cura de slabire
am tinut cura de slabire(5 luni) am slabit 20Kgcu regimul disociat, dar mai vreau sa slabesc dar nu mai dau din Kg jos.ce trebuie facut?Multumesc.
2 comentarii
Recomandari: scaderea alimentelor care contin glucide (paine, cartofi, dulciuri, sucuri), mese mici si repetate car sa contina alimente care nu ingrasa si pot fi consumate la discretie - salate (fara maioneze, sosuri), carne macra, peste, oua, lactate, branzeturi degresate, fructe verzi, cereale integrale - fulgi.
Nu se recomanda infometarea, si este utila tinerea unui jurnal nutritional in care in fiecare zi sa se treaca alimentele consumate, cantitatile si continutul lor in glucide si calorii (se gasesc liste pe internet). La sfarsitul zilei se face totalul si in functie de tipul de activitate zilnica trebuie scazut numarul de calorii sub 1500.
De asemenea, exercitiu fizic aerobic, 30 minute pe zi.
Daca acestea nu dau rezultate se pot folosi medicamente pentru slabit (in asociere cu regimul) cum ar fi Reductil, dar tratamentul trebuie urmarit de medic.
Nu se recomanda infometarea, si este utila tinerea unui jurnal nutritional in care in fiecare zi sa se treaca alimentele consumate, cantitatile si continutul lor in glucide si calorii (se gasesc liste pe internet). La sfarsitul zilei se face totalul si in functie de tipul de activitate zilnica trebuie scazut numarul de calorii sub 1500.
De asemenea, exercitiu fizic aerobic, 30 minute pe zi.
Daca acestea nu dau rezultate se pot folosi medicamente pentru slabit (in asociere cu regimul) cum ar fi Reductil, dar tratamentul trebuie urmarit de medic.
multumesc, dar acum sant insarcinata :) si nu mai pot tine regim! :)))))
Alege-ți medicul și fă o programare!
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Alte subiecte care v-ar putea interesa:
- 3Va rog sa ma ajutati, vreau sa slabesc
- 5solicit o dieta personalizata
- 6dieta personalizata dupa nastere, AJUTOR!!!!
- 6buna
- 3viata sedentara.. dietele de slabire
- 37Vreau sa slabesc!!!!Am 16 ani si am 72 kg!!!!
- 5dieta personalizara.. am 96 kg si 1, 69 m
- 9Tin de 6 ani dieta, dar fara niciun rezultat
- 4cum sa slabesc usor?
- 14probleme de greutate
- 0dieta cu supa de varza
- 0Vreau sa scap de 5 kg fara sa mai ma imbolnavesc!
- 4buna... e o sansa sa slabesc?
- 6slabire rapida: 15 kg intr-o luna?
- 6As putea slabii 15 kg cu aceasta dieta?
- 2Obezitate. Ajutor. Cum să slăbesc măcar 10-15 kg?
Mai multe informații despre: cura de slabire
Din Biblioteca medicală vă mai recomandăm:
Din Ghidul de sănătate v-ar putea interesa și: