-a dat drumul in mn dar am inteles ca lichidul acela pe care il au baietii cand sunt excitati au spermatozoizi. apoi si-a pus un prezervativ si am continuat... Imi este fff frica sa nu fi ramas insarcinata :
4 comentarii
si inca cv ma dor ovarele...nu foare raw dar...
poti cumpara un test de sarcina de la farmacie costa cam 10 Ron si-i concludent daca esti i nsarcinata. pentru durere de o var.mergi la g inecolog.Indicat este sa mergi oricum. Ai grija.nu mai risca fara prez.
buna si eu te sfatuesc sa-ti faci un test de sarcina mai ales daca din momentul contactului pana la menstruatie sunt1 sau2 saptamani si iti doresc sa-ti iasa negativ. si daca se intampla asa nici o data sa nu mai faci greseala asta ia pastile sau prezervativ sau ce crezi tu. eu am facut aceiasi greseala ca si tine cand aveam 18 ani si am facut avort de atunci au trecut 10 ani si inca nu am uitat si inca nu m-am iertat ma credeam o femeie care stie ce vrea si nu eram decat un copil te rog orice ti-ar spune prietenul tau oricat de excitati ati fii te rog nu experimenta cu viata ta nu este nevoie astazi dispunem de toate mijloacele necesare ca sa nu facem greseli de genul acesta.iar chestia cu ejaculatul afara poate fii riscanta
aaa iar chetia cu ovarele nu este obligatoriu sa aiba legatura poate sa te doara pentru ca esti putin racita si le ai inflamate ia un anti infamator si iti trece
Alege-ți medicul și fă o programare!
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Alte subiecte care v-ar putea interesa:
- 3sunt speriata.. sarcina?
- 5Este posibila o sarcina?!
- 3speriat de moarte.. a ramas insarcinata?
- 3sa fie vorba de o sarcina?
- 3sunt gravida?
- 1insarcinata sau nu?
- 4Am comis-o
- 1Simptome sarcina?
- 5sunt insarcinata ?
- 6Ma poate ajuta cineva? Am avut contact sexual neprotejat
- 10Sex dupa ejaculare
- 14insarcinata?
- 3Am ramas insarcinata daca prietenul meu a ejaculat in preajma vaginului?
- 2posibila o sarcina sau o dereglare hormonala?
- 4sarcina fara ejaculare inauntrul vaginului?
- 6Este posibil sa fiu gravida ?
- 2Motive de ingrijorare?
- 0Sunt gravidă?
- 2Posibil sarcina?
- 1Intarziere menstruatie dupa contact sexual neprotejat cu ejaculare in afara
Mai multe informații despre: sunt insarcinata?
Din Ghidul de sănătate v-ar putea interesa și: