miopie forte
am o miopie de -18, 50 si ceva musculite pe ochi nu stiu ce sa fac mie frica sa ma duc la medic findca imi spune o miopie mai mare, cite dioptrii pot sa mai fie
3 comentarii
Buna dimineata! Ce varsta ai?Trebuie sa mergi la consult, ne intereseaza aspectul vitrosului si retinei si da, poate au crescut si dioptriile ;"musculitele", noi le numim miodezopsii; miopia forte se intoteste si de modificari degenerative ale vitrosului; se recomanda suplimente pe baza de extact de afine, cum ar fi Mirtilene Puro 1 cpr pe zi sau Vitreoxigen( Vitreoclar) 1 cpr pe zi a la longue; numai bine
buna ziua, am un nepot de 1 an si 10 luni si la un control oftamologic (avand pupila ca o lacrima pe verticala ) i sa gasit o miopie forte de -14. i sa dat ochelari de -7 la amandoi ochii, ne puteti spune cum va evalua miopia pe mai departe?(alt tratament mai exista?)despre operatie ni sa spus ca doar la 18 ani
Buna ziua! Am miopie la ochiul stang din nastere -10, 75. Sunt curioasa daca este cineva cu o miopie atat de mare si daca i s-a corectat cu ajutorul ochelarilor. La mine nu se vede decat o imbunatatire mica cu ajutorul lentilelor motiv pentru care nu am purtat ochelari. Acum mi s-a recomandat operatia de schimbare de cristalin, dar nu mi s-a garantat nimic...sunt intr-o mare dilema.
Alege-ți medicul și fă o programare!
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Alte subiecte care v-ar putea interesa:
- 2miopie
- 5am miopie, vad ca niste fire de par...
- 2ochi uscat
- 6albul ochiului nu este chiar alb, mai degraba albastru
- 6Miopie forte copil, sfaturi va rog
- 8intrebare pentru un oftalmolog: imbunatatirea vederii prin alimentatie
- 1miopie si scolioza
- 13Problema nelucidata
- 0in ce consta operatia de miopie
- 3Operatie miopie
- 2Operatie cu laser pt miopie
- 2miopia
- 0Miopie
- 4senzatie arsura la ochi
- 3Miopie si vedere 'miscacioasa'
- 0Incadrare grad de handicap si/sau CES
- 1Miopie
- 1Miopia - Imi explica cineva de ce creste dioptria mult?
- 0Nerv optic
- 2Problema cu noua pereche de ochelari
Mai multe informații despre: Miopia
Din Biblioteca medicală vă mai recomandăm:
Din Ghidul de sănătate v-ar putea interesa și: