Mici basicute!

Buna ziua!Am o problema pentru care nu am gasit un raspuns satisfacator pe alte site-uri si m-am gandit sa apelez la ajutorul dumneavoastra. De cateva zile, sau pot fii si saptamani, au aparut la baza glandului mici basicute, asezate parca in serie pe marginea glandului, probabil cu lichid in ele, nu am avut curajul sa sparg vreuna.
Nu am idee ce sunt.
Daca recunoasteti simptomele sau boala, va rog ajutati-ma!
Nu am idee ce sunt.
Daca recunoasteti simptomele sau boala, va rog ajutati-ma!
7 comentarii

Posibil herpes genital [ daca este lichid clar] sau o foliculita stafilococica.Daca le ai de cateva saptamani ar fi mai potrivit sa te vada un dermatolog si sa-ti recomande tratament.

Am sa imi fac o programare in urmatoarele zile.Am citit ca nu se vindeca total, este adevarat?Ma sperie foarte mult gandul asta.

Mai am de adaugat ca nu am avut pana acum contact sexual.Din cate am citit, herpesul genital se transmite numai prin contact sexual.

De asta zic ca trebuie sa te vada un dermatolog, caci e posibil sa nu fie herpes.Herpesul intr-adevar poate recidiva.Stai linistit, ca este o banala dermatita ce se va trata usor.

Multumesc pentru ajutor.Astazi am luat trimitere de la medicul de familie.Cand o sa stiu sigur ce am o sa va anunt si pe voi.O zi buna tuturor!

Am mers la medicul de familie si nu mi-a dat inca trimitere la dermatolog.Mi-a dat rivanol sa dau acolo si tetraciclina clorhidrat sau ma ung pe acele basicute.Peste o saptamana, daca apare vreo schimbare imi da trimitere.

Buna dimineata!Doamna doctor mi-a spus ca nu am absolut nimic, ca e normal sa apara, si ca nu sunt basicute si ca sunt perfect sanatos.Multumesc pt. ajutor.

Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Alte subiecte care v-ar putea interesa:
- 11O afectiune de piele intalnita des la maini si picioare
- 6mancarimi ale pielii
- 5de cateva luni mi-au aparut pe brate niste pete albe
- 2basicute alungite albe pe capul penisului
- 9am pe mana dreapta o usturime si in acelasi timp o durere pe piele de la cot in jos
- 2am 2 galme sub piele
- 2umflatura - basicuta pe penis
- 7pata pe umar mare maro de la soare, cred
- 10piele de gaina
- 7psoriazis de vreo 3 ani
- 5pielea se albeste dupa o saptamana si pe urma se cojeste. Doctor dermatolog; urolog bun in Constanta
- 0mici basici albe pe "inelul" penisului
- 3basicute pe piele interioara a penisului usturatoare si cu stari de mancarime
- 1Boli de piele multiple
- 2Basica la nivelul penisului
- 4miros urat al pielei
- 7Boli de piele Ajutor
- 1Basicute sub capul penisului
- 3Basici cu lichid roZ/rosu ?talpa si inchietura ce poate fi ?
Mai multe informații despre: Basicile Pielea basici pe penis
Din Biblioteca medicală vă mai recomandăm:
Din Ghidul de sănătate v-ar putea interesa și: