pielea se albeste dupa o saptamana si pe urma se cojeste. Doctor dermatolog; urolog bun in Constanta
am si eu o problema - pielea se albeste dupa o saptamana si pe urma se cojeste. Am fost la o gramada de doctori care mi-au dat o gramada de tratamente insa nimic nu a functionat.
As vrea sa stiu si eu unde pot sa fac o biopsie la o bucata dinasta de piele sa stiu exact ce am. Exista asa ceva in Constanta ? Am vazut intr-un film ca se ia pur si simplu un betisor dinala cu vata la varf si se da pe zona pe urma se analizeaza. Evident ca am intrebat la doctori la care am fost si cica.. nu e posibil sau nush ce au zis. Evident ca nu am scapat de ea.
Singura data cand am crezut ca am scapat e cand am folosit constant sapun cu ph neutru - dar dupa incetarea folosirii ( l-am folosit cam 4 luni ) pielea din nou se cojeste - evident ca simpla frecare cu sapun elimina pielea si nu mai imi dau seama daca cade sau nu.
V-as fi recunoscator daca m-ati indrepta spre un doctor care poate sa ma vindece si pe mine.
As vrea sa stiu si eu unde pot sa fac o biopsie la o bucata dinasta de piele sa stiu exact ce am. Exista asa ceva in Constanta ? Am vazut intr-un film ca se ia pur si simplu un betisor dinala cu vata la varf si se da pe zona pe urma se analizeaza. Evident ca am intrebat la doctori la care am fost si cica.. nu e posibil sau nush ce au zis. Evident ca nu am scapat de ea.
Singura data cand am crezut ca am scapat e cand am folosit constant sapun cu ph neutru - dar dupa incetarea folosirii ( l-am folosit cam 4 luni ) pielea din nou se cojeste - evident ca simpla frecare cu sapun elimina pielea si nu mai imi dau seama daca cade sau nu.
V-as fi recunoscator daca m-ati indrepta spre un doctor care poate sa ma vindece si pe mine.
5 comentarii
Du-te la doctorita Ilie, este medic homeopat.
Dr. Ilie Mariana
Str. TUDOR VLADIMIRESCU NR. 6
POLICLINICA PSIHOSAN, Constanta,
Telefon: 0723649414
Dr. Ilie Mariana
Str. TUDOR VLADIMIRESCU NR. 6
POLICLINICA PSIHOSAN, Constanta,
Telefon: 0723649414
ah.. am uitat sa precizez zona - e pe capul penisului - nu conteaza nu ?
Continuaţi să folosiţi acest fel de de săpun (femeile de exemplu ar trebui să folosească tot timpul numai produse de igienă intime cu ph diferit de al săpunului normal pentru a preveni distrugerea florei bacteriene protectoare de exemplu), şi căutaţi încă dermatolog, nu are cum să nu se biopsieze- examen de secreţie uretrală ati făcut?
Nu cred. O sa incerc alt doctor. Multumesc pentru raspuns
Alege-ți medicul și fă o programare!
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Alte subiecte care v-ar putea interesa:
- 19pete rosii dupa baie
- 3de cateva saptamani ma mananca toata pielea
- 8am fost la doi medici dermatologi si nici un diagnostic exact
- 39Mancarime de piele dupa baie
- 93 medici dermatologi nu mi-au dat un diagnostic sau tratament
- 7mancarime a pielii
- 13Pete maroni - portocali! Va rog, dati-mi un sfat!
- 6Pustule pe piele
- 5Afectiune dermatologica: uscaciune excesiva.. si crapaturi
- 5de cativa ani a inceput sa imi iasa sub piele niste noduri de grasime
- 6pete albe pe piele ce apara si dispar, nu sunt permanente
- 9Moluscum Contagiosum
- 12Bubite rosii care apar numa vara
- 51boli de piele?
- 6Bubite pe corp
- 4pielea mainii aspra si unghii exfoliate
- 7psoriazis de vreo 3 ani
- 8psoriazis cam de 5 ani
- 6Bubite rosii care provoaca mancarime