mononucleoza infectioasa este un diagnostic plauzibil pt suferinta mea?

1014 comentarii 1 2 ..... 313233 34 Înainte ›
0
28-05-2015, ora 17:49
clara_p
Nu este medic/terapeut
clara_p
Vorbiti cu dr Flueraru de pe Forum

@ mitaa

mai faceti o data testul de la farmacie. Am vazut ca e 50 lei. De ce nu ar fi bun ?

@ h1n1

Lasa sa faca teste sa fie supersiguri. Nu poti trai cu o asemenea problema in casa. In film chiar de o familie ca asta se povesteste.
-*

(*modificat de admin)
0
28-05-2015, ora 18:27
dalas124
Nu este medic/terapeut
dalas124
imi poti raspunde si mie te rog???
0
28-05-2015, ora 18:38
h1n1
Nu este medic/terapeut
h1n1
Mai oameni buni, nu intelegeti un lucru simplu! Raspunsul imunitar apare dupa cateva zile, cel mult doua-trei saptamani post infectie!!! Testul in cauza masoara exact raspunsul imunitar! Oamenii astia sunt stresati ca sunt sau nu infectati, de ce sa-i lasam sa se streseze inca cateva luni aiurea??? Rezultatul testului la trei luni este mai mult decat concludent!
0
28-05-2015, ora 19:39
mitaa
Nu este medic/terapeut
mitaa
Am sa incerc si testul de la farmacie si am sa revin sa va spun cum a iesit!!va multumesc din suflet parca m.am mai linistit potin!!!daca o sa iasa negativ am sa fiu cea mai fericita femeie din lume mai ales pt fetita mea!!!ii multumesc lui d.zeu ca am dat de voi dar daca nu nu stiu ce am sa fac:((((((in fine sanatate la toata kumea si aveti grija cu cn umblati sau fc sex mai ales neprotejat!!!!va multumesc!!!
0
28-05-2015, ora 19:44
clara_p
Nu este medic/terapeut
clara_p
Cu sex protejat iei negi HPV, alte tipuri de virus HPV si herpesul genital.
Mersi dar nu de sfaturi din astea !
0
30-05-2015, ora 01:43
cristiano1991
Nu este medic/terapeut
cristiano1991
Clara_p amigdalita inflamata poate sa cauzeze ganglionii inflamati? Si abcese? Ce teste sa'mi mai fac? Hivul nu are rost sa-l mai repet...lamuriti-ma si pe mine va rog.la dinti nu am nimic. Amigdala care e inflamata de peste 5 luni d zile? nu ma doare, nu ma ustura, nu se vede puroi pe ea, doar ca e inflamata rau de tot!
0
31-05-2015, ora 05:52
Ganglion
Nu este medic/terapeut
Ganglion
Buna, am si eu o problema ce îmi mănâncă sănătatea mintala de ceva timp.am avut un ganglion post cervical stâng inflamat si faringita Dr.de familia mia dat tratament si mia trecut dar nu de tot intre timp mia mai apărut unul micuţ de tot am fost la ORL si cu tratamentul de acolo au dispărut de tot in 3-4 zile pe week am avut o nu nunta deci umblătură multa geam deschis la maşină etc si mam trezit cu un ganglion post cervical pe partea dreapta mult mai mare ca primul si la serviciu stau in curent si aer conditionat...urmează pe marţi sa îmi fac si analize complete si la gat ca ma si doare..întrebarea mea este ii posibil ca după 2 ani jumate sau poate chiar mai mult de la un raport sexual neprotejat cu un băiat care ulterior am aflat ca mai umbla si pe la centură sa am simptome la HIV? Ma panichez io degeaba sau ii posibil sa am aşa ceva
0
31-05-2015, ora 11:12
clara_p
Nu este medic/terapeut
clara_p
@ cristiano1991

Am impresia ca si mie mi-a iesit de 3 zile asa ceva de la curent. Probabil tre sa merg la un medic ORL.

