Piele de gaina
Buna ziua. Problema mea este ca de vreo cateva luni am observat ca pe spate am mai multe zone cam de 5 cm in diametru in care pielea are aspect de piele de gaina. Acest simptom e permanent. In acele zone pielea are culoare normala.Nu prezinta mancarimi. Am fost la dermatologi si nu s-au putut pronunta nici unul. Daca stie cineva ce afectiune este si cum ar putea fi tratata ii multumesc anticipat.
6 comentarii
Buna ziua.Problema mea este ca pe piceare am o piele ca de gaina, daca stiti ceva ce asi putea face sa ce sa ia va rog si imi raspundeti.Multumesc
am nevoie de o adresa de mail..am o problema mai delicata..va rog :(
si eu am pe maini zone in care am pielea ca de gaina fara a ma ustura, manca sau schimba culoarea.sunt doar inestetice si nu as vrea ca lasandu-le netratate sa duca la vreo boala grava..
am fost la doctor si mi-a prescris locoid crema.. mi-a trecut dar imi apar din nou dupa cateva luni..ce a mai fac?
am fost la doctor si mi-a prescris locoid crema.. mi-a trecut dar imi apar din nou dupa cateva luni..ce a mai fac?
si eu am pe maini zone in care am pielea ca de gaina fara a ma ustura, manca sau schimba culoarea.sunt doar inestetice si nu as vrea ca lasandu-le netratate sa duca la vreo boala grava..
as vrea sa va spun ca eu am o problema cu pielea de gaina..care se afla pe picioare si maini sub forma unor bubite rosii-roz sau chiar la frig se fac mov, care cateodata ma si mananca...
va rog sa ma ajutati daca puteti cumva.
va rog sa ma ajutati daca puteti cumva.
BUna ziua am si eu o problema am niste bubite de 2 ani in coace care seamana ca niste cosuri am fost la doktoru de fam si mia spus ca asa ii pielea mea da nare cum cand eram mai mik nu le aveam si nu le am peste tot decat pe maini si pe picioare pana la genunchi ma puteti ajuta cu ceva va rog frumos
Alege-ți medicul și fă o programare!
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Alte subiecte care v-ar putea interesa:
- 5durerea in partea stanga dar este numai la nivelul pielii, nu ma doare interior nimic
- 6de aproape 5 ani sufar de psoriazis
- 7bubite mici pe brate, abdomen, picioare
- 27alergie sau ce altceva?
- 5galme sub piele pe spate
- 5De o luna de zile am mancarime a pielii pe tot corpul
- 3emotiile si umflaturile pe piele
- 4de ce de fiecare data cand fac baie ma mananca pielea?
- 93 medici dermatologi nu mi-au dat un diagnostic sau tratament
- 8Mancarimi pe tot corpul
- 12Ajutor!!! Am nevoie de un sfat va rog frumos: piele uscata
- 2boala de piele + poze
- 6pete albe pe piele ce apara si dispar, nu sunt permanente
- 4Guguloi sub piele
- 5pielea se albeste dupa o saptamana si pe urma se cojeste. Doctor dermatolog; urolog bun in Constanta
- 0boala de piele
- 9De cateva luni, mama mea este suferinda de sclerodermia
- 6Bubite rosii care provoaca mancarime
- 0Piele aspra
- 3piele lipita de gland
Mai multe informații despre: Pielea
Din Biblioteca medicală vă mai recomandăm:
Din Ghidul de sănătate v-ar putea interesa și: