bube rosii..ajutor

am o boala de piele de aproximativ 3-4 ani..imi ies pe piele(PE TOT CORPUL) niste bube rosii de diferite marimi.imi ies de obicei la caldura, lla umezeala la praf(de exemplu doar dak ma plimb pe strada si afara este soare imi provoaca o "explozie" de bube), atunci cand depun efort fizic(daca alerg sau joc fotbal imi provoaca "o explozie"), din cauza stresului(imi apar mai putine)..si akum kand stau la calculator..este cald in casa si mi-au iesit...iimi ies in toate anotimpurile..si iarna dak alerg putin imi ies bube...nu stiu ce sa fac..
4 comentarii

eu nu stiu in primul rand unde sa pun intrebarea. ca sa mi se raspunda si mie la intrebare in legatura cu un varicocel.

Salut ! Si eu am aceeasi problema cu bubitele..cu caldura..transpiratia..efortul..stress'ul. Am fost la dermatolog si mi'i s'a recomandat tratament 10 zile cu Alerid si daca nu imi trecea in aceste zile trebuia sa mai continui inca 10 zile; dar se pare ca nu a avut efect decat atunci cand luam pastilele..si dupa ce intrerupeam tratamentul iar reapareau. Chiar acum cand scriu aceste randuri..m'am agitat putin si iar am avut o eruptie..Multa sanatate pana data viitoare cand..sper...ca cineva va gasi un remediu.

deci SQOORTOO bubele tale inseamna ca apar cand te agiti, asa am am un amic cand se agita prea mult ii apar bubitele astea

Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Alte subiecte care v-ar putea interesa:
- 5durerea in partea stanga dar este numai la nivelul pielii, nu ma doare interior nimic
- 19dermatita atopica la sugar de 2 luni
- 3Umflaturi rosii pe piele dureroase
- 23Pete rosii pe fata
- 3am observat pe mamelonul stang un punct minuscul
- 11bubite rosii ce provoaca mancarime pe piele...
- 8Mancarimi pe tot corpul
- 6negi in talpa si pe maini
- 6Bubite rosii pe maini si picioare
- 6pityriazis rosea?
- 11umflaturi pe pielea capului, ceafa, gat si in spatele urechii(ganglioni)
- 0Bubite rosii pe gat care dispar si reapar
- 1dupa sex, mi-au iesit niste bubite mici rosi cateva pe piele
- 21senzaţii arsuri piele
- 4Batatura, piele moarta, rana deschisa
- 0Bubite rosii pe fruntea unui bebelus!
- 2Bubite rosii.
- 1Pete rosii brate care dispar la 30 min
- 1Bubiță roșie închisă aproape de ochi
Mai multe informații despre: Pielea bubite rosii
Din Biblioteca medicală vă mai recomandăm:
Din Ghidul de sănătate v-ar putea interesa și: