Pete rosii pe capul penisului
Salut! Am niste pete rosii pe capul penisului si pe pielea de sub cap. Nu apar mereu. Cateodata nu se vede nimic. Pot sa apara de la gelul de dus pe care il folosesc? Imi apar si imi dispar. A mai patit cineva asta? Tin sa mentionez ca nu am intretinut relatii sexuale fara prezervativ. Multumesc
4 comentarii
daca spui ca te-ai protejat de fiecare data inseamna ca e posibil sa fie o iritatie din cauza produsului folosit pentru igiena. alte simptome ai? gen usturimi, mancarimi, miros neplacut? daca nu, nu e motiv de ingrijorare. nu ne alegem bine produsele de igiena. mai ales ca e vb de igiena intima unde pielea este sensibila si trebuie folosite produse cu un ph neutru speciale ptr acea zona. gelurile de dus si sapunurile pe care le gasim la fiecare magazin nu sunt tocmai ok. usuca pielea, da dereglari ale ph-ului pielii etc.
Am avut probleme cu mirosul, dar am folosit o crema si nu am mai patit demult. Nu am niciun simptom...
incearca sa schimbi gelul de dus si sa folosesti altceva. mergi si intreaba intr-o farmacie de un sapun sau gel special ptr zona intima. nu ar fi rau ca in apa in care te speli sa pui o lingurita de bicarbonat de sodiu. o lingurita la 1 litru de apa. vezi daca iti trec petele. bicarbonatul e o baza si reduce ph-ul daca este acid. si eu ca fata folosesc din cand in cand bicarbonat. nu chiar in fiecare zi.
Probabil apar din cauza frecarii!
Alege-ți medicul și fă o programare!
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Alte subiecte care v-ar putea interesa:
- 9ii un fel de -branza- pe penis
- 14Capul penisului rosu
- 14Pete albe si mancarime
- 6ajutor!!! pielita penisului nu s-a rupt
- 9simptome ciudate dupa un contact sexual neprotejat
- 2in zona penisului partea inferioara mi-a aparut o dunga subtire continua
- 4problema penis: pete rosii
- 13Penis ciudat
- 5Penis tare
- 7Pete rosii pe capul penisului si cand e frig se strange cam 2 cm
- 10secretie culoare alba - penis