@ Ganglion

Se poate dar e putin probabil. Fa-ti totusi testul HIV. E 50 lei la farmacie.
0
31-05-2015, ora 13:07
cristi_cristi0055
Nu este medic/terapeut
cristi_cristi0055
la ce farmacie gasesc testul hiv? am cautat pe internet pe site-uri la mai multe farmacii si nu am gasit
0
02-06-2015, ora 18:59
clara_p
Nu este medic/terapeut
clara_p
Du-te si tu la Catena, la Sensi Blue.
0
02-06-2015, ora 19:44
Ganglion
Nu este medic/terapeut
Ganglion
Care ii diferenţa dintre un test de la farmacie si unul la laborator de analize?
0
02-06-2015, ora 22:03
clara_p
Nu este medic/terapeut
clara_p
Mai nou am si eu probleme cu ganglionii. Am stat in curent. Mi s-a zis ca poate fi si de la telefonul mobil. Mi s-a dat aspirina Bayer cu vitamina C si vitamina C cu propolis.
0
02-06-2015, ora 22:07
clara_p
Nu este medic/terapeut
clara_p
Cred ca cel de la lab e din sange. Habar n-am. Intreaba si tu la farmacie. Te poti oricand duce la institut sa ti-l faci gratuit. Am pus mesaj pe aces topic. Nu inteleg de ce va puneti un milion de inteebari si nu actionati.
0
05-06-2015, ora 13:56
richi_88
Nu este medic/terapeut
richi_88
salutare la 5 luni de la contact am facut test elisa generatia 4 rezultat negativ dar am simptome la 15 zile de la contact am slabit brusc si nu adaug in greutate membre fese burta sa marit, pierderi de concentrare, simptome foarte severe dureri de articulatie va rog ajutati-ma
0
05-06-2015, ora 19:10
clara_p
Nu este medic/terapeut
clara_p
Stiam ca testele se fac la 3 si la 6 luni.

In rest du-te si trateaza la medicul de familie restul simptomatologiei.

Nu e neaparat sa ai hiv ca sa ai asa ceva.
0
05-06-2015, ora 20:55
richi_88
Nu este medic/terapeut
richi_88
nu adaug in greutate asta ma streseaza se scurg chilogramele de pe mine obosesc repede si ce incredere sa am in testul dat la acest interval de timp sint la pamint
0
05-06-2015, ora 22:41
Ganglion
Nu este medic/terapeut
Ganglion
Fati o ecografie abdominala + analize de sânge complete tgo, tgp, ca, mg, hemoleucograma completa, aslo, vsh, fier, crp, uree, creatinina daca toate sunt ok ai putea sa faci si analize de glanda tiroida.dure la Dr.nu mai sta asa
0
06-06-2015, ora 11:50
richi_88
Nu este medic/terapeut
richi_88
le-am facut pe toate sint in norma, ma gindesc numa la hiv, cel mai strasnic e ca cine a baut din paharul meu au inceput si ei sa slabeasca, la o cultura din git mia iesit streptococ pirogenis, un microb ce fac glandele purulente, avind glandele purulente puteam sa transmit hiv prin saliva e ceva strasnic, acum ma ingrijoreaza viata celor din jur
0
06-06-2015, ora 14:06
Ganglion
Nu este medic/terapeut
Ganglion
Acuma io nu sunt doctor si nici nu am cunoştinţe aşa detaliate, decât de nivelul unui asistent dar daca la 5 luni de la contact ai ieşit negativ sunt slabe şanse sa fi pozitiv, repeta testul la alta clinica si vezi ce iasă, si gandestete si la alte boli ca sunt foarte multe de la care poţi avea sintome.
0
07-06-2015, ora 22:00
h1n1
Nu este medic/terapeut
h1n1
Roco tată nu ai nimic!
0
08-06-2015, ora 07:58
clara_p
Nu este medic/terapeut
clara_p
@ cristiano1991

Sfaturi noi nu iti putem da ca nu sutem medici. Mergi la un medic. oRL si nu mai sta cu cosmarul pe capul tau.

Voi cam nu ati vrea sa mergeti la nici un dr dar sa va faceti bine pe net.
0
08-06-2015, ora 08:00
clara_p
Nu este medic/terapeut
clara_p
Are infectie pe care nu si-o trateaza, aia are !
0
08-06-2015, ora 08:02
clara_p
Nu este medic/terapeut
clara_p
@ rocco

Ce tratament urmezi la ora actuala ?
0
08-06-2015, ora 09:06
richi_88
Nu este medic/terapeut
richi_88
am urmat tratament cu antibiotice pentru trihomonada si streptococ pirogenis acum repet analizele pentru a vedea daca le-am tratat cu suces.
0
08-06-2015, ora 09:14
richi_88
Nu este medic/terapeut
richi_88
parerea mea este ca anticorpii nu apar din cauza antibioticelor folosite in exces
0
09-06-2015, ora 12:49
h1n1
Nu este medic/terapeut
h1n1
Roco parerea ta e corecta 100%.Anticorpii apar din cauza infectiilor contactate, nu din pricina antibioticelor!
0
15-06-2015, ora 13:27
rahedra
Nu este medic/terapeut
rahedra
buna ziua imi raspunde va rog si mie cineva am o nelamurire mare.acum 3 saptamani am avut un contact sexual protejat cu un tip cu care am o relatie relativ noua de circa 2 luni, dar prezervativul s-a rupt, si totusi am folosit durex..faza nasoala e ca el s-a si terminat si a trebuit sa iau pastila de a doua zi...cu toate astea nu am incredere oarba in cuvantul lui, desi el si-a dat cuvantul ca nu are nimic si a avut numai relatii serioase, in fine poate sunt un pic paranoica...dar dupa o saptamana, m-am dus si am facut analize la synevo pentru :secretie de col utern, secretie vaginala test papanicolau cu screening si testare hpv pt tipuri cu risc crescut..mi-au venit analizele si toate mi-au iesit bine, nu am nimic, inca cele de sange nu le-am facut, am sa le fac peste o luna jumate..acum as dori sa stiu daca in cazul in care prietenul meu ar avea zicem hpv si mi l-ar fi dat, ar fi aparut la analizele facute peste o saptamana de la contact? dar gonoreea si trichomonas?iar daca fac analizele de sange pt sifilis, hepatita b, c hiv la 2 luni de la contact se vede in sange? sau sa astept mai mult ca sa fie testul 100 % concludent?daca analizele care le-am facut imi arata ca nu am nimic veneric pot sta linistita?
0
15-06-2015, ora 13:47
adi9492
Nu este medic/terapeut
adi9492
cu tratament nu e problema.Diabetul a ajuns o boala mult mai grea decat sa ai HIV+, o sa fie totul bine
0
16-06-2015, ora 16:21
andreea135
Nu este medic/terapeut
andreea135
Buna ziua! As vrea sa intreb ceva...acum doi ani am fost la un control ginecologic si imi e oarecum teama ca doctora a folosit aceleasi manusi pe care le-a folosit si la pacienta de dinaintea mea. Am teama asta deoarece la aproximativ 3 saptamani de la acel control mi-a aparut pe corp o eruptie cutanata asemanatoare urticariei, dar care nu provoca mancarimi. Ce parere aveti? Se poate lua hiv astfel? Este acea eruptie un simptom al virusului?
0
26-06-2015, ora 18:22
richi_88
Nu este medic/terapeut
richi_88
salutare la 6 luni de la contact am facut test elisa generatia 4 a iesit negativ dar nu adaug in greutate lipsa de energie imi fac griji enorme
Adaugă un comentariu / răspuns
1014 comentarii 1 2 ..... 313233 34 Înainte ›

Programari cabinete medicale, clinici Alege-ți medicul și fă o programare!
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.