miopia se poate corecta cu operatia cu laser?
sufar de miopie forte la ochiul drept am dioptrie -11, 5 iar la ochiul stang am -0, 75. oare as avea sanse de corectare a miopiei prin operatie laser ? am 23 de ani.in cazul unei sarcini nasterea va avea loc prin cezariana in situatia mea ? ati mai intalnit asemenea cazuri ?
2 comentarii
Buna seara! Porti cumva lentile de contact? Ce acuitate vizuala are OD? Dupa chirurgie refractiva, acuitatea vizuala va fi la fel cu acuitatea vizuala pe care o ai purtand lentila de contact.Este ambliop?Daca da, dupa chirurgie refractiva acuitatea vizuala nu se imbunatateste. Chirurgia refractiva se indica daca s-a stabilizat viciul de refractie( nu ai schimbat ochelarii cel putin 1 an de zile); Alegerea tehnicii operatorii( Lasik, Lasek, keratectomie fotorefractiva) depinde de anumiti parametrii corneeni( se face pahimetrie, topografie corneana), de experienta chirurgului;avand in vedere ca ochiul drept are miopie forte, se recomanda nastere prin operatie cezariana; numai bine
Buna. mersi pentru raspuns. da port lentile de contact.acuitatea vizuala este -2...cred si nu, nu este ambliop.
multa sanatate :)
multa sanatate :)
Alege-ți medicul și fă o programare!
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Alte subiecte care v-ar putea interesa:
- 1Miopia si nasterea
- 1miopie
- 5Am o miopie cu dioptrii diferite
- 6sfaturi pentru o corectare de miopie
- 6operatie pentru miopie implant negativ
- 4Dilema: miopie sau hipermetropie?
- 6Miopie forte copil, sfaturi va rog
- 4miopie destul de mare
- 4operatie laser ochi
- 1vedere slabita dupa efort
- 3miopie forte