Moluscum Contagiosum

01-06-2009
Andreimn
Nu este medic/terapeut
Andreimn
Buna ziua, am o mare rugaminte sa-mi spuneti si mi-e de unde se poate contacta acest virus deoarece la 5-6 luni dupa ce eu l-am luat am virusat si sotia.Mi s-a prescris isopronosine, nu am luat tot tratamentul si dupa ce l-am lasat mi-a aparut iar.Cat este de rau acest virus si ce modificari poate avea asupra organismului.
Multumesc anticipat
9 comentarii
0
03-06-2009, ora 21:32
Dr. Dorin Mihalache
Dermatovenerologie
Dr. Dorin Mihalache
Molluscum contagiosum poate apare spontan, inoculandu-se printr-o leziune a pielii. In principiu tratatmentul este local, distrugandu-se fiecare leziune in parte prin mai multe metode. Isoprinosinul nu este un tratament specific. Daca nu ati facut tratament local, este clar de unde s-a imbolnavit sotia.
0
08-06-2009, ora 16:21
vasyle
Nu este medic/terapeut
vasyle
buna ziua astept si eu un raspuns vam trimis prin data de 4 o intrebare va rog daca ma puteti ajuta si pe mine cu un sfat bun va multumesc maria sighisoara.
0
02-11-2009, ora 23:42
Eugenia.ar
Nu este medic/terapeut
Eugenia.ar
Fiica mea in varsta de 9 ani a avut aceasta problema si am reusit sa ne scapam de ea. La Timimisoara iau fost cauterizarizate toate bubitele in parte.De atunci nu ia mai aparut nici una.A avut pe tot corpul inclusiv in zonele cele mai intime. Incercati si voi
0
20-08-2010, ora 12:16
Kor!na
Nu este medic/terapeut
Kor!na
Va rog sa'mi raspundeti si mie la o intrebare! Dupa chiuretarea pt. moluscum contagiosum raman semne? pt. k mie mi'au aparut pe un tatuaj si as vrea sa stiu dak e posibil sa se modifice definitiv! Sau poate stiti o metoda, in afara de chiuretaj, de la care sa nu ramana semne!
0
02-09-2010, ora 18:37
Dr. Dorin Mihalache
Dermatovenerologie
Dr. Dorin Mihalache
Poate fi folosit laserul sau electrocauterul.
0
22-11-2010, ora 13:26
mathi
Nu este medic/terapeut
mathi
Buna ziua,
Prietenul meu a fost diagnosticat cu moluscum contagiosum (in zona pubiana ).El sustine ca nu a avut relatii intime cu nimeni.
Putea sa ia acest virus dand mana cu cineva contagiat/ sau de la toaleta?
Precizez ca nu a mers la nici un bazin sa inoate.
Va multumesc!
0
27-11-2010, ora 18:08
Dr. Dorin Mihalache
Dermatovenerologie
Dr. Dorin Mihalache
Putea sa-i inoculeze cu lama de ras.
0
17-11-2011, ora 23:15
dvilmayc
Nu este medic/terapeut
dvilmayc
Buna am fost diagnosticat cu moluscum contagiosum( in zona genitala si pe scrot si la baza penisului)...sunt de marime mica...doctorul mi-a dat un tratament cu Duofilm local pe fiecare bubita in parte, seara o data pe zi si dimineata Baneocin pentru a vindeca suprafata afectata...spuneti-mi va rog daca este bun tratamentul si daca nu imi va afecta zona(mai ales penisul)...am auzit totodata de niste plasturi...imi puteti spune daca ar fi mai buni ? am inteles ca ele trebuie indepartate nu neaparat cauterizate...va multumesc
0
17-04-2012, ora 09:35
axelalex
Nu este medic/terapeut
axelalex
am avut si am citit despre medicatia homeopata.nitricum acidum, causticum si thuja occidentalis.primele doua luati cate doua doze pe zi din fiecare pana va trece si 2 saptamani dupa.(o doza =10 pastilute) si thuja doua doze pe zi timp de 3 zile.isoprinosine ajuta si el f mult.puteti pune si baneocin praf ca le usuca.mi-au aparut in zona pubiana. stiam ce este ca a recidivat asa ca am inceput tratamentul asta imediat.azi dupa 8 zile nu mai am nimic au disparut toate.prima data cand am avut nu stiam ce sa mai fac.am fost si la dermatolog..mi le-a ars..m-am chinuit pana am aflat de medicamentele de mai sus.si atunci dupa ce le-am folosit am scapat imediat.va urez bafta
Adaugă un comentariu / răspuns

Programari cabinete medicale, clinici Alege-ți medicul și fă o programare!
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Din Ghidul de sănătate v-ar putea interesa și:
  • Vergeturile
  • Foliculita în urma epilării
  • Funcţia de „barieră” a pielii - cum o susținem?
  • Uleiul de măsline sau floarea-soarelui poate afecta sistemul de apărare al pielii la bebeluși
  • „Pielea electronică” pentru monitorizarea sănătății
  • Microbiomul pielii rămâne stabil în timp, în ciuda unor variații externe
  • Pielea inteligentă care reduce ridurile și cearcănele
  •