Pete rosii pe capul penisului
Salut! Am niste pete rosii pe capul penisului si pe pielea de sub cap. Nu apar mereu. Cateodata nu se vede nimic. Pot sa apara de la gelul de dus pe care il folosesc? Imi apar si imi dispar. A mai patit cineva asta? Tin sa mentionez ca nu am intretinut relatii sexuale fara prezervativ. Multumesc
4 comentarii
daca spui ca te-ai protejat de fiecare data inseamna ca e posibil sa fie o iritatie din cauza produsului folosit pentru igiena. alte simptome ai? gen usturimi, mancarimi, miros neplacut? daca nu, nu e motiv de ingrijorare. nu ne alegem bine produsele de igiena. mai ales ca e vb de igiena intima unde pielea este sensibila si trebuie folosite produse cu un ph neutru speciale ptr acea zona. gelurile de dus si sapunurile pe care le gasim la fiecare magazin nu sunt tocmai ok. usuca pielea, da dereglari ale ph-ului pielii etc.
Am avut probleme cu mirosul, dar am folosit o crema si nu am mai patit demult. Nu am niciun simptom...
incearca sa schimbi gelul de dus si sa folosesti altceva. mergi si intreaba intr-o farmacie de un sapun sau gel special ptr zona intima. nu ar fi rau ca in apa in care te speli sa pui o lingurita de bicarbonat de sodiu. o lingurita la 1 litru de apa. vezi daca iti trec petele. bicarbonatul e o baza si reduce ph-ul daca este acid. si eu ca fata folosesc din cand in cand bicarbonat. nu chiar in fiecare zi.
Probabil apar din cauza frecarii!
Alege-ți medicul și fă o programare!
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Alte subiecte care v-ar putea interesa:
- 7ciudatenii pe penis
- 10bubite albe la baza capului
- 3Par pe penis
- 8boala a penisului?
- 10Mancarimi penis
- 235Crapaturi piele penis
- 1Pata rosie pe penis
- 1Penis subtiat!
- 5Pete rosii pe penis si o stare usoara de mancarime
- 5Probleme dupa contact sexual neprotejat: pete mici rosii pe penis
- 20Nu pot decalota penisul cand este in ERECTIE. Ce sa fac?
- 3Am nevoie de ajutor. Problema penis.
- 0pete rosii in varful penisului
- 4ciuperca penis, de doua luni
- 3probleme penis
- 2Un fel de 'ciuperca' pe penis.
- 1Pata rosie pe glandul penisului.
- 0Ajutor urgent!! pete rosii, penis uscat
- 0Piele uscata si crapata pe penis
- 2Pata rosie pe capul penisului. ce doctor sa consult
Mai multe informații despre: Penisul pete rosii pe penis
Din Biblioteca medicală vă mai recomandăm: