vedere slabita dupa efort

Buna ziua,
am zile cand vad mai bine, simt ochii mai puternici, si zile cand vad mai slab. De asemenea, dupa efort am impresia ca vederea la distanta este mai slaba..
La ultimul control medical s-a identificat miopie crescuta: -1 la ambii ochi (de la -0.5) - testul cu picatura - la acest test poate fi identificata vreo afectiune a nervului optic / glaucum ?
Recent am fost diagnosticat cu bradicarie.
Am sternul infundat si in prezent fac investigatii ptr stabilire daca sufar de sindrom marfan sau nu.
Poate fi vederea influentata de bradicardie?
Multumesc
am zile cand vad mai bine, simt ochii mai puternici, si zile cand vad mai slab. De asemenea, dupa efort am impresia ca vederea la distanta este mai slaba..
La ultimul control medical s-a identificat miopie crescuta: -1 la ambii ochi (de la -0.5) - testul cu picatura - la acest test poate fi identificata vreo afectiune a nervului optic / glaucum ?
Recent am fost diagnosticat cu bradicarie.
Am sternul infundat si in prezent fac investigatii ptr stabilire daca sufar de sindrom marfan sau nu.
Poate fi vederea influentata de bradicardie?
Multumesc
1 comentarii

De asemenea vreau sa mai adaug ca uneori vad vapori pe care daca-i fixez (sau daca clipesc) dispar.
Petrec mult timp la calculator si dupa o sesiune de calculator vad ca imi nervuri rosii in albul ochiului.
Petrec mult timp la calculator si dupa o sesiune de calculator vad ca imi nervuri rosii in albul ochiului.

Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Alte subiecte care v-ar putea interesa:
- 4Miopia si astigmatism
- 4coroidoza miopica
- 13miopie
- 2Miopie
- 3Nu mai vad
- 6Miopie forte copil, sfaturi va rog
- 2operatie corectarea miopiei
- 0in ce consta operatia de miopie
- 3e periculos sa nasc natural daca am miopie?
- 7Miopie si nasterea normala
- 0Palpitatii, ingreunare vedere la ochi drept cu miopie
- 2glaucom congenital tardive si miopie fort
- 20ochii slabi in cap dupa purtarea ochelariilor pe nas
- 3Miopie si vedere 'miscacioasa'
- 0Miopie -0, 50 ambii ( Purici și flocoane )
- 1Miopie.
- 0Cauzele miopiei.
- 0Nerv optic
- 1Astigmatism și miopie copil de 6 ani
Mai multe informații despre: Miopia vederea slabita
Din Biblioteca medicală vă mai recomandăm:
Din Ghidul de sănătate v-ar putea interesa și: