pete rosii si mancarimi ale penisului
In urma unui contact neprotejat( s-au rupt 2 prezervative) cu prietena mea, mi-au iesit dupa 3 zile cateva pete pe capul penisului care ma deranjeaza(mancarime). Atat, nimic mai mult, fara secretii sau pe piept, etc. Am cautat cam 10 ore un cabinet privat de urologie si pana la urma am gasit dar peste o zi pot sa fac o consultatie. E ceva grav?
5 comentarii
Nici macar nu trebuie sa mergi la urologie. Cauta un cabinet de dermato-venerice. Vezi ce ai si trimite-o si pe prietena ta la doctor!
M-am dat cu o crema aseara si azi dimineata aproape ca nu se mai cunosteau, pana diseara sau cel tarziu maine dimineata trec.(TRIDERM CREMA). Am vorbit cu un farmacist si mi-a zis ca daca nu am usturimi, scurgeri, dureri, probabil e o cuperca si ca sunt alergic la ceva anume. Sa mai merg la dermato? (mai bine ma duc la un centru sa imi ia cateva probe si sa-mi zica la ce sunt eu alergic)
Tu crezi ca testele alergologice se fac asa simplu? Sunt pacienti care incearca de ani de zile sa afle cauza alergiilor si nu reusesc.
Eu totusi insist: Mergi la medic!
Eu totusi insist: Mergi la medic!
in urma unui contact sexual cu o fata la cateva zile dupa miau aparut niste pete rosii capul penisului si le am de ceva timp...si mai si simt si o usturime dupa fiecare erctie.datim un sfat va rog sau ceva care sa ma ajute (nu am folosit prezervativ) va multumesc!
buna ziua!de ceva vreme sotului meu i-au aparut niste bubite pe penis rosii cu un lichid in ele care dupa ce se spargeau ramaneau doar ca niste pete rosii, fara durere sau mancarimi.a folosit advantan crema si iau disparut insa dupa ce am avut act sexual(cu prezervativ)iau aparut iara?ce ne sfatuiti?
Alege-ți medicul și fă o programare!
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Alte subiecte care v-ar putea interesa:
- 2albeata si mincarimi?
- 1mancarime si usturime!
- 2Scurgeri si mancarimi genitale insuportabile
- 0pete rosii in varful penisului
- 3secretii vaginale urat mirositoare
- 7mancarimi in zona genitala
- 2Dureri şi mâncărimi în interiorul vaginului!
- 0Pete penis
- 0Mancarime bubite rosi
- 2Infecție în timpul sarcinii
- 1Problema dermato-venerica
- 1Pete rosii la mijlocul penisului.
- 0Iritatie in zona genitala
- 3Mâncărime în zona intima, stres din cauza menstruației. Risc de sarcina?
- 0Candidoza sau altceva?
- 1Candidoza sau ceva mai grav?
- 2Mâncărimi în zona genială, usturime la penetrare
- 0Pata mica pe capul penisului
- 13Mancarime uretra si disconfort testicular
Mai multe informații despre: mancarimile in zona genitala pete rosii pe penis