Piele de gaina

Buna ziua. Problema mea este ca de vreo cateva luni am observat ca pe spate am mai multe zone cam de 5 cm in diametru in care pielea are aspect de piele de gaina. Acest simptom e permanent. In acele zone pielea are culoare normala.Nu prezinta mancarimi. Am fost la dermatologi si nu s-au putut pronunta nici unul. Daca stie cineva ce afectiune este si cum ar putea fi tratata ii multumesc anticipat.
6 comentarii

Buna ziua.Problema mea este ca pe piceare am o piele ca de gaina, daca stiti ceva ce asi putea face sa ce sa ia va rog si imi raspundeti.Multumesc

am nevoie de o adresa de mail..am o problema mai delicata..va rog :(

si eu am pe maini zone in care am pielea ca de gaina fara a ma ustura, manca sau schimba culoarea.sunt doar inestetice si nu as vrea ca lasandu-le netratate sa duca la vreo boala grava..
am fost la doctor si mi-a prescris locoid crema.. mi-a trecut dar imi apar din nou dupa cateva luni..ce a mai fac?
am fost la doctor si mi-a prescris locoid crema.. mi-a trecut dar imi apar din nou dupa cateva luni..ce a mai fac?

si eu am pe maini zone in care am pielea ca de gaina fara a ma ustura, manca sau schimba culoarea.sunt doar inestetice si nu as vrea ca lasandu-le netratate sa duca la vreo boala grava..

as vrea sa va spun ca eu am o problema cu pielea de gaina..care se afla pe picioare si maini sub forma unor bubite rosii-roz sau chiar la frig se fac mov, care cateodata ma si mananca...
va rog sa ma ajutati daca puteti cumva.
va rog sa ma ajutati daca puteti cumva.

BUna ziua am si eu o problema am niste bubite de 2 ani in coace care seamana ca niste cosuri am fost la doktoru de fam si mia spus ca asa ii pielea mea da nare cum cand eram mai mik nu le aveam si nu le am peste tot decat pe maini si pe picioare pana la genunchi ma puteti ajuta cu ceva va rog frumos

Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Alte subiecte care v-ar putea interesa:
- 19Intepaturi si pete rosii pe corp in urma efortului, caldurii, emotiilor...
- 13culorea palmelor protocalie
- 3de cateva saptamani ma mananca toata pielea
- 4De 2 ani imi apar multe semne
- 39pete rosii pe piele
- 9Purpura vasculara... la cat timp trece?
- 7Mici basicute!
- 4e boala de piele?
- 3obraji asprii la bebe
- 4transplant de piele
- 13mancarimi si bubite
- 6bube pe brate cam de o luna
- 0iritatie piele
- 6mancarimi insuportabile de piele
- 5pete rosii pe piele
- 17Alunite rosii pe tot corpul
- 1Mancarimi de piele
- 1Piele incretita mana