Miopia si durerile de cap
Hey ! Am 15 ani si de 5 luni port ochelari pentru miopie. Am la ambii ochi -1, iar de cand ii port, dioptriile au ramas la fel.Insa durerile de cap nu-mi dau pace.Doctorul mi-a spus ca nu sunt de la ochelari, ci au alta cauza.Care ar putea fi cauza?Nu prea am incredere, ma gandesc sa nu fi gresit dioptriile, sau nu stiu..Tin sa precizez ca durerile de cap sunt zilnice, iar in curand incepe scoala si nu stiu cum am sa le suport.Multumesc.
2 comentarii
in legatura cu durerile de cap nu stiu ce sa zic si eu port ochelari am ceva problema din nastere cu dioptrie mare la un ochi si tot asa am avut dureri de cap...mai precis dupa cap dar stiam cand durerea era de la ochi...odata ce am inceput sa port ochelari mi-au disparut si durerile de cap si in prezent doar cand imi suprasolicit vederea adica ma obosesc prea mult mai simt dureri de cap.eu zic ca cauze sunt multe care provoaca dureri de cap dar daca tu crezi ca e din cauza ochelarilor zic sa mai incerci la un alt medic.treb sa incerci mai multe variante.sper sa reusesti bafta si sanatate
Buna dimineata! Ar fi bine sa faci si un consult oftalmologic cu cicloplegie si refractie, examenul fundului de ochi. In cazul in care, din punct de vedere oftalmologic, nu exista probleme, sa consulti un medic ORL-ist si un neurolog. Numai bine
Alege-ți medicul și fă o programare!
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Alte subiecte care v-ar putea interesa:
- 623Migrene... mostenite
- 5Am o miopie cu dioptrii diferite
- 3de cateva zile am ameteli si dureri usoare de cap
- 2de la un timp il doare capul si nu cedeaza la paracetamol sau algocalmin
- 7dureri cervicale si de cap
- 4amorteli la mana si picior, dureri in piept, de cap
- 4va rog foarte mult un raspuns urgent, multumesc
- 6Cum scap de tuse?
- 8Dureri de cap, inima!
- 1Durere cap rahianestezie
- 0durere cap
- 1Miopie
- 2durerile de cap la un copil de 10 ani
- 0dureri de cap si heoragiinazale
- 10chist arahnoid
- 3Durere de cap partea dreapta, persista 3 zile, nu cedeaza la medicamente
- 4Durere cap si ochi
- 0Durere de cap pe partea dreapta, presiune.
- 0Stari bruste de voma si dureri de cap.
- 1Miopie.
Mai multe informații despre: Miopia Durerea de cap
Din Biblioteca medicală vă mai recomandăm:
Din Ghidul de sănătate v-ar putea interesa și: