mononucleoza infectioasa este un diagnostic plauzibil pt suferinta mea?
1. Te duci la medicul Dermato-Venerolog si ceri analize, tratament ciuperca.
2. Prietena se duce la medicul Ginecologi si cere analize, tratament ciuperca.
3. In timp ce aveti ciuperca sunt interzise relatiile sexuale.
4. Dupa 3 luni de la ultimul contact fara prezervativ fa-ti test HIV, apoi dupa 6 luni. Cred ca gasesti test hiv si in farmacie.
5. Ciupercile netratate pot duce la sterilitate atat la barbati, cat si la femei.
Vezi filmul asta despre bts.
-*
6. Daca ai folosit prezervativ tot timpul sunt slabe sanse sa fi luat HIV dar ai luat sigur virusul HPV de la prostituate.
Cu tot cu prezervativ trebuie sa fii informat ca se iau herpesul genital si virusul HPV.
La femei o parte dintre tulpinile HPV pot produce cancerul de col uterin,
Prietena ta sa isi faca anual Testul Papanicolau sa verifice daca ii apar celule canceroase de la virusul HPV.
(*modificat de admin)
2. Prietena se duce la medicul Ginecologi si cere analize, tratament ciuperca.
3. In timp ce aveti ciuperca sunt interzise relatiile sexuale.
4. Dupa 3 luni de la ultimul contact fara prezervativ fa-ti test HIV, apoi dupa 6 luni. Cred ca gasesti test hiv si in farmacie.
5. Ciupercile netratate pot duce la sterilitate atat la barbati, cat si la femei.
Vezi filmul asta despre bts.
-*
6. Daca ai folosit prezervativ tot timpul sunt slabe sanse sa fi luat HIV dar ai luat sigur virusul HPV de la prostituate.
Cu tot cu prezervativ trebuie sa fii informat ca se iau herpesul genital si virusul HPV.
La femei o parte dintre tulpinile HPV pot produce cancerul de col uterin,
Prietena ta sa isi faca anual Testul Papanicolau sa verifice daca ii apar celule canceroase de la virusul HPV.
(*modificat de admin)
si inca o intrebare hpv se trateaza? pana acuma nu am avut simptome de ciuperca..vad ca mi-a trecut dar sunt sigur ca am candidoza.daca as scapa doar cu atat as fi fericit..cel mai tare imi este frica de virusul hiv desi am auzit ca prin sex oral facut sau primit se ia foarte greu..iar prin sex normal daca nu te termini in ea nu se ia chiar 100%...dar neprotejat nu am facut cu prostituate
HPV e un virus.
O poti infecta pe actuala partenera cu o tulpina care poate produce cancer de col uterin, de ex. sau cu negi HPV, chiar daca tie nu ti-au iesit.
Prostituatele sunt extrem de periculoase.
De asta e recomandat sexul numai in interiorul casatoriei.
Vezi filmul pe care ti l-am dat.
-*
Trateaza ciuperca ca se poate croniciza, adica sa iti revina anual, 20 de ani.
Fata la fel, daca ati avut relatii sexuale.
HIV nu cred ca ai luat decat de la vreo persoana cu care nu ai folosit prezervativ, daca avea persoana avea asa ceva si nu stia.
Pt certitudine de 100 % iti faci testele HIV la 3 si 6 luni.
(*modificat de admin)
O poti infecta pe actuala partenera cu o tulpina care poate produce cancer de col uterin, de ex. sau cu negi HPV, chiar daca tie nu ti-au iesit.
Prostituatele sunt extrem de periculoase.
De asta e recomandat sexul numai in interiorul casatoriei.
Vezi filmul pe care ti l-am dat.
-*
Trateaza ciuperca ca se poate croniciza, adica sa iti revina anual, 20 de ani.
Fata la fel, daca ati avut relatii sexuale.
HIV nu cred ca ai luat decat de la vreo persoana cu care nu ai folosit prezervativ, daca avea persoana avea asa ceva si nu stia.
Pt certitudine de 100 % iti faci testele HIV la 3 si 6 luni.
(*modificat de admin)
da multumesc de sfaturi.oricum am de gand sa merg la dermatolog sa-mi tratez ciuperca.dar voiam sa stiu daca hpv se poate trata definitiv? sau ramane boala tot timpu
Ciupercile se trateaza, virusurile nu. Raman in corp. Ramaneti purtator.
Va spun a treia oara. Vedeti film despre asta.
Dar probabil ca nu sunteti interesat de subiect.
Va spun a treia oara. Vedeti film despre asta.
Dar probabil ca nu sunteti interesat de subiect.
Mama unei rude are 2 tulpini de virus HPV cu condiloame-negi de vreo 60 de ani.
Ea acum are 83 de ani se se duce regulat la dermatolog sa ii electrocauterizeze negi.
De 60 de ani isi electrocauterizeaza regulati papiloame sau negi, a facut toate tratamentele posibile si are si asigurare medicala privata si de stat in tara in care locuieste.
Propria ei nepoata e medic dermatolog. Nu puteti sa ziceti ca nu e bine ingrijita sau tratata.
Ce parere aveti ?
Nu stiu de ce tinerii din ziua de azi au impresia ca parintii glumesc daca ii sfatuiesc sa nu aibe relatii sexuale in afara casatoriei.
Nu stiu de ce aceeasi tineri ies din licee fara sa stie ca chiar daca folosesti prezervativ iei virusul HPV si herpesul genital, prin simpla frecare a zonelor intime. Deci nu e neaparat necesar sa faci sex.
Dv. ati testat actuala prietena si pe dv. daca aveti Hiv, hepatita A, hepatita B, hepatita C ?
Aveti aici film despre hiv, ca vad ca sunteti interesat mai mult de aceasta tema
Sexul si capcanele sale
-*
(*modificat de admin)
Ea acum are 83 de ani se se duce regulat la dermatolog sa ii electrocauterizeze negi.
De 60 de ani isi electrocauterizeaza regulati papiloame sau negi, a facut toate tratamentele posibile si are si asigurare medicala privata si de stat in tara in care locuieste.
Propria ei nepoata e medic dermatolog. Nu puteti sa ziceti ca nu e bine ingrijita sau tratata.
Ce parere aveti ?
Nu stiu de ce tinerii din ziua de azi au impresia ca parintii glumesc daca ii sfatuiesc sa nu aibe relatii sexuale in afara casatoriei.
Nu stiu de ce aceeasi tineri ies din licee fara sa stie ca chiar daca folosesti prezervativ iei virusul HPV si herpesul genital, prin simpla frecare a zonelor intime. Deci nu e neaparat necesar sa faci sex.
Dv. ati testat actuala prietena si pe dv. daca aveti Hiv, hepatita A, hepatita B, hepatita C ?
Aveti aici film despre hiv, ca vad ca sunteti interesat mai mult de aceasta tema
Sexul si capcanele sale
-*
(*modificat de admin)
pai daca e asa cum se spune ca se ia asa usor hpv si herpesul..inseamna ca 90% din populatie suntem infectati...nu cred ca sunt singurul care a facut sex in afara casatoriei nu sunt singurul care a mers la vitrine...daca se transmite asa usor cred ca majoritatea suntem infectati.
pai nu m-am testat de hiv inca nu am curaj..vreau sa aflu pareri..dar o sa ma testez cu siguranta in viitorul apropiat. deci daca nu o sa mai raspund inseamna ca sunt infectat cu hiv daca nu sunt..inseamna ca o sa raspund
pai nu m-am testat de hiv inca nu am curaj..vreau sa aflu pareri..dar o sa ma testez cu siguranta in viitorul apropiat. deci daca nu o sa mai raspund inseamna ca sunt infectat cu hiv daca nu sunt..inseamna ca o sa raspund
Exact. Cam 90 %.
Numai ca unele tulpini, din cele peste 100 de tulpini, nu produc nimic, unele produc negi genitali (cautati Imagini Google negi genitali HPV), unele produc cancer de col uterin sau cancer in gat. Se ia si prin sexul oral.
Prietena mea are 35 de ani. A avut 2 prieteni mari si lati in viata ei. De la ultimul a luat tulpina cancerigena 16 care produce cancerul de col uterin.
I-a aparut scurt o rana pe col. La urmatoarele consulturi ginecologice s-a dovedit ca rana crescuse vertiginos.
Saptamana urmatoare e programata pt operatie si va trai toata viata cu impresia ca maine ea poate face cancer.
In locul dv. mi-as intari sistemul imunitar, sunt o gramada de articole pe net cum se face treaba asta si m-as gandi la viitor inainte sa mai fac ceva riscant.
Multumesc se zice !
Numai ca unele tulpini, din cele peste 100 de tulpini, nu produc nimic, unele produc negi genitali (cautati Imagini Google negi genitali HPV), unele produc cancer de col uterin sau cancer in gat. Se ia si prin sexul oral.
Prietena mea are 35 de ani. A avut 2 prieteni mari si lati in viata ei. De la ultimul a luat tulpina cancerigena 16 care produce cancerul de col uterin.
I-a aparut scurt o rana pe col. La urmatoarele consulturi ginecologice s-a dovedit ca rana crescuse vertiginos.
Saptamana urmatoare e programata pt operatie si va trai toata viata cu impresia ca maine ea poate face cancer.
In locul dv. mi-as intari sistemul imunitar, sunt o gramada de articole pe net cum se face treaba asta si m-as gandi la viitor inainte sa mai fac ceva riscant.
Multumesc se zice !
Cristi, sansele sa fii infectat cu HIV sunt foarte mici, iar daca esti se poate sa ai o viata perfect normala!
Clara_p presupun ca esti medic asa ca ma adresez tie in special cu acest mesaj si a tuturor pe acest forum
am avut un risc de infectare neprotejat in urma cu ceva timp si de atunci am unele simptome si nu-mi poate explica absolut nimeni.
amigdala inflamata de 7 luni de zile la fel si ganglioni
am avut si niste abcese pe piele la care mi sa inflamat un ganglion inghinal deoarece abcesul era in vecinatate. Abcesele sau vindecat dar acel ganglion a ramas inflamat.
unele dureri de cap
in rest sunt aproximativ bine...transpiratii nocturne nu am, febra nu am, doar ma simt cald in interior si imi da impresia ca as avea febra...e fff ciudat
Asadar am facut urmatoarele analize
electrochemiluminiscenta hiv 1 si 2 la 3 luni negativ
Electrochemiluniscenta hiv 1 si 2 la 6 luni fara 10 zile negativ
Toate facute la laboratul synevo
As vrea sa inchei povestea asta cu hiv dar nu reusesc din cauza simptomelor.
mai are sanse sa se pozitiveze ? Ati intalnit cazuri de genul acesta?
Precizez ca n-am slabit, n'am avut diaree, nici dureri musculare.astept raspunsul dv! Va rog
am avut un risc de infectare neprotejat in urma cu ceva timp si de atunci am unele simptome si nu-mi poate explica absolut nimeni.
amigdala inflamata de 7 luni de zile la fel si ganglioni
am avut si niste abcese pe piele la care mi sa inflamat un ganglion inghinal deoarece abcesul era in vecinatate. Abcesele sau vindecat dar acel ganglion a ramas inflamat.
unele dureri de cap
in rest sunt aproximativ bine...transpiratii nocturne nu am, febra nu am, doar ma simt cald in interior si imi da impresia ca as avea febra...e fff ciudat
Asadar am facut urmatoarele analize
electrochemiluminiscenta hiv 1 si 2 la 3 luni negativ
Electrochemiluniscenta hiv 1 si 2 la 6 luni fara 10 zile negativ
Toate facute la laboratul synevo
As vrea sa inchei povestea asta cu hiv dar nu reusesc din cauza simptomelor.
mai are sanse sa se pozitiveze ? Ati intalnit cazuri de genul acesta?
Precizez ca n-am slabit, n'am avut diaree, nici dureri musculare.astept raspunsul dv! Va rog
astept un rsp va rog din partea voastra
Cristiano1991
Sunt sanse ca rezultatul sa devina pozitiv daca te-ai infectat in ultimele doua luni.
Sunt sanse ca rezultatul sa devina pozitiv daca te-ai infectat in ultimele doua luni.
Buna ziua!am si eu o problema si as vrea sa ma ajutati si pe mn.aqm 4ani am cunoscut un baiat si am fost cu el impruna 2ani ne.am despartit cateva luni apoi am reluat relatia pt inca cateva luni au trecut de at aproape 3ani insa am aflat ca era infestat cu hiv si chestia e ca am aflat fiind gravida cu sotul meu actual m.am speriat fff tare susunt ingrozita si aqm dupa atata timp 1jumatate atat are si fetita mea desi mi.am faqt testele si au iesit negative primul a fost la 6luni de la ultimul cintact si ultimul la inca vreo 5luni si au fist negative dar inca imi e frica mai ales ptfetita mea nici sotului nu i.am sp ca imi e teama ca imi pierd familia app eu am m.ai faqt 2 teste pt hiv in primii 2ani cand am fost q ala ca eu mereu imi faceam pt siguranta mea si tot negative au iesit dar ma mir ca el atunci nu mi.a sp ca are ca doar a fost cu mn!!!!in fine vr sa stiu este posibil sa nu fii luar virusul desi am av rapoturi sexuale repetate??????sau w posibil desi nu imi apare in sange eu tit sa il am in copr si sa se Declanseze mai tarziu???eu simptome nu am avut adik nu am bagat de seama..si pt fetita mea tot asa sa fie???sa i.se declanseze mai tarziu??ea pare o fetita fff sanatoasa!!!!va rog sa ma ajutati doamna doctor!!!va multumesc
buna ziua!Am facut 2 teste hiv la 9 respectiv 11 luni de la ultimul contact sexual.Sunt concludente aceste rezultate?Mentionez ca ambele teste au fost facute la synevo prin Metoda Eclia.
rezultatul a fost negativ de fiecare data am uitat sa mentionez
H1n1 presupusa infectare a fost in sept 2014... si ultimul test l'am facut in februarie 2015...deci la 6 luni negativ prin metoda eclia.cum sa se pozitivieze??????
Cristiano
Am scris ca rezultatul testului poate deveni pozitiv daca te-ai infectat cu doua luni in urma, daca nu, va ramane negativ.Nu stiu ce ai inteles tu...
Am scris ca rezultatul testului poate deveni pozitiv daca te-ai infectat cu doua luni in urma, daca nu, va ramane negativ.Nu stiu ce ai inteles tu...
Astept rasp urgent din partea voastra va rog!!!!!!
mitaa
Nu te supara dar nu reusesc sa citesc si sa si inteleg prima postare!!!.spui ca ai cunoscut un baiat acum(aqm???!!!)patru ani, ca ati fost impreuna doi ani dupa care v-ati despartit cateva luni si iar ati reluat relatia pentru o perioada...de atunci spui ca au mai trecut inca trei ani...ALOOO, aici e vorba de peste cinci ani nu de patru, doar daca ati fost impreuna un an si ceva fara sa va cunoasteti!!!???...in continuare nu mai reusesc sa le pun cap la cap...ce baliverne tot postezi aici???...ce raspuns vrei sa primesti la asa postare?
Nu te supara dar nu reusesc sa citesc si sa si inteleg prima postare!!!.spui ca ai cunoscut un baiat acum(aqm???!!!)patru ani, ca ati fost impreuna doi ani dupa care v-ati despartit cateva luni si iar ati reluat relatia pentru o perioada...de atunci spui ca au mai trecut inca trei ani...ALOOO, aici e vorba de peste cinci ani nu de patru, doar daca ati fost impreuna un an si ceva fara sa va cunoasteti!!!???...in continuare nu mai reusesc sa le pun cap la cap...ce baliverne tot postezi aici???...ce raspuns vrei sa primesti la asa postare?
Mda ma rog au fost 5ani am grs eu.eu ce vr sa stiu daca dupa contacte sexuale neprotejate si perioada lungacu un baiat infestat cu hiv pot sa am si eu desi nu imi apare un sange?????!!!!!si pt fetita mea la fel aceasi chestie sa zicem ca eu as avea virusul in corp desi nu mi.ar aparea in sange si sa se declanseze mai tarziu asa sa fie si in cazyl fetitei????ea pare o fetita sanatoasa adik e ok cu greutatea la varsta ei e o fetita fff activa si vesela!!!ms
mitaa
Nu exista asa ceva!Daca ai fi infectata rezultatul testului de anticorpi ar fi pozitiv.
Nu exista asa ceva!Daca ai fi infectata rezultatul testului de anticorpi ar fi pozitiv.
@ cristiano1991
Faci o radiografie panoramica sa vezi daca ai ceva la vreun dinte.
-*
(*modificat de admin)
Faci o radiografie panoramica sa vezi daca ai ceva la vreun dinte.
-*
(*modificat de admin)
@ mitaa
Daca dv. nu sunteti infectata, nu e nici fetita.
Mai faceti-va dv. inca o data ultimul test. Posibil sa existe si in farmacie.
Daca dv. nu sunteti infectata, nu e nici fetita.
Mai faceti-va dv. inca o data ultimul test. Posibil sa existe si in farmacie.
Dv. ar trebui sa vedeti acest film
-*
si sa militati vehement impotriva relatiilor de dinainte de casatorie. Dumnezeu v-a salvat viata dv., a copilului si a sotului.
(*modificat de admin)
-*
si sa militati vehement impotriva relatiilor de dinainte de casatorie. Dumnezeu v-a salvat viata dv., a copilului si a sotului.
(*modificat de admin)
Multumesc!!!pai stiti daca acel test din farmacii e bun??? Stiti si la ce farmacii se gaseste???ca imi e cam frica sa ma duc sa mai imi fac analize la sange!!adik imi e sa nu afle si sotul:((((!!va multumesc frumos!!!
mitaa
La indemnul Clarei fa-ti ultimul test "din lume" !!! Parerea mea este ca o sa-l faci degeaba si ca te stresezi degeaba! Ai spus ca te-ai testat de doua ori:la sase si unsprezece luni.Subiect inchis!
La indemnul Clarei fa-ti ultimul test "din lume" !!! Parerea mea este ca o sa-l faci degeaba si ca te stresezi degeaba! Ai spus ca te-ai testat de doua ori:la sase si unsprezece luni.Subiect inchis!
Clara_p Nu cred ca e din cauza dintilor...nu poate sa fie din cauza amigdalei inflamate ? Poate acea amigdala sa-mi cauzeze atatea probleme de sanatate? Deci repet...hiv eclia la 3 si la 6 luni negativ... ar trebuii sa ma operez la acea amigdalita? sau ce alte sfaturi imi puteti da?
imi poate raspunde si mie cineva va rog frumos!Am postat cateva randuri mai sus
Alege-ți medicul și fă o programare!
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Alte subiecte care v-ar putea interesa:
- 5e posibil ca o persoana infectata acum 15 ani de sifilis sa nu aiba niciun simptom?
- 3este bts sau nu este bts?
- 6silioane si virusul HIV
- 6prezervativ rupt - e posibil sa fi luat HIV?
- 7E o boala cu transmitere sexuala?
- 9Ciuperca sau boala cu transmitere sexuala?
- 28Rezistenta virusului HIV
- 6Hiv ajutor
- 5este posibil sa fie gresit testul hiv ?
- 3contact sexual neprotejat cu o alta fata decat prietena mea
- 5hiv
- 2Boli genitale
- 3infectie hiv?
- 11Hiv prin sex oral?
- 3Curiozitate cu privire la transmiterea bolilor sexuale
- 4Hiv 1/2
- 9HIV si sarcina
- 2HIV?
- 0Ajutor va rog! contact sexual neprotejat cu partenerul meu, el fiind Hiv nedetectabil
- 2Sunt speriata HIV???
Mai multe informații despre: HIV Bolile cu transmitere sexuala infectia cu HIV
Din Biblioteca medicală vă mai recomandăm:
- Angiomatoza bacilara
- Infectii cu micobacterii netuberculoase in SIDA
- SIDA
- Gonoreea (blenoragia)
- Infectia perinatala cu HIV
- Manifestarile neurologice ale infectiei cu virusul HIV
- Lipodistrofia asociata HIV
- Esofagita HIV
- Complicatiile gastro-intestinale in HIV-SIDA
- Demenţa asociată infecției HIV (encefalopatia HIV)
- Bolile cu transmitere sexuala
Din Ghidul de sănătate v-ar putea interesa și: