bube rosii..ajutor
am o boala de piele de aproximativ 3-4 ani..imi ies pe piele(PE TOT CORPUL) niste bube rosii de diferite marimi.imi ies de obicei la caldura, lla umezeala la praf(de exemplu doar dak ma plimb pe strada si afara este soare imi provoaca o "explozie" de bube), atunci cand depun efort fizic(daca alerg sau joc fotbal imi provoaca "o explozie"), din cauza stresului(imi apar mai putine)..si akum kand stau la calculator..este cald in casa si mi-au iesit...iimi ies in toate anotimpurile..si iarna dak alerg putin imi ies bube...nu stiu ce sa fac..
4 comentarii
eu nu stiu in primul rand unde sa pun intrebarea. ca sa mi se raspunda si mie la intrebare in legatura cu un varicocel.
Salut ! Si eu am aceeasi problema cu bubitele..cu caldura..transpiratia..efortul..stress'ul. Am fost la dermatolog si mi'i s'a recomandat tratament 10 zile cu Alerid si daca nu imi trecea in aceste zile trebuia sa mai continui inca 10 zile; dar se pare ca nu a avut efect decat atunci cand luam pastilele..si dupa ce intrerupeam tratamentul iar reapareau. Chiar acum cand scriu aceste randuri..m'am agitat putin si iar am avut o eruptie..Multa sanatate pana data viitoare cand..sper...ca cineva va gasi un remediu.
deci SQOORTOO bubele tale inseamna ca apar cand te agiti, asa am am un amic cand se agita prea mult ii apar bubitele astea
Alege-ți medicul și fă o programare!
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Alte subiecte care v-ar putea interesa:
- 16pete pe fata, gat si spate de la emotii
- 6alergie care reapare.. ce e de facut?
- 2De cca. o luna de zile mi-au aparut pe decolteu, gat si fata niste bubite rosii
- 291bubite la baza capului penisului
- 184melasma faciala
- 3bubite rosii la degetele picioarelor si mainilor
- 93 medici dermatologi nu mi-au dat un diagnostic sau tratament
- 6bubite rosii supurante.. ce tratament ar putea sa urmeze?
- 3am observat pe mamelonul stang un punct minuscul
- 5Afectiune dermatologica: uscaciune excesiva.. si crapaturi
- 3Piele elastica
- 3bubite rosii.vreau un raspuns urgent
- 24pete albe pe corp
- 17Alunite rosii pe tot corpul
- 1bubite mici nisipoase pe alocuri in special la inchiieturi la copil si adultii
- 0Bubite rosii pe fata ce apar si dispar spatamanal
- 0Bubite mici rosii pe picioare care ma mananca !!
- 1Bube roșii
- 1Ajutati-ma - bubite rosii be brate..gat..abdomen..coapse...atunci cand ies afara
- 1Bubiță roșie închisă aproape de ochi
Mai multe informații despre: Pielea bubite rosii
Din Biblioteca medicală vă mai recomandăm:
Din Ghidul de sănătate v-ar putea interesa și: