Mancarimi zona picioarelor si cea genitala
Buna, De cateva zile mi-au aparut pe picioare langa organul genital niste pete mici rosii care provoaca mancarimi. La inceput am crezut ca e doar iritatie de la caldura dar asa ceva de obicei imi treceau dupa o zi, daca foloseam pudra. Daca stie cineva sa ma ajute as fi recunoscator
5 comentarii
buna ziua am 17 ani si acum un an m-am lovit cu genunchiul de banca pe moment nu ma durut dar intr-o seara am avut o senzatie de frig in picior si de atunci am un disconfort in piciorul stang , genuchiul esteunflat si degetul mic de la picior e intepenit si cand trag de el pocneste foarte tare ce imi puteti spune
Pentru saduda:
Probabil ca ai o ciuperca. Aplica Travocort crema, de 2 ori pe zi, timp de 30 zile.
Probabil ca ai o ciuperca. Aplica Travocort crema, de 2 ori pe zi, timp de 30 zile.
Pentru robert 222:
Problema ta este ortopedica. Plaseaza intrebarea in sectiunea "boli ale oaselor, muschilor si articulatiilor".
Problema ta este ortopedica. Plaseaza intrebarea in sectiunea "boli ale oaselor, muschilor si articulatiilor".
De aproximativ 5 zile am niste mancarimi groaznice in zona picioarelor. Ma mananca in special zona gleznelor si degetele (nu intre degete). Am incercat sa ma tratez cu Nidoflor crema si ulterior Canesten dar nici una din ele nu mi-a inlaturat mancarimile. Mentionez ca atunci cand ma scarpin mi se formeaza niste umflaturi mici in zona respectiva. Ce anume sa fac?
Aplica Elocom crema, de 2 ori pe zi, dimineata si seara si verifica ce incaltaminte sau ciorapi noi ai purtat in ultimile 5 zile.
Alege-ți medicul și fă o programare!
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Alte subiecte care v-ar putea interesa:
- 3pete rosii pe capul penisului de ceva vreme si a inceput sa apara putin si pe preput
- 4mancarimi... pete rosii pe penis
- 3mincarimi la picioare
- 9Pete rosii pe capul penisului
- 5Pata rosie pe penis.. ca si cum sar fi spart un cheag micut de sange
- 0Roseata si mancarimi
- 1mincarime pe tot corpul
- 7Mancarime exasperanta si pierderea foarte agresiva a parului
- 3basicute pe corp asociate cu mancarimi.
- 5Sabie sau Alergie
- 6Bubite rosii care provoaca mancarime
- 1Pete pe piele... mancarimi
- 1mancarimi si greturi
- 1Am o boala de piele
- 0il manca capul penisului
- 1Pete rosii pe capul penisului
- 1Pete rosii pe penis
- 1Mâncărime pe maini
- 1Pete rosii pe capul penisului
- 1Ajutati-ma - penisul a inceput sa se decoloreze
Mai multe informații despre: Mancarimea pielii pete rosii pe penis