Picioare mirositoare?

05-07-2011
aandrei18
Nu este medic/terapeut
aandrei18
Am o problema cu picioarele. Imi miros non-stop, chiar si dupa ce ma spal. De exemplu : astazi mi-am spalat picioarele si cu detergent si cu gel de dus si cu sapun si nici macar n-am bagat picioarele in adidasi. NIMIC. Nu stiu ce sa mai fac. Sunt disperat, eu am si polipi si daca le simt eu ma gandesc cum simt altii... Ce sa fac?
8 comentarii
0
06-07-2011, ora 07:59
Tania-bis
Nu este medic/terapeut
Tania-bis
Asta pentru ca stau mereu inchise si nu "respira". Intr-o prima faza dupa spalare clatiti-le cu apa in care ati pus bicarbonat. Apoi, cind e cald purtati sandale nu adidasi, sa respire pielea iar cind e nevoie de ciorapi, numai din fibre naturale, nu sintetice. Daca tot persista, mergeti la medic.
0
06-07-2011, ora 08:12
Dr. Adelina Batog
Dermatovenerologie, Iasi
Dr. Adelina Batog
Buna ziua,
Pe langa regulile de igiena (ciorapi din bumbac, incaltaminte din piele, aerisita) baile cu bicarbonat ar putea fi benefice. De asemenea puteti utiliza zilnic creme ce contin substante antimicotice.
Numai bine,
0
10-01-2012, ora 20:58
Gabi c
Nu este medic/terapeut
Gabi c
ce fel de bicarbonat?
0
11-01-2012, ora 08:23
Dr. Adelina Batog
Dermatovenerologie, Iasi
Dr. Adelina Batog
Bicarbonat de sodiu
0
03-02-2012, ora 23:01
Krystyna.Kryss
Nu este medic/terapeut
Krystyna.Kryss
si frunzele de nuc te ajuta sa scapi de miros
0
17-05-2013, ora 17:00
Grigore88
Nu este medic/terapeut
Grigore88
Prin pulverizare cu argint coloidal pe pielea piciorului si in interiorul pantofului, mirosul neplacut nu mai apare. Ionii de argint omoara bacteriile care descompun transpiratia si produc acel miros.
0
12-06-2013, ora 23:29
medidixi
Nu este medic/terapeut
medidixi
scrie-mi te rog de unde se poate cumpara argint coloidal? alt remediu daca mai cunoaste cineva?
Andrei 18 are drepate, chiar tinute afara, neacoperite, picioarele miros urat si am senzatia de arsura la nivelul degetelor. am facu bai cu bicarbonat, am facut bai cu ceai negru si tot degeaba, in secunda urmatoare spalarii, picioarele imi miros groaznic a hoit !!!!
am incercat si sa tin picioarele in acid boric praf, degeaba! ce mai pot face?
0
26-10-2021, ora 23:14
Dragos885
Nu este medic/terapeut
Dragos885
Pt a scapa de mirosul urit al picioarelor se foloseste o data pe zi de preferabil dupa dus folosirea spirtului sanitar prin pulverizare pe picioare, garantat problema va disparea pt ca omora toate bacteriile, simplu, ieftin si fara chimicale
Adaugă un comentariu / răspuns

Programari cabinete medicale, clinici Alege-ți medicul și fă o programare!
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Din Ghidul de sănătate v-ar putea interesa și:
  • Miros ciudat ce îl percepi doar tu - ce ar putea fi
  • Noi cercetări dezvăluie impactul pierderii mirosului
  • Distorsiunile olfactive apărute la pacienții cu COVID-19: care sunt diferențele dintre parosmie și fantosmie?
  • Pierderea gustului și a mirosului - cauze posibile
  •