mancarimi ale pielii

buna!mi-au aparut pe brate niste bubite foarte mici care au un punct foarte mic negru.unele.ma mananca foarte tare.prima data am crezut ca este o intoxicatie, dar sunt doua saptamani de cand le am.bratele ma mananca, dar daca incep sa ma scarpin in orice alt loc, apare si acolo mancarimea.ce ar putea fi?
6 comentarii

Cand te mananca mai tare, seara sau in timpul zilei?

buna!la inceput ma manca foarte tare noaptea.ma trezeam din somn.(si ziua, dar mai tare noaptea).acum ma mananca ziua, seara, dar noaptea nu ma mai trezesc.

buna! stiu ca un control dermatologic e cel mai sigur, dar am mai avut astfel de mancarimi, poate chiar de doi ani, numai ca apareau intr-un singur loc(spate, maini sau picioare) si nu erau asa de persistente.intre degetele de la maini nu am nimic.e posibil sa am scabie de atata timp?am un baiat de 10 ani si el nu are nimic.multumesc pentru raspunsuri.

1.In cazul in care este scabie, nu este necesar sa ai leziuni intre degetele de la maini!
2.Baiatul de 10 ani se poate molipsi numai in cazul in care doarme in acelasi pat cu tine.
3.Nu stiu daca acum 2 ani a fost aceeasi boala!
Pentru mai multe amanunte despre scabie acceseaza si sectiunea Boli &afectiuni>>boli de piele>>scabia de pe acest site, iar pentru un diagnostic sigur, apeleaza la un dermatolog!
Sarbatori fericite!
2.Baiatul de 10 ani se poate molipsi numai in cazul in care doarme in acelasi pat cu tine.
3.Nu stiu daca acum 2 ani a fost aceeasi boala!
Pentru mai multe amanunte despre scabie acceseaza si sectiunea Boli &afectiuni>>boli de piele>>scabia de pe acest site, iar pentru un diagnostic sigur, apeleaza la un dermatolog!
Sarbatori fericite!

Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Alte subiecte care v-ar putea interesa:
- 4caderea pielei de pe dosul palmei, ca o matreata
- 10Basicute mici cu sange pe scrot
- 5bubite rosii asemanatoare cosurilor
- 6mancarimi de piele
- 2imi apar basici urmate de mancarime
- 9Moluscum Contagiosum
- 7bubite in zona anala
- 7Am si eu o intrebare va rog frumos
- 13mancarimi groaznice ale pielii
- 7psoriazis de vreo 3 ani
- 4Buba sub piele ce trebuie sa fac?
- 2mancarimi ale pielii
- 4pete rosii cu mancarimi
- 6Bubite rosii care provoaca mancarime
- 4bubite in talpa coate palme genunchi
- 1mi-au ieşit pe braţe de la umăr până la cot nişte bubite puţin albiciose şi foarte numeroase
- 7Boli de piele Ajutor
- 4bubite rosii
- 0Ciuperca?
Mai multe informații despre: Mancarimea pielii Pielea bubite pe piele
Din Biblioteca medicală vă mai recomandăm:
Din Ghidul de sănătate v-ar putea interesa și: